the town

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: the tower

αν καποιος δεν θελει να περιμενει το Play το εχει τωρα το αξελ

Reaction score
20
Re: the tower

θα το πάρω αμέσως μόλις βγει ελλάδα αν και το βλέπω να αργεί κανένα δίμηνο ακόμα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: the tower

Πάντως δεν έχει και κανα ιδιαιτέρως υψηλό bitrate σε ήχο και εικόνα..

MPEG-4 AVC Video 13954 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1

DTS-HD Master Audio English 2722 kbps 5.1 / 48 kHz / 2722 kbps / 24-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 24-bit)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: the town

τωρα το ειδα, η εκρηξη της βομβιδας κροτου , τρανταζει τα παντα.
Εξυπνο σεναριο , καλη εικονα -ηχο

Reaction score
1

Μόλις το είδα κι εγώ !
Πολύ καλή ταινία, καλογυρισμένη.Το σενάριο θα έλεγα ότι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα έχεις ξαναδεί όλα αυτά σε κάποια άλλη ταινία οπότε δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο.
Αυτό που με έκανε να μη πιστεύω στα μάτια μου ήταν η ερμηνεία του Αφλεκ !!!! δεν τον έχω σε εκτίμηση και μέχρι που είδα το έργο τον θεωρούσα φατσούλα για γκομενίτσες :142: ...όμως με αποστόμοσε.Ο τύπος ωρίμασε και ορισμένες εκφράσεις στο πρόσωπό του δείχνουν ότι είναι στο πετσί του ρόλου !...μου άρεσε το παίξιμό του και περιμένω την επόμενη ταινία του.
Τα ηχητικά είναι εξαιρετικά, με σωστές στάθμες χωρίς να κουράζουν,ούτε να αποπροσανατολίζουν από τη δράση.Η εικόνα αψεγάδιαστη ! Το δισκάκι όμως πολύ φτωχό σε έξτρα...

Αν ναι μη το ξεχάσω ! Είναι η πρώτη ταινία που είδα την extended εκδοχή και δεν πήδηξε chapters το 570 :142:

Reaction score
130

Καλή ταινία. Και μόνο που τα 144΄ (exten. Version) δεν σε κουράζουν αυτό κάτι λέει. Καλές ερμηνείες απ΄ όλους τους πρωταγωνιστές, με κορυφαίο για μένα –σ΄ αυτό το λίγο που έπαιξε- τον «ανθοπώλη». Γενικά μια προσεγμένη δουλειά από τον Μπεν Αφλεκ, μπράβο του!
Εικόνα καλή, ο ήχος όμως μου φάνηκε λίγο «μπουκωμένος».

Reaction score
1

Καλές ερμηνείες απ΄ όλους τους πρωταγωνιστές, με κορυφαίο για μένα –σ΄ αυτό το λίγο που έπαιξε- τον «ανθοπώλη».

Ο Ποτσγουεϊτ ήταν ίσως από τους καλύτερους καρατερίστες του Χόλιγουντ.Επαιζε κυριολεκτικά τα πάντα εξαιρετικά ! δυστυχώς πέθανε πριν λίγες μέρες και μάλλον αυτή ήταν η τελευταία του ταινία :122: Δες τον στο "Εις το όνομα του πατρός" να σου πέσουν τα σαγώνια από την ερμηνεία !

Reaction score
1

η εκρηξη ηταν ολα τα λεφτα

Βάρβαρε :142::143:

Ολα τα λεφτά ήταν η φάτσα του Τζίμη στη σεκάνς που η χορεύτρια χώνει τα οπίσθιά της στα μούτρα του :142:

Reaction score
130

Ο Ποτσγουεϊτ ήταν ίσως από τους καλύτερους καρατερίστες του Χόλιγουντ.Επαιζε κυριολεκτικά τα πάντα εξαιρετικά ! δυστυχώς πέθανε πριν λίγες μέρες και μάλλον αυτή ήταν η τελευταία του ταινία :122: Δες τον στο "Εις το όνομα του πατρός" να σου πέσουν τα σαγώνια από την ερμηνεία !
Κρίμα τέτοιοι ερμηνευτές να μην είναι ποτέ πρώτα ονόματα στις ταινίες τους.
Τον πρόσεξα για πρώτη φορά σε κείνο το αριστουργηματικό αστυνομικό φιλμ «συνήθεις ύποπτοι» με τον Κέβιν Σπέιση.
Τώρα θα ψάξω να δω ότι ταινία υπάρχει μ΄ αυτόν. Ευχαριστώ για την πρόταση.
Υ.Γ
Μήπως ξέρεις γιατί ονομάζονται τέτοιοι ηθοποιοί «καρατερίστες»;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster