THERMALTAKE mozart VC7000

Reaction score
0
Καλησπέρα.
Είναι το πρώτο μου post και θα ήθελα την κατανόησή σας, αν το έγραψα σε λάθος μέρος.
Θα ήθελα λοιπόν την βοήθειά σας σε κάτι.
Είχα κάτι παλιότερα pc parts που ξέμειναν απο αναβάθμιση και είπα να φτιάξω ένα σαλονίστικο pc. Aγόρασα το κουτί που γράφω στον τίτλο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650542 και το έστησα. Με μερικά προβλήματα όμως διότι η κάρτα γραφικών δεν χωρούσε καλά με κείνη την riser card που έχει μέσα το κουτί....Από δω κι από κεί και με λίγο ζόρι την χώρεσα τελικά και έχω να ρωτήσω κάποια πράγματα, αφού σας πω και την σύνθεση του υπολογιστή για να καταλάβετε:
Μητρική: DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D
Επεξερ.: Athlon64, 4200+
Γραφικά: XFX 7900GT
Μνήμη: 2 g

Η απορία μου αφορά στο αν είναι συμβατή η μητρική μου με την riser card του κουτιού. Δεν είχαν ακριβώς τις ίδιες εγκοπές,αλλά παρόλα αυτά η riser card κούμπωσε πάνω στην μητρική, στη θέση που μοιάζει ότι εκεί μπαίνει κάρτα γραφικών (ασχετοσύνη:120:)
Και το λεώ αυτό γιατί δεν μπορώ με τίποτα να εγκαταστήσω drivers για την κάρτα γραφικών...Και λέω λές να ενοχλέι αυτη η πρόσθετη κάρτα?
Δοκίμασα σε vista και περάστηκαν όλα, αλλά κάποιες φορές η οθόνη έσβηνε και μετά εμφάνιζε χρωματιστές γραμμές. Πέρασα τα νέα 7άρια και κεί είχα προβλήματα. Οπότε λέω μιας και είναι παλιά όλα τα συστηματά μου ας βάλω winxp media center edition. Εδώ τα πράγματα είναι καλύτερα , αλλά no drivers! Και με no drivers....no video:104:

Τι λέτε για όλα αυτά?

Reaction score
0
Απάντηση: THERMALTAKE mozart VC7000

Γράψτε λάθος παιδιά.
Το πρόβλημα ήταν στην κάρτα γραφικών που τελικά τα παιξε.
Ας σβηστεί το παρόν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος