Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
7
αλήθεια; εγώ δεν με γουστάρω καθόλου :happy_5::happy_5::happy_5:
Δίκιο έχεις Regunus...ποτέ δεν μ'αρεσαν οι επιλογές του Gabriel... Θεωρώ το γούστο του σε πολλά πράγματα τραγικό... Εδώ που τα λέμε έχεις πολλά κοινά με το 360. Προβληματικά και τα 2 :happy_9: :happy_9: :happy_9:. Τριχόπτωση και υπερθέρμανση... τα προβλήματα του καιρού μας :happy_5:

Reaction score
5
Δίκιο έχεις Regunus...ποτέ δεν μ'αρεσαν οι επιλογές του Gabriel... Θεωρώ το γούστο του σε πολλά πράγματα τραγικό... Εδώ που τα λέμε έχεις πολλά κοινά με το 360. Προβληματικά και τα 2 :happy_9: :happy_9: :happy_9:. Τριχόπτωση και υπερθέρμανση... τα προβλήματα του καιρού μας :happy_5:
έχει τριχόπτωση το 360; νομιζα οτι μονο το PS3 είχε...με έχει πεθάνει στο swiffer...

οσο για την υπερθέρμανση...εχθες βγήκα λιγο εκτος γραφειου ανευ καπέλου και κοκκινησε η καράφλα μου :-(

Reaction score
7
έχει τριχόπτωση το 360; νομιζα οτι μονο το PS3 είχε...με έχει πεθάνει στο swiffer...

οσο για την υπερθέρμανση...εχθες βγήκα λιγο εκτος γραφειου ανευ καπέλου και κοκκινησε η καράφλα μου :-(
:happy_9: :happy_9: :happy_9: όχι ρε συ, η υπερθέρμανση δεν είναι δικό σου "προνόμιο"

Reaction score
5
:happy_9: :happy_9: :happy_9: όχι ρε συ, η υπερθέρμανση δεν είναι δικό σου "προνόμιο"
σκατά...μια αποκλειστηκότητα δεν μπορώ να έχω σε αυτή την ζωή; :mad_2::mad_2:

Reaction score
1
Καλώς έγινε και σβήστηκε διότι του επιβλήθηκε ban ... Θα μπορούσε να περιμένει εως αύριο και να δώσει μια πολύ καλύτερη απάντηση , από το να κάθεται 20 λεπτά και να σκάει ...

Reaction score
0
Καλώς έγινε και σβήστηκε διότι του επιβλήθηκε ban ... Θα μπορούσε να περιμένει εως αύριο και να δώσει μια πολύ καλύτερη απάντηση , από το να κάθεται 20 λεπτά και να σκάει ...
:mad_3::mad_3::mad_3:
Γιατι εκαναν καλα και το σβησαν, εβρισε κανεναν? δεν εχει το δικαιωμα να εκφραση τι γνωμη του.

Reaction score
0
Α και κατι αλλο...εχετε γινει... ΓΡΑΦΙΚΟΙ:crazy_3:
Α και κατι αλλο και ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΚΑΝΕΝΑ post δεν έχει σβηστεί.
Πριν βγάζετε συμπεράσματα να διαβάζετε καλύτερα.

Μερικά posts από το παλιό thread είχαν μεταφερθεί στο παρόν. Τα γύρισα πίσω για να μην μπερδεύεται κανείς σας...

Για τους λόγους του ban, έχουμε ήδη μιλήσει. Μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα στην εν λόγω κατηγορία η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια σε κάθε τέτοιου είδους αφορμή.

Reaction score
0
ΚΑΝΕΝΑ post δεν έχει σβηστεί.
Πριν βγάζετε συμπεράσματα να διαβάζετε καλύτερα.

Μερικά posts από το παλιό thread είχαν μεταφερθεί στο παρόν. Τα γύρισα πίσω για να μην μπερδεύεται κανείς σας...

Για τους λόγους του ban, έχουμε ήδη μιλήσει. Μέχρι να ηρεμήσει το κλίμα στην εν λόγω κατηγορία η αντιμετώπιση θα είναι η ίδια σε κάθε τέτοιου είδους αφορμή.
:crazy_10:

Reaction score
1
Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στους κανόνες ... Οταν επιβάλλεται ban για 24 ώρες σημαίνει ότι σου αφαιρείται το δικαίωμα να εκφράσεις γνώμη , δεν σημαίνει ότι το πηδάς κάνοντας νέα εγγραφή ... Αυτές οι 24 ώρες είναι για τον banned , για την προστασία του , να ηρεμήσει και επίσης να αποκαταστήσει την τάξη ... Ας μην κάνουμε σαν παιδιά και γράφουμε μπούρδες ...

Reaction score
0
Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στους κανόνες ... Οταν επιβάλλεται ban για 24 ώρες σημαίνει ότι σου αφαιρείται το δικαίωμα να εκφράσεις γνώμη , δεν σημαίνει ότι το πηδάς κάνοντας νέα εγγραφή ... Αυτές οι 24 ώρες είναι για τον banned , για την προστασία του , να ηρεμήσει και επίσης να αποκαταστήσει την τάξη ... Ας μην κάνουμε σαν παιδιά και γράφουμε μπούρδες ...
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Νομιζω οτι δεν λεγαμε για ban αλλα για το σβησιμο του posts...γε γε.

Reaction score
1
δεν έγινε κανένα σβήσιμο , αντιθέτως πήγαν στο θέμα με τα άχρηστα και μετά από δικές σας διαμαρτυρίες επέστρεψαν ... Και όμως αυτά τα ποστς γράφτηκαν μετά την επιβολή του ban έπρεπε να διαγραφούν ...

ΥΓ εαν γίνομαι κακός , δεν το κάνω για μένα , αλλά για να επικρατήσει η τάξη και η ηθική και όχι να παραπονιέται ο καθένας για 2 σταθμά και 2 μέτρα , οι έχοντες δυνάμεις ελέγχου αυτού του φόρουμ δεν γεννήθηκαν εχθές και κάνουν ότι μπορούν με στόχο την Τάξη και την Ηθική ...

ΥΓ2 Στις αντιπαρατιθέμενες μεριές φταίνε και οι 2 , ο ένας περισσότερο και ο άλλος λιγότερο ... Το ποιος θα τιμωρηθεί δεν ζυγίζεται από το ποιος φταίει περισσότερο , αλλά ποιος είναι αυτός που τσιγλάει περισσότερο τον άλλον , ώστε να επέλθει η τάξη ...

ΥΓ3 όλες οι απόψεις ακούγονται , μπορείτε να παίρνετε άποψη υπέρ ή κατά , αλλά δεν μπορείτε να υπερβείτε το δικαίωμα σας για άποψη και να επιβάλλετε την άποψη σας στον άλλον ή να τον τσιγκλάτε για να δικαιολογήσει την άποψη του ...

ΥΓ4 βάζω υποψηφιότητα για μέλος επιτροπής θέσπισης κανόνων ( εδώ γελάμε ελεύθερα ! )

Reaction score
164
Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Βασίλη έχει μια λογική το γεγονος οτι το PS3 είναι καλύτερο τεχνολογικά από το 360 (γιατι για τον εν λόγω χρήστη δεν υπάρχουν οι άλλες κονσόλες μιας και είναι πολύ πιο μπροστα "happy_1")

Οπως και να'χει το ΧΒΟΧ ειναι ηδη 2 χρονια στην αγορα αν δεν κάνω λάθος, σε αντιθεση με το PS3 που μολις βγήκε. Τα έχουμε δει με τα PC πως αλλάζουν τα πράγματα.

2ετίας υπολογιστής αυτή την στιγμή ειναι για... "κατεβαστήρι"...

Η τεχνολογία αλλάζει καθε μέρα και ειναι πολύ λογικό 2 χρόνια μετά το PS3 να έχει καλύτερο hardware από το 360.

Βέβαια θέλει και το ανάλογο support που ακόμα δεν έχουμε δει πλήρως.

Γι'αυτό λέω... Σε κανα χρόνο PS3 για να αξιζει τα λεφτά του... Τώρα, με τίποτα...
Δεν ξέρω αν το PS3 είναι πιο ισχυρό από το 360. Ναι, το τελευταίο είναι δύο χρόνια στην αγορά και το PS3 ούτε έναν. Αλλά μην ξεχνάς ότι το PS3 έχει και αυτό τεχνολογία της ίδιας εποχής με το 360, άσχετα το πότε κυκλοφόρησε. Το 360 ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε όπως ήταν. Το PS3 ήταν σχεδιασμένο ως hardware την ίδια εποχή, δεν προσέθεσαν τίποτα όσο καιρό ανέβαλαν την κυκλοφορία του.
Όπως και να χει, τα γκάζια φαίνονται στον δρόμο. Και όχι στα χαρτιά.

Αυτό που ο Blizard δεν θέλει να καταλάβει με τίποτα είναι ότι μια παιχνιδοκονσόλα είναι τόσο καλή όσο τα παιχνίδια της. Θα τον ρωτούσα τι αγοράζει συγκεκριμένα με 600Ε για το PS3, αλλά πάλι δεν θα μου απαντήσει, οπότε άδικος ο κόπος. Μόνο αερολογίες και μπλα-μπλα ακούμε. Συγκεκριμένα, τίποτα...

Reaction score
5

Δεν έχεις άδικο... Τον έχω ξαναρωτήσει κι έχω απαντήσει μόνος μου.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ήξερα οτι οι κονσόλες είναι της ίδιας εποχής, όπως λες. Δεν με απασχολούσαν καθόλου. Είμαι παιδί της nintendo (μεγάλος φαν του Super Mario) και δεν είχα καμία άλλη κονσόλα. Ο αδερφός μου είχε το PS2 μονο για να λιώνει στο PRO.

Πάντως εγώ ακόμα ελπίζω... γιατί ειμαι και κάτοχος :angel:

Reaction score
164

Και εγώ ελπίζω... για να γίνω κάτοχος. :happy_9:
Αν και με βλέπω με κανένα Wii στο τέλος. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είμαι gamer της ξάπλας και του καναπέ. :happy_5: (και της μαύρης συμφοράς βεβαίως :happy_5: )

Reaction score
0

Όσο για το δωρεάν live είναι δωρεάν αλλά η σχέση που έχει με το Live του ΧΒΟΧ σε περιεχόμενο και υπηρεσίες είναι όση έχει το δωρεάν κάμπινγκ με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου επί πληρωμή.
Έχουν ποσότητα μεν, αλλά δεν έχουν την ποιότητα των downloadables του ps3 (50gb όριο) ενώ στο ps3 μπορείς να τα μοιραστείς, και από υπηρεσίες δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να αντιγράψουν κάτι σαν το home.
(οι άλλες μικροελλείψεις καλύπτονται γρήγορα από την Sony)

Σημαντικότερο ίσως όλων είναι η ελευθερία του ps3-Online ... σε παιχνίδια όπως to UT πχ που μπορούν οι παραγωγοί να δώσουν δωρεάν τα mods που έχουν για το pc, κάνει τεράστια διαφορά. Στην MS τους υποχρεώνουν να χρεώνουν πράγματα που δεν ήθελαν
Εδώ ένα ενδιαφέρον video και ένα link για το θέμα.
http://www.n4g.com/tech/News-51800.aspx
http://www.n4g.com/News-51807.aspx

ΥΓ
Και δεν ξεχνάμε ότι έχουμε και dedicated servers στο ps3 εκτός από δωρεάν, ενώ στο xbox-live ουσιαστικά μόνο p2p.

Reaction score
164

Έχουν ποσότητα μεν, αλλά δεν έχουν την ποιότητα των downloadables του ps3 (50gb όριο) ενώ στο ps3 μπορείς να τα μοιραστείς, και από υπηρεσίες δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να αντιγράψουν κάτι σαν το home.
(οι άλλες μικροελλείψεις καλύπτονται γρήγορα από την Sony)
Καλά... Η ποιότητα μετρίεται με τα gb, έτσι; :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Το home λειτουργεί; Έχει σχέση με παιχνίδια;

Σημαντικότερο ίσως όλων είναι η ελευθερία του ps3-Online ... σε παιχνίδια όπως to UT πχ που μπορούν οι παραγωγοί να δώσουν δωρεάν τα mods που έχουν για το pc, κάνει τεράστια διαφορά. Στην MS τους υποχρεώνουν να χρεώνουν πράγματα που δεν ήθελαν
Εδώ ένα ενδιαφέρον video και ένα link για το θέμα.
http://www.n4g.com/tech/News-51800.aspx
http://www.n4g.com/News-51807.aspx
Αφού τα downloadables κάνουν τεράστια διαφορά, θα έχεις λυσσάξει υποθέτω με τα εξτρά που θα έχει το GTA μόνο για το 360. :happy_4:

ΥΓ
Και δεν ξεχνάμε ότι έχουμε και dedicated servers στο ps3 εκτός από δωρεάν, ενώ στο xbox-live ουσιαστικά μόνο p2p.
Α! Το live δεν έχει servers; Δηλαδή οι άλλοι κάνουν download από την κονσόλα μου; :happy_5:

Θα μου πεις τι παίρνω από τη Sony με 600Ε; Ή εδώ δεν χωράνε αοριστολογίες; (Δεν είπα τι παίρνω με 400Ε, γιατί θα έβαζες τα κλάματα)
Θα μου πεις;

Reaction score
0

1)Εδώ μιλάμε ότι τους είχαν 50mb όριο... ναι αυτό κάνει διαφορά.
2)To home είναι φοβερή online υπηρεσία που δεν μπορεί καν να προσφέρει το 360, και έρχεται στο ps3 δωρεάν.
3)Άλλο το επι-πληρωμή downloadable content σε ένα game, και άλλο τα φτηνά μικρά games.
4)To live είναι p2p όταν παίζεις online, ενώ στο ps3 έχουν servers για καλύτερη ποιότητα-δυνατότητες.
5)Με 600 ευρώ παίρνεις την καλύτερη κονσόλα και ένα από τα καλύτερα BR player , με πολλά καλά games για αρχή και φοβερό μέλλον, συν τόσα άλλα πράγματα που είπα πριν.
(όποιος δεν θέλει ή όποιος έχει ήδη αγοράσει κάτι άλλο, δεν χάθηκε και ο κόσμος)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988