The Virgin Suicides

Reaction score
7
Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια,το soundtrack το έχω και είναι κορυφαίο αλλά το έργο δεν υπήρχε σε dvd στην Ελλάδα.Αλλά επειδή το PLAY ζεί αυτό μας οδηγεί,σήμερα όπως έβγαινα το βρήκα στο κουτί μου.Μάλλον αύριο θα το δω.Για πείτε εντυπώσεις όσοι το έχετε δει...Είμαι περίεργος γιατι διάβασα και ορισμένες αρνητικές κριτικές...

Reaction score
6
Δεν το εχω δει αλλα παρολα αυτα δράττομαι της ευκαιρίας να σημειώσω πως η ταινια βασίζετε στο ομώνυμο βιβλίο του δικού μας Τζέφρυ Ευγενίδη , ενω η σκηνοθεσία ειναι της Coppola.

Reaction score
7
The Virgin Suicides Soundtrack track listing:
Heart
"Magic Man" & "Crazy On You"

Todd Rundgren
"A Dream Goes On Forever" &
"Hello It's Me"

Air French Band
"Ce Matin La" & "Playground Love"

Sloan
"Everything You've Done Wrong"

Styx
"Come Sail Away"

The Hollies
"The Air That I Breathe"

Al Green
"How Can You Mend A Broken Heart?"

Gilbert O'Sullivan
"Alone Again Naturally"

Ten CC
"I'm Not In Love

Δειτε το. Θα σας συγκλονισει και θα σας προβληματισει.

Επισης θα σας αρεσει. Και αφηστε τους κριτικους να λενε.

"Μην βαλεις ενα παιδι στη γυαλα για να το προστατεψεις απο τα κακα του κοσμου. Παιδι ειναι και θα κανει την επανασταση του (μεσα στη γυαλα ομως)"

Reaction score
0
Επειδη ετσι κι αλλιως δεν νομιζω το δω (εκτος απο τον τιτλο, ο Γιωργος εγραψε για συγκλονισμο και προβληματισμο πραγματα που ειναι τα τελευταια που χρειαζομαι σε αυτη τη φαση) μπορειτε να μας πειτε γιατι αυτοκτονα η παρθενα? Μου δημιουργηθηκε η περιεργεια. :mrgreen: Εκτος αν ειναι τιποτα αλλο που εννοει ο τιτλος.

Reaction score
7
Παιδιά συγνώμη αλλά αυτές τις μέρες είχα κόσμο και δεν πρόλαβα.Το μεσημεράκι θα το δώ οπότε περιμένετε απόγευμα εντυπώσεις.

Reaction score
7
Μόλις την είδα.Χαίρομαι πραγματικά που την έχω.Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική,το soundtrack σε βάζει άμεσα στο κλίμα και οι ερμηνείες δίνουν χρώμα στο σενάριο.Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν λίγο αλλά εγώ το βρίσκω εξαιρετικό.Πραγματικά με άγγιξε αυτή η ταινία...

Reaction score
7
Επειδη ετσι κι αλλιως δεν νομιζω το δω (εκτος απο τον τιτλο, ο Γιωργος εγραψε για συγκλονισμο και προβληματισμο πραγματα που ειναι τα τελευταια που χρειαζομαι σε αυτη τη φαση) μπορειτε να μας πειτε γιατι αυτοκτονα η παρθενα? Μου δημιουργηθηκε η περιεργεια. :mrgreen: Εκτος αν ειναι τιποτα αλλο που εννοει ο τιτλος.
Επειδη δε θυμαμαι ακριβως την πλοκη της ταινιας, δες αυτα....

The Virgin suicides is a beautiful story about five sisters, and their mysterious existence, told in the words of the neighborhood boys who worshiped them and who come together 20 years later to try and solve the mystery of the Lisbon sisters. It is a solitary story of the girls isolation and the sleepy portrayal of how they watched powerless as their fragile lives disappeared.

................
In this movie you see the lives of a family and friends go down the drain day by day. The Lisbon sisters/family seem to have it all until one of the sisters commits suicide. Their parents become tollerably strict until Lux (Dunst) ruins that for herself and her sisters. They are soon taken out of school, not able to communicate with the opposite sex, and soon take a wrong turn which turns fatal. This story is told from former friends of the Lisbon sisters.

................
In 1970s suburbia lived the five beautiful Lisbon sisters, whose doomed fates indelibly marked the neighborhood boys. Therese, Mary, Bonnie, Lux and Cecilia were everything desired and unattainable due to their parents' strict household rules. From afar, the boys watched the girls, until they witnessed something that would shake their souls: angelic Cecilia plummeting from her bedroom window. In the wake of Cecilia's suicide, the Lisbons shut out the world. The boys no longer wanted to just watch the Lisbon girls; now they wanted to save them and, by extension, their own doomed youth and innocence. This is a story of love and repression, fantasy and terror, sex and death, memory and longing.

Reaction score
7
Παρεπιπτώντος η ταινία είναι εκπληκτική.Και η Κόπολα τελικά έχει χάρισμα.Μπορεί να πάρει μαι καλή ιστορία και να την κάνει μεγαλούργημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514