The XBMC thread

Reaction score
0
Απάντηση: The XBMC thread

BR iso ξερει κανεις αν υποστηριζει και πως? επισης γινεται mount αυτοματα??

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: The XBMC thread

αυτο το σκιν δεν υπερχει στην μπετα εκδοση
Θα το κατεβασεις απο δω θα το αποσυμπιεσεις και θα μετονομασεις το φακελο skin.transparency θα το μεταφερεις στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος, στον φακελο addons, μετα το προγραμμα θα το δει κανονικα.
εχεις την καλοσυνη να το περιγραψεις λιγο?εχω τα 7 τα 32αμπιτα
Τι ακριβως θες?

Επισης δεν καταλαβα αφου δεν εχετε εμπειρια του προγραμματος γιατι κανετε τους beta testers και δεν κατεβαζεται την τελικη εκδοση.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The XBMC thread

Θα το κατεβασεις απο δω θα το αποσυμπιεσεις και θα μετονομασεις το φακελο skin.transparency θα το μεταφερεις στο φακελο εγκαταστασης του προγραμματος, στον φακελο addons, μετα το προγραμμα θα το δει κανονικα.

Τι ακριβως θες?

Επισης δεν καταλαβα αφου δεν εχετε εμπειρια του προγραμματος γιατι κανετε τους beta testers και δεν κατεβαζεται την τελικη εκδοση.
πρωτα απο ολα ευχαριστω, και δευτερον εχω εμπειρια σε αλλα προγραμματα παρομοια.Τελος παντων το εχω ηδη λυσει το προβλημα.Τωρα μπετα ξε μπετα μια χαρα δουλευει και αρκετα εντυπωσιακα θα ελεγα.
Αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να το κανει να ανοιξει BR iso.

Ευχαριστω και παλι για το σκιν

Reaction score
0
Το iso το μουνταρεις με καποιο προγραμμα? δεν εχω ανακατευτει καθολου με το συγκεκριμενο αρχειο, το iso μεσα εχει την δομη κανονικου BR και θες να στο αναπαραγει με μενου κτλπ?
Το xbmc απο μονο του δεν μπορει να αναπαραγει blu-ray, πρεπει να εγκαταστησεις το total media theatre και να το ενσωματωσεις στο xbmc, απο τι εχω ψιλοδει θελει καποια διαδικασια, δες περισσοτερα στο forum
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=54358
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=65556
http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=65722

Δοκιμασε και μεσω του file manger του προγραμματος μηπως ανοιξεις το m2ts το βασικο αρχειο της ταινιας, δεν ξερω αν σε βοηθησα.

Reaction score
0
Παίδες ... thanx για τις συμβουλες σας . Απο εχτες εχω συνδεσει το htpc με τον Denon και εχω βαλει την τελικη εκδοση του xbmc (για να μην μπλεξω με δυσλειτουργιες της beta εκδοσης , οπως λεει σωστα και ο komandrio) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το προγραμμα και οντως τσαμπα αγχωνομουν. (Ειχα αγχωθει γιατι ξεκινησα να χρησιμοποιω το wmc των windows και αφου με ταραξε στο ψαξιμο για codecs ωστε να μπορω να δω καμια ταινια ... στο τελος μαλλον λογω καποιου codec δεν φορτωνε το λειτουργικο!!) . Τωρα θελω να δω τι γινεται με Dts-Master Audio απο blueray κλπ.

Reaction score
0
Παίδες ... thanx για τις συμβουλες σας . Απο εχτες εχω συνδεσει το htpc με τον Denon και εχω βαλει την τελικη εκδοση του xbmc (για να μην μπλεξω με δυσλειτουργιες της beta εκδοσης , οπως λεει σωστα και ο komandrio) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το προγραμμα και οντως τσαμπα αγχωνομουν. (Ειχα αγχωθει γιατι ξεκινησα να χρησιμοποιω το wmc των windows και αφου με ταραξε στο ψαξιμο για codecs ωστε να μπορω να δω καμια ταινια ... στο τελος μαλλον λογω καποιου codec δεν φορτωνε το λειτουργικο!!) . Τωρα θελω να δω τι γινεται με Dts-Master Audio απο blueray κλπ.
www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=87852

des edo

Reaction score
0

O komandrio ειναι θεος μονο και μονο για το σκιν που μου προτεινε :107:
Παντως η beta δεν εχει κανενα προβλημα.Την εχω λιωσει στο τσεκαρισμα , αλλα κανεις και δεν την βαζεις.Το εχω ηδη μετανιωσει.Θεωρουσα οτι θα ηταν καλυτερη για αυτο και την εβαλα ..

Reaction score
0

τα περισσοτερα σκινς δεν υποστηριζουν ελληνικα- ξερει κανεις τροπο να βλεπουν τα ελληνικα ολα τα σκιν? γιΑ τα μενου μιλαω , ή εστω αν γραψω εναν φακελλο στα ελληνικα να τον βλεπει

Reaction score
0
για όσους χρησιμοποιούν το htpc αποκλειστικά για θέαση ταινιών δοκιμάστε και την live έκδοση του xbmc ή με minimal ubuntu θα ξεχάσετε ότι έχετε pc

Reaction score
0
Απάντηση: Re: The XBMC thread

για όσους χρησιμοποιούν το htpc αποκλειστικά για θέαση ταινιών δοκιμάστε και την live έκδοση του xbmc ή με minimal ubuntu θα ξεχάσετε ότι έχετε pc
ναι ε? ταινες μουσικη φωτογραφιες.Κανει? Θα το κατεβασω να δω τι εννοεις

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The XBMC thread

δεν εχει ιinstall το live..για windows ειναι?
όχι,το live δεν χρειάζεται άλλο os μπορεί να εγκατασταθεί και σε usb stick και να τρέχει από εκεί

Reaction score
0
Τελικα μια χαρα το xbmc και μου αρεσει πολυ το interface και το οτι αναπτυσεται διαρκως. Τωρα αν καταφερω να το κανω να στελνει και bitstream audio στον denon 3808 ωστε να παιρνει "dts master audio" κ' "dolby true hd" τοτε 8α είμαστε ready. Αν εχετε καμια ιδέα...
Το htpc αποτελειται απο μητρικη Intel DH57JG(που υποστηριζει dts-hd κ' dolby true hd bitsreaming απο την hdmi) και επεξεργαστη Intel Core i5-661 (που υποστηριζει hd video 1080/24p)

Reaction score
0

ενα μικρο μπαχαλο γινεται στην μουσικη.Στο library mode αναγνωριζει καποια ξενα αλμπουμ και καθολου ελληνικα ή εστω τυχαιες ξενες επιλογες.Πρεπει να γυρισεις σε file mode για να τα δει ολα σε λιστες.Κατι εξυπνο να τα διαχειριζομαι? εκτος αν κανω εγω καποια βλακεια

Reaction score
2

Πως αναπαράγονται οι υπότιτλοι από αρχεία vob (dvd structure)?
Και επίσης, πως είναι δυνατόν να βλέπουμε album cover art στη μουσική?

Reaction score
0

Πως αναπαράγονται οι υπότιτλοι από αρχεία vob (dvd structure)?
Και επίσης, πως είναι δυνατόν να βλέπουμε album cover art στη μουσική?
για το 1 δεν εχω ασχοληθει για το 2 πρεπει τον φακελλο που εχεις την μουσικη σου να τον σκαναρεις στο library mode (κανωντας δεξι κλικ πανω στον φακελλο , υπαρχει αυτη η επιλογη) και εφοσον υπαρχουν πληροφοριες στην βαση δεδομενων σου βγαζει οτι θες

Reaction score
0
Το κατεβασα και εγω αλλα!!!!!εχω ήχο εικονα ομως οχι....στο μενου του προγραμματος πλοηγουμαι κανονικα , εχω το sκin confluence αλλα οταν παω να παιξω ενα αρχειο ακουω τον ηχο αλλα εικονα τιποτα.... κατεβασα τον τελευταιο driver της ati hd 5750 που εχω ....τιποτα....παιζω σε win7.....εβαλα το tranpararency που ανεφεραν παραπανω μηπως ειναι αυτο αλλα το βλεπει και δεν το δεχετε για εγκατασταση....ειμαι τρεις ωρες απο πανω....τι λαθος κανω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@