- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: The return in Greece Infocus SP8602
σε τρωει ε...?:137:
...δίπλα-δίπλα με τον Ls5 :144: :145:
σε τρωει ε...?:137:
...δίπλα-δίπλα με τον Ls5 :144: :145:
Όχι οτι με νοιάζει.... Αλλά γιατί να μην ξέρω; :116:σε τρωει ε...?:137:
Οντως, δεν εχω δει πιο ομορφο remote control σε βιντεοπροβολεα.Το remote είναι πολύ καλό είπαμε και το gama είναι το γνωστό της infocus:114:
![]()
Η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη και γι΄αυτό οποιαδήποτε σύγκριση θα ήταν άδικη....δίπλα-δίπλα με τον Ls5 :144: :145:
Χμμ,και εγώ της ίδιας άποψης είμαι.NEXT!
Στο μαυρο και στην κινηση ειναι σαφως βελτιωμενος, Μανωλη.,λιγο να βελτιωνοταν το μαυρο και η κινηση...
Θα πρεπει καποια στιγμη να ανακαλυψουμε τους τροπους που γινονται τα τεστΤελικα μονο ο Τ.Κατσενης ενθουσιαστηκε στο hi-tech.
"Ο SP8602 θα γεμισει με χαρακτηριστικη ανεση καδρα εως
και 150 ιντσες,ενω πραγματικα πεταει στις 120'.....
εξαιρετικη αποδοση της κινησης με το συστημα CFI(creative
frame interpolation)....
ουσιαστικα ειναι ενας πολυ βελτιωμενος in83 σε ολους τους
τομεις(σχεδιαση,τεχνολογια,ποιοτητα εικονας)....
αποτελει μια πραγματικη μηχανη ονειρων υψηλης πιστοτητας..."
Τι εγινε ρε παιδια;;;;
Να "ανακαλυψουμε" η' να "αποκαλυψουμε";;;;;;;Θα πρεπει καποια στιγμη να ανακαλυψουμε τους τροπους που γινονται τα τεστ
στα περιοδικα.
Η οπτικη μνημη ομως κρατα λιγα δευτερα οποτε...:203:
Σωτήρη ΘΑ βγάλει νέα μοντέλα (ενα μικρότερης αξίας και ένα μεγαλύτερης) όταν και εφόσον το πείραμα του 8602 πετυχει.Και σας το έλεγα ότι έχει πιο καινούριο firmware ρε Ανδρέα και βελτιώνει αρκετά πράγματα.
Το θέμα είναι επίσης ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα εκπροσώπου της Infocus στο AVS θα βγάλει κι άλλα μεγαλύτερα μοντέλα. Προσωπικά θα ήθελα (και τους το έιπα) lens shift, zoom και focus από το τηλεκοντρολ!