The XBMC thread

Reaction score
0
Re: Απάντηση: The XBMC thread

δοκίμασες με άλλα αρχεία?
Ναι σε ολα τα βαρια mkv αλλα και blue ray iso μεσω powerdvd. Λιγο καλυτερα τα πραγματα με mpc-hc αλλα δεν μου αρεσει θελω το xbmc ως βασικη εφαρμογη στο htpc.

Reaction score
0

Δοκιμασα το XbmcOnImonDisplay καταπληκτικο !!!! Για οσους εχουν οθονιτσα στο htpc και χρησιμοποιουν το imon επιτελους θα την αξιοποιησουν .....

Reaction score
0

xbmc & coreavc ας μας δωσουν τα φωτα τους οι ειδικοι...... μηπως γλυτωσουμε απο τα σπασιματα της εικονας.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: The XBMC thread

Ναι σε ολα τα βαρια mkv αλλα και blue ray iso μεσω powerdvd. Λιγο καλυτερα τα πραγματα με mpc-hc αλλα δεν μου αρεσει θελω το xbmc ως βασικη εφαρμογη στο htpc.
Όταν λες σπασίματα τι εννοείς.
Πάει αργά ή σου κόβει την οθόνη σε 2 - 3 μέρη.
Μήπως είναι tearing και όχι framedrop.

Reaction score
0
Καταπληκτικό πρόγραμμα και με το seackbeard+utorrent γίνεται και καλύτερο! Με μια λεπτομέρεια όμως :-(...Θέλει εγγραφή (για καλά torrent search) στο

p.s. στα skins μην ξεχάσει κανένας να δοκιμάσει και το cirrus.extended!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: The XBMC thread

Δεν επιτρέπεται η ζήτηση πρόσκλησης για t0rrent sites.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: The XBMC thread

συγνώμη που σε ρωτάω τόσο μετα απο αυτό το ποστ σου αλλά πώς ακριβώς πειραξ'ες την γλώσσα!και εγω έχω το ίδιο σκιν αλλά στο μενου μου τα δείχνει κεφαλαία με τόνο! βοήθεια!!!

Reaction score
7

Καλημλερα και καλή χρονιά, πάντα με υγεία.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Εχω ένα asrock ion330HT. Τοποθέτησα ένα Turbo-X DTT-1000 Digital TV tuner.
Το tunerάκι δουλεύει άψογα εκτός από το δικό του control panel και με windows media center (του οποίου το περιβάλλον δεν με εξηπηρετεί καθόλου).
Πως μπορεί, όμως, να συνεργαστεί με το XBMC, το οποίο το χρησιμοποιώ ήδη στο PCάκι??
Ρωτάω επειδή δεν μπόρεσα να βρώ καμιά άκρη.
Αν δεν γίνεται, μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο λογοσιμκό τύπου media center, φιλικό όπως το xbmc?
Υπόψην οτι υπάρχει η ανάγκη εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων στο σκληρό και όχι μόνο η θέασή τους.
Ευχαριστώ.

Reaction score
3
Καλημερα και χρονια πολλα
Το XBMC συνεργαζεται αψογα μονο με το Media Portal
Εγκαταστασις MediaPortal - και Media Portal TV Server Configuration και τελειωσες............

Reaction score
7
Απάντηση: Re: The XBMC thread

Καλημερα και χρονια πολλα
Το XBMC συνεργαζεται αψογα μονο με το Media Portal
Εγκαταστασις MediaPortal - και Media Portal TV Server Configuration και τελειωσες............
Συγνώμη για την χαζή ερώτηση: To Μεδια portal TV server configuration ουσιαστικά διαχειρίζεται τις όποιες κάρτες TV κτλ του PC και το MediaPortal είναι plugin (περιβάλλον για χρηση TV) στο XBMC?

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: The XBMC thread

Συγνώμη για την χαζή ερώτηση: To Μεδια portal TV server configuration ουσιαστικά διαχειρίζεται τις όποιες κάρτες TV κτλ του PC και το MediaPortal είναι plugin (περιβάλλον για χρηση TV) στο XBMC?
Το Media Portal ειναι plugin και το TV Server ειναι για να κανεις search channels.
Και οπωσδηποτε στο XBMC Settings\Adds-on\Get Add-ons\ PVR Clients\MediaPortal PVR Client(ffmpeg)enabled η TSReader enabled
Επειδη τωρα φευγω θα τα πουμε στις 1430 περιπου

Reaction score
7

Το Media Portal ειναι plugin και το TV Server ειναι για να κανεις search channels.
Και οπωσδηποτε στο XBMC Settings\Adds-on\Get Add-ons\ PVR Clients\MediaPortal PVR Client(ffmpeg)enabled η TSReader enabled
Επειδη τωρα φευγω θα τα πουμε στις 1430 περιπου
Στο Tv server μου βρίσκει λίγα καναλια. Ενώ στο WMC βρίσκει πολύ περισσότερα (πχ ΕΡΤ-HD, Εγνατια κτλ)
Επίσης στο Get Add-ons έχει μόνο το XBMC.org Add-on, τίποτε άλλο.

Παρακαλώ φώτα σας.
Ευχαριστώ

Reaction score
3
Kατεβασε το repository.passion.xbmc.org και το repository.googlecode.xbmc.addon και βaλε τα μεσα στο C:\x86\XBMC\addons\
Kαι μετα ελα να τα ξαναπουμε

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
187

Δεν εχω λογια , τι να πω.... τελειος player!!!!!
Απορω πως ειναι δωρεαν?
Πριν απο αρκετα χρονια πληρωσα το Theater Tek και για να δω μια ταινεια , ενα σωρο ρυθμισεις......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.943

όντως, είναι το καλύτερο player που υπάρχει! Τώρα, στην έκδοση αυτή, έγινε ακόμα πιο καλό!

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
187
Απάντηση: Re: Απάντηση: The XBMC thread

Μου φαινεται παραξενο που δεν παιζει το βιντεο σου.Για υποτιτλους πας XBMC\Settings\Video\Subtitles\Character set και βαλε Greek Windows.
Πιστευω να σε βοηθησα.........................
Εχω κανει ακριβως αυτο αλλα οι Ελληνικοι υποτιτλοι δειχνουν κινεζικα.... καμια αλλη ιδεα????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@