themeScene HD81 Brochure

Reaction score
164
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τον Βογιατζακη τι τον θες?
Εμεις δεν εχουμε σαλια δηλαδη? :lol:
Λευτέρη! Μπρε συ Λευτέρη! Ένα καβούκι και δύο κέρατα στον χοχλιό μας! :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ειναι ηδη ευνοητη η ταυτοτητα του "μικρου" που θα πουλαει πασατεμπο και αναψυκτικα στην επερχομενη παρουσιαση του HD81 :lol: :lol: :lol:
Και μαλιστα στο χολ...για να μην βλεπει... :lol:

Reaction score
14
unforgiven said:
Σκασίλα μου! Πάλι τίποτα βράχια και ουρανούς θα μας δείχνεις! :lol:
δε μουν ιν δε σκαι... ή μάλλον δε μουν ιν δε γουοτερφολζ....!!!!!

Reaction score
0
Οπότε καλυτερα και εγω που δεν πηρα προτζεκτορα.
Θα τη βγαλω με την 37αρα λιγο καιρο μεχρι να ερθει και το σπιτι στα ισια του, να δω που θα παει και το καθε-τι.
Μετα θα κυκλοφορησουν αυτα τα καλα τα 1920Χ1080 τα 1080p, να δουμε στο avsite.gr τι παιζει με το καθενα και θα γινει η δουλεια !
:D :D

Reaction score
1
spylab said:

Εδώ είμαι Σπύρο, για πολλές μέρες δεν μπορούσα να γράψω στο forum, δεν αναγνώριζε λέει το password που του έδινα, μόλις τώρα ο Αντρέας με συνέδεσε ξανά με το παλιό password. :mrgreen:

Tι να το κάνω το προσπέκτους του Optoma Σπύρο, εγώ θέλω να δω τον ίδιο τον προβολέα! Άσε που δεν λέει και τίποτα, όλα τα προσπέκτους τις ίδιες βλακείες γράφουν! Κάτσε να έρθει με το καλό, με βλέπω να κλειδώνομαι στην αίθουσα μαζί του και να καταπίνω το κλειδί! :mrgreen:

Reaction score
14
ΠΑναγιώτη να μου το πείς πρώτα να φέρω κρουασάν για την επιβίωση σου!!!!!!

Reaction score
1
Άλλα μου χρειάζονται...

dream_GR said:
ΠΑναγιώτη να μου το πείς πρώτα να φέρω κρουασάν για την επιβίωση σου!!!!!!

Χαχαχα! Πιο σημαντική μου φαίνεται η οικονομική μου επιβίωση! Γιατί όπως και να τα μετράω τα κουκιά, δεν μου βγαίνουν με τίποτα! :( Και το χειρότερο είναι ότι νιώθω σχεδόν σίγουρος ότι θα μου αρέσει ο Optoma! Φυσικά, ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για έναν προβολέα πριν τον δούμε, αλλά ένστικτο είναι αυτό, δύσκολα του πας κόντρα!

Όπως παλιότερα, που μου είχε κάνει χοντρό κλικ ο Fujitsu LPF-D711. Ποτέ δεν τον είδα να παίζει, αλλά μέσα μου είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι ο προβολέας αυτός παίζει πολύ καλά! Από τότε κανένας προβολέας δεν μου έκανε ποτέ χοντρό κλικ, μέχρι τη στιγμή που πρωτοδιάβασα για τον Optoma HD81. Για να δούμε, κοντός ψαλμός αληλούια!...

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.377
Members
38.693