The Twilight Saga: New Moon (2009)

Μηνύματα
28.176
Reaction score
59
[IMGL]http://img2.pict.com/fe/f6/ca/1980325/0/twilightsaganewmoonxlg2009.jpg[/IMGL]

Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΒΑΙΣ
Σενάριο: ΜΕΛΙΣΑ ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕΓΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΑΙΚΛ ΣΙΝ , ΝΤΑΚΟΤΑ ΦΑΝΙΝΓΚ , ΚΡΙΣΤΕΝ ΣΤΙΟΥΑΡΤ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΤΙΝΣΟΝ , ΤΕΙΛΟΡ ΛΟΤΝΕΡ

Ελληνική Πρεμιέρα : 19/11/2009

Η Μπέλα Σουάν γιορτάζει τα 18α της γενέθλια με τον αγαπημένο της βρυκόλακα, Έντουαρντ Κάλεν, όταν ένα ανέλπιστο συμβάν φέρνει τον Έντουαρντ αντιμέτωπο με την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: θα πρέπει να την αφήσει, απομακρύνοντας τον εαυτό του και την οικογένειά του από την ζωή της, για πάντα. Στην προσπάθεια της να ξεπεράσει τη θλίψη της, αλλά και να αναπληρώσει το κενό του Έντουαρντ, η Μπέλα συνάπτει φιλία με τον ακαταμάχητο Τζέικομπ Μπλακ, για να βρεθεί χωρίς να το καταλάβει μπλεγμένη στον κόσμο των λυκάνθρωπων, οι οποίοι είναι αιώνιοι εχθροί των βρυκολάκων.
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
59
Απάντηση: The Twilight Saga: New Moon (2009)

Το μεγαλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών στο αμερικανικό box office έκανε η ταινία Νέα Σελήνη, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Σκοτεινός Ιππότης.

Το sequel της ταινίας Λυκόφως έφτασε τα 72,7 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, την πρώτη μόλις μέρα προβολής του.

Στην Ελλάδα η ταινία έκοψε 170.000 εισιτήρια το πρώτο τετραήμερο προβολής της.

Στην Νέα Σελήνη επιστρέφουν οι διάσημοι πλέον Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ και Τέιλορ Λότνερ, ενώ στο καστ έχουν προστεθεί επίσης ο Μάικλ Σιν (Frost/Nixon) και η Ντακότα Φάνινγκ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κρις Βάις (σκηνοθέτης του Για ένα Αγόρι).
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Μηνύματα
3.031.895
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv
Top