The return in Greece Infocus SP8602

Reaction score
150
Το blog του ίδιου site και το round up για το 2010 το είδες? Στην κατηγορία μέχρι $10,000 βγάζει πρώτο τον JVC 990 και δεύτερους με ίδια βαθμολογία τον Infocus και τον JVC 950.

Και με τιμή μισή από αυτή του JVC μάλλον "It's a steal"........

Κακά τα ψέματα αν κάποιος γουστάρει DLP (γιατί να μην γουστάρει δηλαδή) και δεδομένου ότι έρχονται τα LED, μάλλον είναι η καλύτερη επιλόγη και επίσης δουλεύουν το firmware σαν τρελοί και το βελτιώνουν συνέχως.

Υπάρχει βέβαια και ο Runco (Planar 8150) με άλλο κόστος βέβαια.

Reaction score
0
Απάντηση: The return in Greece Infocus SP8602

Διάβασα και τα reviews και ΔΕΝ κατάλαβα γιατί να αγοράσει κανείς αυτό το μηχάνημα...

Τον καιρό του 83 η Infocus έπαιξε μπάλα, σήμερα και με ζητήματα όπως κίνηση, ίριδες, μαύρο να έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδα προτιμώ μια μεγάλη εταιρία με πολύ χρήμα σε R&D budget...

Αυτά:138:

Reaction score
15.548

ο RUNCO LS-5 πρεπει να ειναι καλυτερος....

Ειναι ο παλιος μας planar 8150 και τον ειχαμε δει......

Και σιγουρα απο τοτε μαλλον θα εχει κανει και καποιες βελτιωσεις στο μηχανημα η RUNCO

Βεβαια εχει και τα διπλα λεφτα....:112:

Reaction score
150
Δεν ξέρω αλλά ο JVC 990 τα έχει όλα και συμφέρει.....:143:

Αλήθεια αν ο JVC 990 είχε 6.000 χιλιάδες αντί για 9.000 ας πούμε τι θα λέγαμε τώρα?

Reaction score
0
Δεν ξέρω αλλά ο JVC 990 τα έχει όλα και συμφέρει.....:143:

Αλήθεια αν ο JVC 990 είχε 6.000 χιλιάδες αντί για 9.000 ας πούμε τι θα λέγαμε τώρα?
Καλό μου ακούγεται να γίνονται οι συγκρίσεις ενός ΒΠ των 3.500 με ΒΠ αξίας 6.000 και πάνω.

Για να τσιγκλίσω κάποιους θυμίζω πως θεωρώ τον ΙΝ83 καλύτερο από τον 200 overall .

Reaction score
15.548

Ναι Μιχαλιο μου.....:116:

Εγω θα ελεγα οτι ειναι και ελαφρος καλυτερος ο in83...:143:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: The return in Greece Infocus SP8602

Καλό μου ακούγεται να γίνονται οι συγκρίσεις ενός ΒΠ των 3.500 με ΒΠ αξίας 6.000 και πάνω.

Για να τσιγκλίσω κάποιους θυμίζω πως θεωρώ τον ΙΝ83 καλύτερο από τον 200 overall .
Mπορεις να συγκρινης τα παντα Μιχαλη μου.....
...φτανει να ξερεις τι βλεπεις και τι συγκρινης......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: The return in Greece Infocus SP8602

Ναι Μιχαλιο μου.....:116:

Εγω θα ελεγα οτι ειναι και ελαφρος καλυτερος ο in83...:143:

Ισάξιος τουλάχιστον overall. Αλλά υπερέχει στα σημαντικότερα.

Άμα βρεις ένα 200 με σωστή σύγκλιση και να προβάλει σε 150 οθόνη με αξιοπρεπή φωτεινότητα γράψε μου.

Τσίμπισες πάντως.

ΥΓ. Μιά και δεν ξέρω τι βλέπω και τι συγκρίνω θα ενημερώνομαι μόνο από τον παπαγάλο....του Λουμίδη. Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είναι καφές.

Αλήθεια πόσες ώρες έχει γράψει ο 7200 η τον άλλαξες ?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: The return in Greece Infocus SP8602

Ισάξιος τουλάχιστον overall. Αλλά υπερέχει στα σημαντικότερα.

Άμα βρεις ένα 200 με σωστή σύγκλιση και να προβάλει σε 150 οθόνη με αξιοπρεπή φωτεινότητα γράψε μου.

Τσίμπισες πάντως.

ΥΓ. Μιά και δεν ξέρω τι βλέπω και τι συγκρίνω θα ενημερώνομαι μόνο από τον παπαγάλο....του Λουμίδη. Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είναι καφές.

Αλήθεια πόσες ώρες έχει γράψει ο 7200 η τον άλλαξες ?
Μην λεμε συνεχεια τα ιδια...

Ο καθενας απο μας το βλεπει και διαφορετικα...
Παιζει ρολο ποσο βλεπεις...τι θελεις να βλεπεις...ποσα λεφτα διαθετης.....αποδωση/τιμη ...κ.λ.π.

Η συγκλιση σε προβολεα με τρια πανελ ειναι δυσκολη.....
Εχει να κανει και με την συγκλιση των τριων πανελ αλλα και με το φακο(διαχειση χρωματος)
Λογικο ειναι λοιπον ενα πανελ να μην εχει προβλημα συγκλισης παρα μονο το προβλημα του φακου(διαχειση χρωματος)

Και μην αναφερεσε σε 150" μιας και ειναι δυσκολο για τα ελληνικα δεδομενα τετοιες διαστασεις.....

110" για τα ελληνικα δεδομενα ειναι καλα και ενας μεσος ορος..
Οποτε να μιλαμε για καπου εκει +/- 10%

Διαστασεις ποιο μεγαλες μονο με καδρο 240/1 μπορεις να παρεις για να εχεις καλη απεικονιση και φυσικα για να γινει αυτο θα πρεπει να εχεις και αναμορφικο..

Και πουσε....δεν ειπα εγω οτι δεν ξερεις τι βλεπεις....:137:

Τον 7200 τον εχω ακομα(ειναι η τριτη λαμπα με 300 ωρες)....ετοιμαζω στην βεραντα καλοκαιρινες θεασεις μιας και διαθετω μια βεραντα καμια 60τμ.
Μια που θα βγει εξω και μια που δεν θα ξαναμπει μεσα..:137:

Οποτε λογικα θα παρω κατι αλλο κατα το τελος του χρονου και στο μεγεθος του 7200....

Reaction score
0
Αν και ξέρω πως πολλοί σας αμφιβάλετε για την αξιοπιστία του Hightech οφείλω να αναφέρω πως στο τελευταίο τεύχος του τον βγάζει κορυφαίο, με μόνη υστέρηση στα μαύρα.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: The return in Greece Infocus SP8602

Αν και ξέρω πως πολλοί σας αμφιβάλετε για την αξιοπιστία του Hightech οφείλω να αναφέρω πως στο τελευταίο τεύχος του τον βγάζει κορυφαίο, με μόνη υστέρηση στα μαύρα.
Εδωσες λεφτα για να παρεις χαι-τεκ....:111::112:

Reaction score
15.548

και βεβαια.....
....ειμαι απογευμα...
.........οποτε μπορω προυνο...
.............τι λες..?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731