Most visitors online was 4606 , on 14 Nov 2025
Θα το κατεβασεις απο δω θα το αποσυμπιεσεις και θα μετονομασεις το φακελο skin.transparency θα το μεταφερεις στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος, στον φακελο addons, μετα το προγραμμα θα το δει κανονικα.αυτο το σκιν δεν υπερχει στην μπετα εκδοση
Τι ακριβως θες?εχεις την καλοσυνη να το περιγραψεις λιγο?εχω τα 7 τα 32αμπιτα
πρωτα απο ολα ευχαριστω, και δευτερον εχω εμπειρια σε αλλα προγραμματα παρομοια.Τελος παντων το εχω ηδη λυσει το προβλημα.Τωρα μπετα ξε μπετα μια χαρα δουλευει και αρκετα εντυπωσιακα θα ελεγα.Θα το κατεβασεις απο δω θα το αποσυμπιεσεις και θα μετονομασεις το φακελο skin.transparency θα το μεταφερεις στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος, στον φακελο addons, μετα το προγραμμα θα το δει κανονικα.
Τι ακριβως θες?
Επισης δεν καταλαβα αφου δεν εχετε εμπειρια του προγραμματος γιατι κανετε τους beta testers και δεν κατεβαζεται την τελικη εκδοση.
www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=87852Παίδες ... thanx για τις συμβουλες σας . Απο εχτες εχω συνδεσει το htpc με τον Denon και εχω βαλει την τελικη εκδοση του xbmc (για να μην μπλεξω με δυσλειτουργιες της beta εκδοσης , οπως λεει σωστα και ο komandrio) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το προγραμμα και οντως τσαμπα αγχωνομουν. (Ειχα αγχωθει γιατι ξεκινησα να χρησιμοποιω το wmc των windows και αφου με ταραξε στο ψαξιμο για codecs ωστε να μπορω να δω καμια ταινια ... στο τελος μαλλον λογω καποιου codec δεν φορτωνε το λειτουργικο!!) . Τωρα θελω να δω τι γινεται με Dts-Master Audio απο blueray κλπ.
ναι ε? ταινες μουσικη φωτογραφιες.Κανει? Θα το κατεβασω να δω τι εννοειςγια όσους χρησιμοποιούν το htpc αποκλειστικά για θέαση ταινιών δοκιμάστε και την live έκδοση του xbmc ή με minimal ubuntu θα ξεχάσετε ότι έχετε pc
ναιταινες μουσικη φωτογραφιες.Κανει?
δεν εχει ιinstall το live..για windows ειναι?
όχι,το live δεν χρειάζεται άλλο os μπορεί να εγκατασταθεί και σε usb stick και να τρέχει από εκείδεν εχει ιinstall το live..για windows ειναι?
για το 1 δεν εχω ασχοληθει για το 2 πρεπει τον φακελλο που εχεις την μουσικη σου να τον σκαναρεις στο library mode (κανωντας δεξι κλικ πανω στον φακελλο , υπαρχει αυτη η επιλογη) και εφοσον υπαρχουν πληροφοριες στην βαση δεδομενων σου βγαζει οτι θεςΠως αναπαράγονται οι υπότιτλοι από αρχεία vob (dvd structure)?
Και επίσης, πως είναι δυνατόν να βλέπουμε album cover art στη μουσική?