The Misfortunes of a Virtues Girl in High End

S

sothink

Guest
Γεια σας κυριοι..
εχω την τιμη να σας συστηθω
ειμαι μια νεαρη γυναικα 33 ετων κ απο παιδι ειχα λατρεια για τη μουσικη. Επιπλέον,ειχα την ευτυχια να μυηθώ πριν χρονια απο κάποιον, στα μυστικα στου high end.
για λογους ευκολιας ας πουμε οτι με λενε L.

Πολλοι απο εσας απασχολουνται καιρό με διαφορα βασανιστικα ερωτηματα.
Οχι, δεν θα σας απαντησω στο αιωνιο ερωτημα που ουτε ο ιδιος ο Freud δεν καταφερε να απαντησει
''στο τι θελουν επιτελους οι γυναικες'', αλλα θα σας απαντησω σε ενα εξισου βασανιστικο..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ HIGH END.

Ναι..θα εχετε την μοναδικη ευκαιρια στη ζωη σας να μαθετε απο πρωτο χερι το γιατι.

και εξηγουμαι αμεσως.

Η ζωη ειναι σκληρη για ολους. Για καποιους ομως πιο σκληρη, ειδικα για μια γυναικα μεσα σε εναν κατ'εξοχην ανδροκρατουμενο χωρο.

Αγαπητοι κυριοι τα δεινα μια γυναικας σε αυτό το χωρο είναι πολλα (κ διαφορα)

Θα ξεκινήσω πρώτα με το θέμα των αγορών.

1.στις περισσότερες περιπτώσεις μια γυναίκα χρίζει επιφυλακτικής έως δύσπιστης αντιμετώπισης.
πολλοί θα σκέφτονται κάπως έτσι -τι δουλεια έχει αυτή εδω?μήπως μπήκε σε λάθος μαγαζί?
αν δεν βαριούνται να σε εξυπηρετίσουν ίσως βρούν την παρουσία σου χαριτωμένη (στη καλυτερη εκδοχη),
όπου είτε θα θελήσουν να δοκιμάσουν διστακτικά τις γνώσεις σου επάνω στο θέμα, είτε δεν θα ασχοληθούν καθόλου με το να πιασουν φιλολογική συζήτηση, τι να ξέρει..κτλ

2.μετά εξαρτάται απο τον έμπορο.ειτε θα κοιταξει να το εκμεταλλευτεί κ να της πουλήσει ότι να ναι, συνήθως πιο ακριβά πραγματα, είτε αν θέλει να την κερδίσει σαν πελάτισσα,
να δείξει τον καλύτερο εξυπηρετικό εαυτό του, κ να της δανίσει πχ. ένα sack voyage καλωδια (ναι μου εχει τύχει αυτο) για ακρόαση.

βεβαια..η χειρότερη περίπτωση ολων ειναι εκεινη οπου θα προσπαθήσει να της πουλήσει μεταχειρισμένα καλώδια για καινούρια (κ αυτο μου έχει τύχει).
έλα όμως που δεν ηξεραν οτι λογω επαγγελματικης ιδιοτητας, ειμαι ειδικη στην αναγνωριση τετοιων λεπτομερειων..ha!

3.το θέμα των καλωδίων ειναι πονεμένη ιστορία γενικα. Όσο αφορα σ’αυτά των ηχείων, μια πασίγνωστη αντιπροσωπία στην οποία είχα κάνει ειδική παραγγελεία ενα ζευγάρι (των οποίων στο κομματι των ακροδεκτων,
το ήθελα ανισομήκη ώστε να μπορεί να φορεθεί διπλοκαλωκαλωδιωση στα ηχεια μου χωρίς προβλημα). περίμενα αρκετο καιρο κ οταν ηρθε η περιποθητη στιγμη, τι βλεπω?
αυτο που είχα ζητησει δεν ειχε γινει. ηταν ενα απλο ζευγαρι, μαλιστα μεταχειρισμενο παλι.εξω φρενων εγω, τους λεω τα σχετικα κ ξανακανω την παραγγελεια, περιμενω αλλο ενα αξιομνημόνευτο διαστημα κ οταν ξαναπαω τι βλέπω? παλι λαθος! τα νευρα κροσια, τα αγορασα ετσι οπως ηταν (ευτυχως καινουρια) κ δειχνοντας ακρως δυσαρεστημένη, λεω στον εμπορο οπου τα αγόρασα οτι σκοπευω
να γράψω επιστολή δυσαρεσκειας για την αντιπροσωπεια σε γνωστο περιοδικο. η αντιπροσωπια οταν το εμαθε φιλοτιμήθηκε τοσο πολυ, ώστε για να με εξευμενήσει, μου έκανε ΄δωρο, μεσω του εμπορου, το φοβερό, πανακριβο δωρο των 2 μεταχειρισμένων cd demo, ηχογραφησεων υψηλης πιστότητας που κατα πασα πιθανοτητα χρησιμοποιούσαν ήδη στις ακροασεις τους.
Η συγκινηση μου αυτη κρατα ακομα κ σημερα..

4.οσο αφορα τις συναλλαγες μεταχειρισμένων κ εκει τα πραγματα ειναι λαμπρά!οταν ερχονται σπιτι σου, ενω τους εχεις πει οτι δεν εχουν δυνατοτητα ακροασης(θα επρεπε να μετακινησω τα 40 kg ηχεια που παιζω τωρα),
σε βαζουν σωνει κ καλα να την κανεις, σου χαλανε κ την μπορνα του ηχειου μετα, και σου λενε κ απο πανω οτι δεν τρεχει τιποτα, θα γινοταν καποια στιγμη !απιστευτο? κ ομως αληθινό.
Κ αφου είχαν κανει αρμενικη βιζιτα 2 ωρων ηδη, όπου είχες την μοναδική ευκαιρια να μαθεις τα απαντα για παιδια-εγγονια-συστημα-καναπε, λες κ δεν ειχαμε καμια αλλη σκοτουρα,
την επομενη ημερα σε πρίζουν σε τηλέφωνα κ μυνηματα, ενω τους είχες πει οτι θα τους καλεσεις εσυ, για την τελικη τους τιμη. Εννοειται πωσ η συναλλαγη δεν εγινε..

5.στο θέμα των ακροασεων σε μαγαζια, αν κ γνωστο οτι οι γυναικες εχουν καλυτερη ακουστικη αντιληψη (ενα απο τα καλα του φυλου) σε περνουν για βλακα.
την τελευταια φορα, οχι μονο δεν ειχαν στησει το συστημα στη θεση που θα επρεπε να ειναι σε περιπτωση επιδειξης, τα ηχεια δεν φτανει που ηταν σε αλλα ντάλλων θεση, επαιζαν κ με μικρα ενισχυτικα
Το αποτελεσμα ηταν να ζοριζονται, κ οταν τους λεω, -καλα..μα δεν ακουτε οτι τσιρίζουν? η απαντηση ηταν..-μηπως ειναι η εντυπωση σας? τους εβαλα κ αλλαξαν ενισχυτη..μην ανησυχειτε..

6.η αλλη περιπτωση αφορα τους ερωτηλους..κανουν (εννοειται αρμενικη βιζιτα 3 ωρων στο ορθιο μαλιστα οχι στο καθιστο κ εγω κ ο αλλος, καποιο προβλημα τρεχει με τους καναπεδες κ τους αντρες μαλλον),
ακολουθει κατεγισμος φιλοφρονησεων (στο μεταξυ η δουλεια που ηθελα, να γινεται με ρυθμο χελωνας κ μετα απο δικο μου σπρωξιμο, οπως οπως). μετα πεφτουν βροχη μηνυματα, φωτος, μουσικες κτλ κτλ..

7. οι ατυχιες εξαπλωνονται κ σε αυτους που δουλεουν στα δικτυα τις ΔΕΗ κ που σου κανουν απροειδοποιητα (εννοειται!) διακοπη με επαναφορα ρευματος στα 380volt, οπου σου τιναζουν στο αερα οτι ηλεκτρονικο εχεις κ δεν εχεις, κ σε αφηνουν με την γλυκια αναμνηση των καλων εποχων που παρηλθαν κ με την υπέροχη ευωδια καμενων κυκλωματων στο σπιτι απο cd, τελικους κ προενισχυτες, τηλεορασεις, ραδιοφωνα κ dvd. ετος 2004

Ωστόσο να πω κ κατι ακομα.
υπαρχουν 2 δρομοι προς το hign end. Το παθος για την μουσικη κ το παθος για τα μηχανηματα.
στη δικη μου περιπτωση ισχυε το πρωτο.
οπως καταλαβαινει κανεις, ο χωρος ειναι αυτονοητα πιο προσιτος για τους αντρες απο την αποψη των μηχανηματων. πολλες φορες πεφτουν κ στην παγιδα να μενουν εκει. παραμενουν ομως ακομα εντος χωρου, αν και στην ουσια ειναι εκτος.
οι γυναικες δεν εχουν αγαπη για τα μηχανηματα (συνηθως), οποτε μενει η αγαπη για τη μουσικη. κ αυτο ειναι θεμα χαρακτηρα, ενδιαφέροντος κ συγκυριων.

πριν κλεισω αυτη την μακραν επιστολη,

θέλω να ευχαριστησω όλους εκεινους τους ευγενικους κυριους, που σεβονται κ τιμουν το φυλο τους κ δεν κοιτουν να επωφεληθουν ποικιλοτροπως.
οι γυναικες καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζετε..απλως τις περισσοτερες φορες δεν μιλανε.

μετα τιμης
L.

Reaction score
39
Απάντηση: The Misfortunes of a Virtues Girl in High End

Υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στην δική σας άποψη. Είναι 3 τα στοιχεία που χρειάζονται στον χώρο αυτό. Δεν νομίζω ότι ένας ανδροκρατούμενος χώρος μπορεί να εμποδίσει μία γυναίκα, που Θέλει να ενδώσει σε οποιονδήποτε χώρο.
Και για να αισθανθείτε καλύτερα σας λέω ότι μεγαλύτερα κορόιδα από κάποιους, κάποιους άντρες, ΔΕΝ υπάρχουν. Εχουν δει πολλά τα ματάκια μας, κι έχουν ακούσει πολύ περισσότερα τα αυτιά μας. Μηχανήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που πολύ απλά ΔΕΝ παίζουν.

Reaction score
4.305

Μεταφέρθηκε σε πιο ταιριαστή κατηγορία...
Λαθος κατηγορια Θπυρο (μα ποτε θα μαθεις επιτελους!). Αφου η κοπελα το λεει ξεκαθαρα. Πρωτα η μουσικη. Εμεις εδω ειμαστε των μηχανηματων. Νομιζω οτι λιγο νοτιωτερα πρεπει να παει.

Reaction score
1.772

αν εξαιρεσουμε το 6 τα υπολοιπα ισχυουν και για τους ανδρες.

Reaction score
460

Να πω οτι λεει ψεματα η οτι ειναι υπερβολικη σε αυτα που αναφερει η φιλη μας,δεν θα ειναι αληθεια.

S

sothink

Guest

Υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στην δική σας άποψη. Είναι 3 τα στοιχεία που χρειάζονται στον χώρο αυτό. Δεν νομίζω ότι ένας ανδροκρατούμενος χώρος μπορεί να εμποδίσει μία γυναίκα, που Θέλει να ενδώσει σε οποιονδήποτε χώρο.
Και για να αισθανθείτε καλύτερα σας λέω ότι μεγαλύτερα κορόιδα από κάποιους, κάποιους άντρες, ΔΕΝ υπάρχουν. Εχουν δει πολλά τα ματάκια μας, κι έχουν ακούσει πολύ περισσότερα τα αυτιά μας. Μηχανήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που πολύ απλά ΔΕΝ παίζουν.
σαφεστατα, γι αυτο κ μιλαμε τωρα, αλλα ποσες διαθετουν αυτα τα χαρακτηριστικα?αυτο που αναφερετε για τα μηχανηματα εκατονταδων χιλιαδων ευρω, επικροτει αυτο ακριβως που λεω για τους αντρες κ την αγαπη τους, πρωτα ισως για τα μηχανηματα κ μετα για την μουσικη (που οφειλω να ομολογησω οτι ως ενα βαθμο την καταλαβαινω)..

Reaction score
4.305

........οι γυναικες καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζετε..απλως τις περισσοτερες φορες δεν μιλανε.
μετα τιμης
L.
Εεεε, χμ χμ, γκουχ γκουχ. Βρε παναθεμα το, εγω παλι πως νομιζα οτι συμβαινει ακριβως το αντιθετο! Ολο λαθη κανω. Θα επισκεφτω τον ψυχολογο μου να δω τι μου συμβαινει. :139:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς όρισες στο... κλουβί μας. :109:

οι γυναικες καταλαβαινουν πολλα περισσοτερα απο οσα νομιζετε..απλως τις περισσοτερες φορες δεν μιλανε.
Η παραδοχή μιας τέτοιας δήλωσης, δεν κολακεύει τις γυναίκες. Απορώ γιατί χρησιμοποιείται τόσο συχνά. Η ικανότητα αντίληψης είναι ένα πράγμα. Η ικανότητα να προσποιείται κάποιος ότι δεν αντιλήφθηκε όσα έπρεπε, είναι κάτι άλλο. Οι λόγοι για τους οποίους το κάνει ο καθένας καθορίζονται από τον δείκτη ευφυίας του και όχι από το φύλλο του. Λάβε δε σοβαρά υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητα εξυπνάδα να λειτουργεί κάποιος έτσι (...) και επιπλέον, ενδεχομένως απλά να νομίζει ότι λειτουργεί έτσι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα χόμπι. Δεν νομίζω ότι χωράνε... στρατηγικές. Θα προτιμούσα να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά πάντως.

...κ την αγαπη τους, πρωτα ισως για τα μηχανηματα κ μετα για την μουσικη (που οφειλω να ομολογησω οτι ως ενα βαθμο την καταλαβαινω)..
Αυτό κάνουμε ΟΛΟΙ εδώ. Δείχνουμε την αγάπη μας στα μηχανήματα και στην σωστή αναπαραγωγή μουσικής. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους για το αντίθετο, δεν είναι καθόλου κακό να γουστάρεις μηχανές, gadgets, λαμπάκια κλπ. Αυτό είναι το χόμπι όχι η συλλογή δίσκων. Αυτό είναι ένα άλλο χόμπι που είναι σχεδόν ανεξάρτητο από το δικό μας. Ναι πολλές φορές συνδυάζεται με επιτυχία αλλά... δεν είναι και απαραίτητο.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: The Misfortunes of a Virtues Girl in High End

Η παραδοχή μιας τέτοιας δήλωσης, δεν κολακεύει τις γυναίκες. Απορώ γιατί χρησιμοποιείται τόσο συχνά. Η ικανότητα αντίληψης είναι ένα πράγμα. Η ικανότητα να προσποιείται κάποιος ότι δεν αντιλήφθηκε όσα έπρεπε, είναι κάτι άλλο. Οι λόγοι για τους οποίους το κάνει ο καθένας καθορίζονται από τον δείκτη ευφυίας του και όχι από το φύλλο του. Λάβε δε σοβαρά υπόψη σου ότι δεν είναι απαραίτητα εξυπνάδα να λειτουργεί κάποιος έτσι (...) και επιπλέον, ενδεχομένως απλά να νομίζει ότι λειτουργεί έτσι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι ένα χόμπι. Δεν νομίζω ότι χωράνε... στρατηγικές. Θα προτιμούσα να μην αισθάνεσαι μειονεκτικά πάντως.

Αυτό κάνουμε ΟΛΟΙ εδώ. Δείχνουμε την αγάπη μας στα μηχανήματα και στην σωστή αναπαραγωγή μουσικής. Παρά το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους για το αντίθετο, δεν είναι καθόλου κακό να γουστάρεις μηχανές, gadgets, λαμπάκια κλπ. Αυτό είναι το χόμπι όχι η συλλογή δίσκων. Αυτό είναι ένα άλλο χόμπι που είναι σχεδόν ανεξάρτητο από το δικό μας. Ναι πολλές φορές συνδυάζεται με επιτυχία αλλά... δεν είναι και απαραίτητο.

...
Καλά εσύ δείχνεις την αγάπη σου και για... το πσαροντούφεκο....

.... η μήπως δείχνεις την αγάπη σου και για τα πσάρια? :143:)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

θέλω να ευχαριστησω όλους εκεινους τους ευγενικους κυριους, που σεβονται κ τιμουν το φυλο τους κ δεν κοιτουν να επωφεληθουν ποικιλοτροπως.
κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες εκείνες τις κυρίες, που δε σέβονται αλλά τιμούν (κι αποτιμούν) το φύλο τους και κοιτούν να το επωφεληθούν ποικιλοτρόπως. :126:

υπάρχει κι άλλη "άποψη":

οι γυναίκες καταλαβαίνουν πολλά λιγότερα από όσα νομίζουν. απλώς τις περισσότερες φορές μιλάνε. :144:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τοσα χρονια γυναικα που να ασχολειται με το HIFi δεν εχω γνωρισει.Και οχι μονο προσωπικα αλλα και απο φιλους δεν εχω ακουσει.
Ειναι θεμα φυλου? Οι γυναικες δινουν σημασια σε αλλα πραγματα?
Για τους ανδρες λενε οτι μενουν παντα παιδια.Και σιγουρα το HiFi ειναι ενα πολυ ωραιο παιχνιδι για μεγαλα παιδια

Reaction score
460

κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες εκείνες τις κυρίες, που δε σέβονται αλλά τιμούν (κι αποτιμούν) το φύλο τους και κοιτούν να το επωφεληθούν ποικιλοτρόπως. :126:

υπάρχει κι άλλη "άποψη":

οι γυναίκες καταλαβαίνουν πολλά λιγότερα από όσα νομίζουν. απλώς τις περισσότερες φορές μιλάνε. :144:
Εγραψες!!!

Reaction score
4.305

Παντως εγω αρχισα να βαριεμαι εδω μεσα. Λιγο πολυ τα παντα ειναι προβλεψιμα.

Νομιζω οτι ηρθε ο καιρος για κατι επαναστατικο κατι διαφορετικο που θα ταραξει τα νερα.

Ως εκ τουτου προτεινω στο audio να μπει γυναικα συντονιστρια.

S

sothink

Guest

Εεεε, χμ χμ, γκουχ γκουχ. Βρε παναθεμα το, εγω παλι πως νομιζα οτι συμβαινει ακριβως το αντιθετο! Ολο λαθη κανω. Θα επισκεφτω τον ψυχολογο μου να δω τι μου συμβαινει. :139:
εξαρταται το δειγμα του καθενος.. ;)

S

sothink

Guest

...
αγαπητε κυριε..το να ξερει καποιος ποτε να μιλησει κ πολυ περισσοτερο τι να πει, ειναι δειγμα ευφυιας αν οχι σοφιας.
εχει γεμισει ο κοσμος ανθρωπους που μιλουν συνεχεια κ αδειαζουν οτι σκουπιδι κουβαλουν στο κεφαλι τους τριγυρω..

κ αυτο μπορει να ειναι απλα θεμα επιλογης, ουτε στρατηγικης, ουτε προσποιησης.

Reaction score
4.305

Ισως.

Παντως εγω Σο(ου)θινκ :142: δεν το συνεχιζω, μην σε αποπαρουμε με το καλημερα.

Αλλα και συ βρε παιδι μου, πολυ επιθετικα μπηκες. Δηλαδη το καμακι και το μπασιμο στο ανδρων μονο στο χαι εντ το ειδες?

Ασχετους πωλητες μονο στον ηχο ειδες?

Για το οτι οι γυναικες δεν ασχολουνται (με εξαιρεσεις) με το χαι εντ ειναι αλλη υποθεση. Ας πουμε γιατι το ποσοστο των γυναικων που ασχολειται με μαθηματικα ειναι πολυ μικρο?
Γιατι το ποσοστο που παιζει σκακι (πνευματικο καθαρα αθλημα) ειναι παρα πολυ μικρο.

Ξερεις δεν ειναι θεμα ευφυιας, αλλα και δεν ειναι κατι περιγραφεται ευκολα. Τα αιτια ειναι αλλου, η συζητηση θα ξεφυγει παρα πολυ απο τον χωρο που κινουμαστε.

Ολα αυτα τελειως φιλικα, ελπιζω να μη με παρεξηγησεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: The Misfortunes of a Virtues Girl in High End

...το να ξερει καποιος ποτε να μιλησει κ πολυ περισσοτερο τι να πει, ειναι δειγμα ευφυιας αν οχι σοφιας...
Η σιγουριά για τον υψηλό δείκτη ευφυίας πηγάζει και από την κατάθεση μιας δεύτερης γνώμης ή αρκεί η δική μας άποψη για... τον εαυτό μας; :137:

Μην είσαι απόλυτη.
Σχεδόν πάντα υπάρχει και μια δεύτερη εξήγηση για όλα. :126:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

αγαπητε κυριε..το να ξερει καποιος ποτε να μιλησει κ πολυ περισσοτερο τι να πει, ειναι δειγμα ευφυιας αν οχι σοφιας.
εχει γεμισει ο κοσμος ανθρωπους που μιλουν συνεχεια κ αδειαζουν οτι σκουπιδι κουβαλουν στο κεφαλι τους τριγυρω..

κ αυτο μπορει να ειναι απλα θεμα επιλογης, ουτε στρατηγικης, ουτε προσποιησης.
Συνυπολογίζοντας το ύφος και τον επιτηδευμένα αγγλόφωνο τίτλο του θέματος, πήγες στα κατάλληλα μαγαζιά και έτυχες της προσήκουσας αντιμετώπισης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος