The Thing (2011)

Reaction score
1
Απάντηση: The Thing (2011)

:137::602::602::626:

H μόνη ταινία που θα καταδεχτώ να πάω σινεμά μετά από πολλά χρόνια...

Reaction score
802

Σου εγγυαται κανεις οτι θα ειναι σαν το πρωτο ?

Reaction score
1

Σου εγγυαται κανεις οτι θα ειναι σαν το πρωτο ?
Βλέπω ότι μου αρέσει...Δεν βλέπω ταινίες για να βγάζω συμπεράσματα αλλά για να διασκεδάζω.

Reaction score
249

και το the fog ξαναγυριστηκε αλλα μεγαλη πατατα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.785

Εμένα μου άρεσε το remake της Ομίχλης πάντως, περισσότερο από το πρώτο.
Αν και κανένα από τα δύο δεν με ενθουσίασε, προτιμώ κι εγώ το remake.

Reaction score
1

Και ένα teaser που διέρευσε από το αμέρικα.

Last edited by a moderator:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Από υποκριτική πάντως θα γελάσουνε (όσοι το δούν)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Aπ ότι κατάλαωα είναι prequel και όχι remake.
Μάλιστα..

Reaction score
1

Aπ ότι κατάλαωα είναι prequel και όχι remake.
Μάλιστα..
Ναι prequel είναι ! Το ξέραμε από το 2007 πού ήταν στα σκαριά η παραγωγή ! Μάλιστα στη θέση του σκηνοθέτη ήταν να κάτσει ο Βερμπίνσκυ από τους Πειρατές της Καραϊβικής, που είχε δηλώσει και φαν της ταινίας του Κάρπεντερ, αλλά λόγω του Stranger Tides δεν τα κατάφερε και τον άλλαξαν...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Kαι μάλλον έπραξαν σωστά αν κρίνω απ το Τhe Strangers Tide.

Reaction score
1

Ειναι γενικά σπλατεράκιας και φαντασιάκιας ο Βερμπίνσκυ το έχει δηλώσει άλλωστε, ειδικά τους τρίτους Πειρατές τους είχε ξεσκίσει, το είχα γράψει πιο παλιά.Το τελευταίο δεν το εχω δεί αλλά θα μου αρέσει σίγουρα !

Στο φινάλε ρε παιδιά υπάρχουμε κι εμείς που γουστάρουμε τέτοια έργα, εγώ προσωπικά δεν πάω να τα δώ για τις ερμηνείες και τα εστέτ σενάρια, δεκάρα δεν δίνω και δεν με ενδιαφέρουν, θέλω συνεχή δράση, αίματα, κυνηγητά, εφέ, τέρατα να πετάγονται απ΄τις γωνίες.Και ειδικά στα δικά μου συστήματα θέλω οι ταινίες που αγοράζω να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις αλλιώς δεν θα επένδυα τα λεφτά μου στα μηχανήματα, θα είχα καμιά 30άρα TV το πολύ με κανένα στερεοφωνικό ενισχυτή και θα έβλεπα ότι θα βράβευαν σε τίποτα φεστιβάλ στο Μοντρέ να πούμε :142: ...

Edit Την πρώτη ταινία την έχω θεό, το έχω γράψει παλαιότερα έχω ανοίξει και θέμα στα DVD...μέχρι εκεί όμως, γιατί στη συνέχεια ο Ξυλουργός εξελίχτηκε σε μέγα μπουρδολόγο και όλο σαχλαμάρες γύριζε (εξαιρείται το They Live) !

Reaction score
1

Μόλις είδα ένα red band trailer της ταινίας....

Η ΤΑΙΝΙΑ Γ@Μ@ΕΙ από ειδικά εφέ ! Απίθανα έχουν φτιάξει τα τέρατα ! Ελπίζω να την προβάλλουν ταυτόχρονα με το αμέρικα να κάνω γούστα ! λιγότερο από μήνας έμεινε...τώρα άμα δεν έχει και ερμηνείες για βραβεία Σεζάρ και σενάριο Πιέρ Μπουλέ, δεν θα τα βάψω και μαύρα :142:

Στάθη ετοιμάσου, μιλάμε για gold class γούστα :602:

Reaction score
1

Η αλήθεια είναι ότι ο Ξυλουργός ήθελε να γυρίσει και sequel ένα χρόνο μετά, όπου θα εξιστορούσε τη συνέβη μετά τη διάσωση του Μακρίντυ και του Τσάϊλντς ( Το ποιός είναι ο εξωγήϊνος φαίνεται καθαρά στο τέλος )...Η Universal όμως θεώρησε παράλογη την αμοιβή του και δεν προχώρησε...Επίσης γυρίστηκε και εναλλακτικό τέλος με τον Μακρίντυ να σώζεται και να του κάνουν εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είναι εξωγήϊνος...δεν θέλησε όμως ο Κάρπεντερ να παιχτεί έτσι το τέλος, οπότε δεν το έβαλε !

Η αλήθεια είναι ότι σαν ταινία ήταν εμπορική αποτυχία, αφού ούτε τα λεφτά της δεν έβγαλε, κόστισε 15 μύρια και έβγαλε 13.Βέβαια κάποια πανέξυπνα τζιμάνια την έβγαλαν για προβολή μαζί με τον Ε.Τ και το Blade Runner...ίσως και η ακατάσχετη αμπελοφιλοσοφία που περιέχει για πολύ ώρα χωρίς δράση να έφταιγε.Κριτικές πάντως είχε εξαιρετικές.Εκεί που θεοποιήθηκε το έργο και έγινε cult είναι όταν κυκλοφόρησε στα οικιακά φορμά.
Τώρα που έχω την δυνατότητα την έχω σε VHS, DVD (δύο εκδόσεις) και εσχάτως σε blu ray.Μ' αρέσουν όλες με καλύτερη την BD έκδοση, αν και απ' όσο γνωρίζω την καλύτερη εικόνα την είχε η έκδοση HDDVD αφού ήταν από τα πρώτα που κωδικοποιήθηκαν με τον AVC...
Πιστεύω ακράδαντα πως το prequel θα είναι καλύτερο γιατί θα φωτίσει σκοτεινά σημεία της πρώτης ταινίας !

Προσέξτε επίσης, αν δείτε την τηλεοπτική εκδοχή της ταινίας (έχει παιχτεί στον ΑΝΤ1), ότι εκτός από το πετσοκομμένο κάδρο, η έναρξη έχει αφήγηση (!!!!!) και το τέλος είναι διαφορετικό...

Εχουν βγεί τέσσερα κόμικ από την Dark Horse που είναι φοβερά και εστιάζουν μετά το τέλος της ταινίας τα προτείνω ανεπιφύλακτα, όποιος θέλει του τα δανείζω.

Προτείνω στους πιο ψαγμένους γύρω από την ταινία να διαβάσουν μιά μικρή ιστορία του Πήτερ Βατς που δημοσιεύτηκε πέρυσι στο περιοδικό Clarksworld και δίνει την ταινία από την άποψη του εξωγήϊνου, πραγματικά ενδιαφέρουσα, που θα μπορούσε να γίνει ταινία αβλεπί !

I am being Blair. I escape out the back as the world comes in through the front.

I am being Copper. I am rising from the dead.

I am being Childs. I am guarding the main entrance.

The names don't matter. They are placeholders, nothing more; all biomass is interchangeable. What matters is that these are all that is left of me. The world has burned everything else.

I see myself through the window, loping through the storm, wearing Blair. MacReady has told me to burn Blair if he comes back alone, but MacReady still thinks I am one of him. I am not: I am being Blair, and I am at the door. I am being Childs, and I let myself in. I take brief communion, tendrils writhing forth from my faces, intertwining: I am BlairChilds, exchanging news of the world.

The world has found me out. It has discovered my burrow beneath the tool shed, the half-finished lifeboat cannibalized from the viscera of dead helicopters. The world is busy destroying my means of escape. Then it will come back for me.

http://clarkesworldmagazine.com/watts_01_10/

Reaction score
249

μηπως πρωταγωνιστης ειναι ο αντριεν μπροντυ, που εχει παρει και το κολαι με τους εξωγηινους, δηλαδη σιγουρη επιτυχια; :135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster