Thor 5 (0.8w) Ερώτηση..

Reaction score
4.909
Απάντηση: Thor 5 (0.8w) Ερώτηση..

Την πανευρωπαική δέσμη ναι, αφού με κεντραρισμένο πιάτο και θέλει 60-80 εκατοστά το πολύ για να βγει. Πες που σκέφτεσαι να κεντραρεις και με τι διάμετρο για να δούμε αν έχεις πιθανότητες

Reaction score
0

Βασικά έχω ένα πιάτο 1.20μ με κεντρικό astra 2 (28.2 μοίρες)..και παρακεντρα ήδη έχω τον astra 19.2.

Θα μπορούσα έτσι όπως είμαι να ποιάσω τον thor 3/5 ή θέλω άλλο πιάτο? Πόσο πιάτο χρειάζεται ο thor ?

Έχω κι άλλο ένα του 1 μέτρου με κεντρικό hotbird 13 και παράκεντρο eurobird 9..Θα μπορούσα να στοχεύσω thor 3/5 και με χρήση αυτού του πιάτου όπως είναι?

Μετακίνηση πιάτων δν παίζει γιυτό ρωτάω μήπως θέλει άλλο πιάτο..
Ενδιάφερομαι για bbc HD που εκπέμπει αυτός ο thor..

Χίλια ευχαριστώ!

Reaction score
4.909

Βασικά έχω ένα πιάτο 1.20μ με κεντρικό astra 2 (28.2 μοίρες)..και παρακεντρα ήδη έχω τον astra 19.2.

Θα μπορούσα έτσι όπως είμαι να ποιάσω τον thor 3/5 ή θέλω άλλο πιάτο? Πόσο πιάτο χρειάζεται ο thor ?

Έχω κι άλλο ένα του 1 μέτρου με κεντρικό hotbird 13 και παράκεντρο eurobird 9..Θα μπορούσα να στοχεύσω thor 3/5 και με χρήση αυτού του πιάτου όπως είναι?

Μετακίνηση πιάτων δν παίζει γιυτό ρωτάω μήπως θέλει άλλο πιάτο..
Ενδιάφερομαι για bbc HD που εκπέμπει αυτός ο thor..

Χίλια ευχαριστώ!
Απο 28.2 ανατολικά με 1.20μ δεν έχεις καμία πιθανότητα να πιάσεις παράκεντρα ούτε τα ισχυρά του Thor5, ο ίδιο και με το 1μ και κέντρο ΗΒ 13Ε. Η λύση είναι να πεταξεις (πουλήσεις) τα δύο πιάτα και να βαλεις ένα torroidal πιάτο (τύπου Wave frontier T90) με αρκετά LNB ώστε να βλέπεις τα ισχυρά κανάλια διάφορων δορυφόρων σε τόξο περιπου 40+ μοιρών (απο 0.8 δυτικά μέχρι 42 ανατολικά) αλλά ενδεχομένως θα χάσεις κάποιους πομπούς οριακής λήψης στις 28.2 ανατολικά, αφού εκεί έχεις 1.2μ ενω το torroidal θα συμπεριφέρεται το πολύ σαν 0.9μ
Το BBC HD δεν ειναι σίγουρο ότι θα παραμείνει σε πανευρωπαική δέσμη μετάδοσης στις 0.8 δυτικά....οπότε μη βιαστείς!

Reaction score
0

Άρα ακυρο..

Ποιον δορυφόρο (που μπορεί να ποιαστεί) προτείνεις για παράκεντρo στον astra 2 (πιάτο 1.20μ) ?

Reaction score
0

άλλη μια ερώτηση..

Αν σκάσω ενα εικοσαευρω για ένα 60άρι πιάτο..τον "έχω" τον thor 3/5 ?

Reaction score
4.909

Άρα ακυρο..

Ποιον δορυφόρο (που μπορεί να ποιαστεί) προτείνεις για παράκεντρo στον astra 2 (πιάτο 1.20μ) ?
Arabsat 26 East

άλλη μια ερώτηση..

Αν σκάσω ενα εικοσαευρω για ένα 60άρι πιάτο..τον "έχω" τον thor 3/5 ?
Δωσε 30ευρω (για σιγουριά) για 80αρι πιάτο και σίγουρα έχεις την πανευρωπαική του Θωρ5-6 (ο 3 θα αποσυρθεί σύντομα)

Reaction score
68

Θα μπορούσα έτσι όπως είμαι να ποιάσω τον thor 3/5
Όχι.
Έχω κι άλλο ένα του 1 μέτρου με κεντρικό hotbird 13 και παράκεντρο eurobird 9..Θα μπορούσα να στοχεύσω thor 3/5 και με χρήση αυτού του πιάτου όπως είναι;
Αν όντως είναι 1 μέτρο η διάμετρός του, μπορείς.

Reaction score
0

Παράκεντρα στο 1 μέτρο με κεντρικό τον hotbird...???

Που? Πες μου?

Reaction score
68

Να διευκρινίσω ότι εννοώ την πανευρωπαϊκή του δέσμη (δηλαδή ό,τι λαμβάνεται κεντρικά με κάτοπτρο 60-80 εκ.).

Reaction score
0

Τι εννοεις ακριβώς?

Τι θα ποιάνω δηλαδή??

BBC HD που με ενδιαφέρει ?

Reaction score
0

Το bbc HD εκπέμπει στην δέσμη T2...

http://www.flysat.com/1west-beam.php
Τ2,Τ3,Κ2 Εφικτές για Ελλάδα..Τ1,Κ1 τις ξεχναμε..

Επομένως ετοιμάζομαι για σκεπή..Ξεκινώντας παράκεντρα με το πιάτο του 1μ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis