The Nativity Story / Η Ιστορία της Γέννησης ( 2006 )

Reaction score
3
Μια ταινία που αφηγείται τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Μπορεί να είναι γνωστή σε όλους μας η ιστορία αυτή, αλλά η συγκεκριμένη ταινία σε καθηλώνει να την δεις.
Η ποιότητα της εικόνας του DVD είναι εξαιρετική, και ο ήχος πολύ καλός (Dolby 5.1 & Dolby 2.0). Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Reaction score
130
Μια ταινία που αφηγείται τη γέννηση του Θεανθρώπου.
Μπορεί να είναι γνωστή σε όλους μας η ιστορία αυτή, αλλά η συγκεκριμένη ταινία σε καθηλώνει να την δεις.
Η ποιότητα της εικόνας του DVD είναι εξαιρετική, και ο ήχος πολύ καλός (Dolby 5.1 & Dolby 2.0). Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Αδερφέ μου καλημέρα, όταν λές ο ήχος πολύ καλός αξίζει δηλ. μια θέαση στην αίθουσα του home; η να το δώ απλά στη t.v;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: The Nativity Story / Η Ιστορία της Γέννησης ( 2006 )

Αδερφέ μου καλημέρα, όταν λές ο ήχος πολύ καλός αξίζει δηλ. μια θέαση στην αίθουσα του home; η να το δώ απλά στη t.v;
Δεν ξέρω πως θα ακούγεται σε αίθουσα του home, γιατί το είδα στον Η/Υ με τα 6 ηχεία της Creative. Μου φάνηκε όμως πολύ καλός ο ήχος.
Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις, πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Εκείνο που με ενθουσίασε ιδιαίτερα, είναι ότι η μουσική επένδυση "έδενε" πολύ με το θέμα της ταινίας.
Μετάνιωσα πάντως που δεν το είδα στον προβολέα. Εκεί αναγκαστικά θα το άκουγα σε στέρεο.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo