Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

@ giorgio-n.

Γιωργο δεν ειναι ποστ αυτα .

Warning απο μενα .
Καλά ρε Ανδρέα κάνεις warning στον Γιώργο και δεν κάνεις στον gio360 που τον είπε φλώρο?................warning στον gio360 από 'μένα για να είμαστε δίκαιοι...

Reaction score
14
προφανώς έγινε παρεξήγηση με αποτέλεσμα το χάσιμο της ψυχραιμίας και από τις δυό πλευρές..
Δεν τον ξέρω τον gio360 , δεν με ξέρει και βάσει του ότι πίστεψα πως έκανε πλάκα έκανα και εγώ..Το πήρε σοβαρά και χαρακτήρισε και ακολούθησα ...
Λάθος μου (μας )..
Αν επιτρέπει και η άλλη πλευρά θα πρότεινα διαγραφή όλων των σχετικών μηνυμάτων μας που δεν έχουν καμία αξία..
ευχαριστώ..

Reaction score
1
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Εκει που γυρισαμε λιγο το κλιμα με τα γιοτ, τα φουσκωτα και τις μοντελες, επιστρεφω και βλεπω ολοκληρωτικη καταστροφη!
Τι ειναι αυτα ρε παιδια? Ειστε σοβαροι ανθρωποι εσεις? Δεν ντρεπεστε? Τα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο!

Reaction score
164
Λάθος μου, δεν ξέρω αν τα βρήκαν, αλλά καταλάγιασε η σκόνη από τη μάχη μετά την εξήγηση του Giorgio-n... :bravo:

Reaction score
1

Εδω εχω διαβασει πραγματα και θαματα. Αν δεν γινουν ban συγκεκριμενα username το avsite θα πεσει χαμηλα και στα δικα μου ματια αλλα πιστευω και σε αλλους.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Εδω εχω διαβασει πραγματα και θαματα. Αν δεν γινουν ban συγκεκριμενα username το avsite θα πεσει χαμηλα και στα δικα μου ματια αλλα πιστευω και σε αλλους.
Πχ;

Reaction score
1

Δηλαδη τι μπορει να σταματησει καποιον να γραψει οτι του κατεβει στο κεφαλι μετα και το σημερινο?

Reaction score
1

Και δεν με ενδιαφερει ποιοι ειναι! Ακομα και εγω μπορει να ειμαι. Αν εγραφα τετοια πραγματα θα δεχομουν το ban και δεν θα ελεγα και τιποτα.

Reaction score
1

Πραγματικα κριμα. Δεν περιμενα ποτε στο avsite να γινουν τετοια πραγματα.

Reaction score
1

Ρε blizard σ'αρεσει αυτη η κατασταση?

Reaction score
1

Αν ναι, πεσ'το μας να μην ξαναμπουμε στην κατηγορια games.
Αν οχι, βαζε κι εσυ λιγο νερο στο κρασι σου, σε καλο θα σου βγει. Σε καλο ολων μαλλον.

Reaction score
164
Κοίταξε αν:
Ο χρήστης Α πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Γ πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Δ πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Ε πλακώνεται με τον Β
Όταν χαλάνε θέματα μόλις απαντήσει ο Β
Και όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις εμφανίστηκε ο Β
Εσύ ποιός λες ότι φταίει; Οι Α, Γ, Δ, Ε; Ή ο Β;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ban θα ήταν παράσημο για τον συγκεκριμένο χρήστη, μιας και θα τον έκανε "αυτόν που τα έβαλε με το κατεστημένο της Microsoft, φωνάζοντας την αλήθεια, με αποτέλεδμα οι κακοί admin να τον στείλουν για banιο". Ό,τι έγινε και με το Insomnia, δηλαδή...
Η αδιαφορία και το ignore list ίσως είναι τελικά το μόνο που του αξίζει. Και στο λέει κάποιος που πλακώθηκε άπειρες φορές μαζί του και είδε ότι οι... "ειδικές δυνάμεις" του τύπου είναι ανεξάντλητες. Σαν να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, ένα πράμα... Όσο δίκιο και να έχεις, ο τοίχος θα νικήσει.

Reaction score
1

Και σεις ρε παιδια ασχοληθητε με τιποτα αλλο, φτανει πια αυτος ο νταλκας με τον blizard.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Κοίταξε αν:
Ο χρήστης Α πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Γ πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Δ πλακώνεται με τον Β
Ο χρήστης Ε πλακώνεται με τον Β
Όταν χαλάνε θέματα μόλις απαντήσει ο Β
Και όλα αυτά ξεκίνησαν μόλις εμφανίστηκε ο Β
Εσύ ποιός λες ότι φταίει; Οι Α, Γ, Δ, Ε; Ή ο Β;
Για μενα φταινε ολοι. Γιατι δεν τα εβαλα κι εγω και πολλοι αλλοι μαζι του? Εσεις δηλαδη ειστε πιο μαγκες? 'Η πιο οξυθυμοι?

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Και σεις ρε παιδια ασχοληθητε με τιποτα αλλο, φτανει πια αυτος ο νταλκας με τον blizard.
Μα και εσύ με αυτόν ασχολείσαι. Έμμεσως, πλην σαφώς! :happy_8:
Το έχω ξαναπεί: Το καλύτερο παιχνίδι που έχει βγάλει η Sony είναι αυτός ο τυπάκος! :happy_5:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Για μενα φταινε ολοι. Γιατι δεν τα εβαλα κι εγω και πολλοι αλλοι μαζι του? Εσεις δηλαδη ειστε πιο μαγκες? 'Η πιο οξυθυμοι?
Άποψή σου το ότι φταίνε όλοι, σεβαστή, αλλά θα διαφωνήσω.
Αν νομίζεις ότι είναι θέμα μαγκιάς, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται εδώ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524