THE PASSION OF THE CHRIST

Reaction score
49
‘Ό,τι και να γράψω φαντάζει λίγο!
Όσο και να προσπαθήσω να περιγράψω τις σκηνές, τα λόγια και οι εκφράσεις δεν αρκούν για να δώσουν το κλίμα και τις στιγμές που έζησα βλέποντας το “THE PASSION OF THE CHRIST”

Απόψε, κατά τις 1.15 το βράδυ, έβαλα στο DVDp το δισκάκι, που με τόση αγωνία περίμενα να δω!
Είχα διαβάσει κριτικές και σχόλια σε περιοδικά και εφημερίδες, ακόμα και στην τηλεόραση είχα ακούσει για το τι με περίμενε………..και δεν το πίστευα!

Δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο σκληρό…………
Δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο ρεαλιστικό…………..
Δεν πέρναγε από το μυαλό μου ότι ο Mel Gibson, θα μπορούσε να δώσει στο κοινό τέτοιες εικόνες

2.5 ώρες μετά και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ!
Ακόμη προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου…………..

Μια μεγαλειώδης ταινία στο σύνολό της αλλά και σε κάθε επιμέρους στοιχείο της:
Nα αναφερθώ στο μακιγιάζ? Τι να πρώτο σχολιάσω γι αυτό? Ήταν τόσο ρεαλιστικό που με υποχρεώνει να σας ενημερώσω ότι η θέαση της ταινίας απαιτεί πολύ (μα…πάρα πολύ)γερά στομάχια
Αν συνδυαστεί με τα εφέ, την φωτογραφία και τον ήχο……….μάλλον θα κάνετε πολύ καιρό να ασχοληθείτε με το πιάτο σας!

Σκηνικά? Κοστούμια? Ηθοποιοί? Σκηνοθεσία? Σενάριο?
Όλα άψογα!
Και όλα να δένουν τέλεια με το υπέροχο soundtrack! (Αύριο, πρωί-πρωί θα πάω να το αγοράσω!)

Η ΤΑΙΝΙΑ είναι πάρα πολύ ψαγμένη σε κάθε μικρό κομματάκι της!
Ακόμα και στην στιγμή της αποκαθήλωσης, η στάση του σώματος της Παναγίας με τον Χριστό αγκαλιά ήταν καθ’ εικόνα και ομοίωση με το άγαλμα της Παναγίας στον Ναό του Αγ. Πέτρου στην Ρώμη του Μικέλ Άνζελο(το σώμα του Χριστού στα πόδια Της και η Παναγία να απλώνει το χέρι Της, δίνοντας προσφορά την ζωή του γιου Της για να σωθεί η ανθρωπότητα)

Δεν είμαι αυτό που λέμε θρήσκος ή «καλός» χριστιανός!
Η ταινία όμως με άγγιξε περισσότερο και από τον «τελευταίο πειρασμό του Χριστού» (“Last temptation of Christ“ M.Scorcese) και με έκανε να βουτήξω πολύ βαθιά μεσ’ την καρδιά & την ψυχή μου!

Αν οι άντρες δεν δακρύζουν…………συγχωράτε με!!!!!!!! Ο πόνος της ψυχής μου ήταν μεγάλος! :cry:

Υ.Γ.: Αν τελικά ο Χριστός, τράβηξε όλα αυτά τα πάθη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου: Το αξίζαμε? :oops:

Reaction score
49
Να παραθέσω και μερικές φωτογραφίες που τράβηξα από την ταινία:

Να η στιγμή που σας ανέφερα για την Παναγία (που "αντιγραφει" το άγαλμα του Μικέλ Άντζελο στον Αγ. Πέτρο στο Βατικανό)

Και τέλος το Δάκρυ του Θεού! (άλλη μια καταπληκτική στιγμή της ταινίας!)

Έχει ήδη πάει 6.15 το πρωί, αλλά άξιζε το ξενύχτι!! :roll:

Reaction score
152
Ο MEL ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟ BRAVEHEART........
H ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΜΑΧΗ!!!

Reaction score
49
Sorry που είχαν "χαθεί" οι φωτογραφίες για 2-3 μέρες αλλά το "Photobucket" τα 'χε "παίξει" και χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες του άλμπουμ μου.

Τις ξαναφόρτωσα και τώρα είναι όλα Ο.Κ.

Reaction score
2
Απάντηση: THE PASSION OF THE CHRIST

Ήθελα να ρωτήσω , το Bluray στην ελληνική έκδοση είναι ένας δίσκος; λείπει δηλαδή ο 2ος δίσκος που έχει όλα τα έξτρα; Κι επιπλέον έχει και τις 2 βερσιόν της ταινίας;

Reaction score
152

μονό δισκακι με μοναδικο εξτρα το τραιηλερ της ταινιας...

Reaction score
27.110

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΧΩ ΔΕΙ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΤΟΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΑΜΑΙΚΑ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΠΟΝΤΙΑΚΑ!!!!

Reaction score
27.110

Η ΔΕ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ.

Reaction score
2

μονό δισκακι με μοναδικο εξτρα το τραιηλερ της ταινιας...
Για το Bluray μιλάμε ε; Γιατί το Dvd το έχω.
και έχει και τις 2 εκδόσεις της ταινίας όπως το ξένο Bluray;

Ήθελα να'ξερα γιατί γράφουν Definitive editions στα ελληνικά Bluray, αν πράγματι έχει μόνο την ταινία..

Reaction score
2

Εκπληκτική ταινία ! Για πολλές θεάσεις !

Η καλύτερη έκδοση για λιγότερα από 10 ευρώ είναι η definitive edition http://www.amazon.co.uk/Passion-Chr...A5LO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1300012998&sr=8-3
Και αυτή που λες, πάλι ένας δίσκος είναι (χωρίς κανένα έξτρα προφανώς).
Τελικά η καλύτερη έκδοση μου φαίνεται είναι το αμερικάνικο bluray που έχει 2 δίσκους (ο 1ος είναι Bluray με 2 εκδόσεις της ταινίας και τα commentaries, και ο 2ος είναι DVD με όλα τα έξτρα):
http://www.amazon.com/Passion-Christ-Definitive-Blu-ray/dp/B001JNNDGA/ref=sr_1_3?s=dvd&ie=UTF8&qid=1300014697&sr=1-3

Reaction score
1

Και αυτή που λες, πάλι ένας δίσκος είναι (χωρίς κανένα έξτρα προφανώς).
Τελικά η καλύτερη έκδοση μου φαίνεται είναι το αμερικάνικο bluray που έχει 2 δίσκους (ο 1ος είναι Bluray με 2 εκδόσεις της ταινίας και τα commentaries, και ο 2ος είναι DVD με όλα τα έξτρα):
http://www.amazon.com/Passion-Christ-Definitive-Blu-ray/dp/B001JNNDGA/ref=sr_1_3?s=dvd&ie=UTF8&qid=1300014697&sr=1-3

Η ίδια έκδοση είναι !

Reaction score
4

Καταπληκτική ταινία ιδιαιτέρα η φιγούρα του σατανειρου!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.667

Ρε παιδιά πως αντέχετε και την ξαναβλέπετε αυτήν την ταινία;
Μια φορά την είδα όταν βγήκε και έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω και να μαζέψω τα κομμάτια μου.
Δεν αντέχω να την ξαναδώ με τίποτα.

Είμαι καλά ή να κοιταχτώ;

Reaction score
27.110

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΠΕΙΝΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΝΑ 6ΚΙΛΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΝΑΤΑΝ ΑΠ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Η ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Reaction score
2

Η ίδια έκδοση είναι !
πώς είναι η ίδια αφού στο αγγλικό αμαζον λέει πως είναι 1 δίσκος, ενώ στο αμερικάνικο λέει πως είναι 2 δίσκοι;
προσπαθώ να καταλάβω για να πάρω την έκδοση με τους 2 δίσκους...

Reaction score
0

Ρε παιδιά πως αντέχετε και την ξαναβλέπετε αυτήν την ταινία;
Μια φορά την είδα όταν βγήκε και έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω και να μαζέψω τα κομμάτια μου.
Δεν αντέχω να την ξαναδώ με τίποτα.

Είμαι καλά ή να κοιταχτώ;
Αγαπητε Μιχαλη να την βλεπεις οταν εισαι ηδη κομματια για να συνερχεσαι!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis