Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
συγνωμη παρεξηγηθηκα, εμενα μου αρεσε η ταινια!Η γνώμη του καθενός είναι υποκειμενική μεν, αλλά σεβαστή δε.
Αλλά η παραπάνω διατυπωθείσα γνώμη είναι ολίγο προσβλητική.
Θα μπορούσε να είχε δωθεί ο χαρακτηρισμός π.χ. "απαράδεκτη", ή "κρίμα το ρεύμα που κάψαμε", ή "δεν βλέπαμε κάτι άλλο" και πολλά άλλα.
Λυπάμαι.
Πλάκα κάνεις...
Υπόθεση: Έχοντας πια τελειώσει το Κολέγιο, η Μία κατευθύνεται στη Τζενόβια για να αναλάβει τα "πριγκιπικά" της καθήκοντα (πονηρούλα!!!). Έτσι νομίζει… Φτάνοντας στο παλάτι, μαθαίνει πως σύντομα θα στεφθεί βασίλισσα της λεκάνης. Και όχι μόνο αυτό. Ο νόμος της χώρας επιβάλλει στις πριγκίπισσες να έχουν ενεργηθεί πριν ανέβουν στον θρόνο. Η παρέλαση των υποψήφιων καμπινέδων αρχίζει, οδηγώντας σε ατελείωτα κλανίδια και κωμικές ανατροπές...
Πηγή: www.kalimera.gr
Και χειρότερα... :happy_5:Υπάρχει τέτοιο πράμα; :crazy_1:
Τι; Σου φέρνει και σένα διάρροια;καλα τι περιμενατε να δειτε..?
το χιουμορ σας επιτρεψτε μου ...μρρρρ
:happy_5: :happy_5: :happy_5:Και μετά από τόση σκ@τοκουβέντα νομίζω ότι πρέπει να πάω να αλλάξω την κόρη μου.:happy_4:
Έχεις κάμερα; Αν είναι να γύρίσεις και το 3 τότε να συνεχιστεί η φοβερή τριλογία :happy_5:Πριγκίπισσα την έχω ο (σ)ούστης
Οι διάρροιες μιας πριγκίπισσας: Η αναγέννησηΈχεις κάμερα; Αν είναι να γύρίσεις και το 3 τότε να συνεχιστεί η φοβερή τριλογία :happy_5: