Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
1
Thread "μίσους" απέναντι σε οποιονδήποτε συντονιστή!... "happy_1"

ΥΓ. Μου βγήκε λίγο ξεπλυμένο το χρώμα αλλά μ' αρέσει.
ποια κονσολα ειναι ο ''συντονιστης''? εχει κυκλοφορησει? ειναι φτηνος ή ακριβος? τι εξοδο εικονας εχει? ποια πολυεθνικη τον φτιαχνει? ανιχνευει τη κινηση μας? τι παιχνιδια παιζει? θελει swiffer για τη σκονη? ειναι καλυτερα οριζοντιος ή καθετος? πιανει πολυ χωρο? τι χρωμα ειναι? καιει πολυ ρευμα? το τροφοδοτικο το χει μεσα ή εξω? τι δισκακια διαβαζει? ανακυκλωνεται? διπλωνεται? τον διατηρουμε σε θερμοκρασια περιβαλλοντος? ειναι φορητος? αντεχει αν πεσει απο ψηλα? εχει A.I. να μου κανει παρεα? μετατρεπει τα mp3 σε ταινιες υψηλης ευκρινειας? αξιζει να τον αγορασω ή να τον μισω απο τωρα???

Reaction score
0
ποια κονσολα ειναι ο ''συντονιστης''? εχει κυκλοφορησει? ειναι φτηνος ή ακριβος? τι εξοδο εικονας εχει? ποια πολυεθνικη τον φτιαχνει? ανιχνευει τη κινηση μας? τι παιχνιδια παιζει? θελει swiffer για τη σκονη? ειναι καλυτερα οριζοντιος ή καθετος? πιανει πολυ χωρο? τι χρωμα ειναι? καιει πολυ ρευμα? το τροφοδοτικο το χει μεσα ή εξω? τι δισκακια διαβαζει? ανακυκλωνεται? διπλωνεται? τον διατηρουμε σε θερμοκρασια περιβαλλοντος? ειναι φορητος? αντεχει αν πεσει απο ψηλα? εχει A.I. να μου κανει παρεα? μετατρεπει τα mp3 σε ταινιες υψηλης ευκρινειας? αξιζει να τον αγορασω ή να τον μισω απο τωρα???
Από τα λίγα που θυμάμαι είναι πράσινος, δεν κρατάει σκόνη, βγάζει πράσινο πρωτοποριακό σήμα εικόνας, έχει αποθηκευμένο σε mp3 τον ύμνο του ΠΑΟ και wallpaper τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.
Για τα τεχνικά καλύτερα να σου απαντήσει ο ίδιος γιατί δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες.

Reaction score
5
"happy_1" "happy_1" :happy_5: :crazy_3: χε χε... κάτσε να βγώ από αυτό το mode μη σκάσει μύτη ο Regunus και πιάσουν οι κατάρες περί καψίματος PS3 και να μην πιάσω το χειριστήριο του PS3 ποτέ μου...Άσε που μπορεί να μεταμορφωθώ σε κεφτεδάκι...οπότε... Blizard Mode: OFF "happy_1" :crazy_3: :happy_5:
ου ρε! :happy_5::happy_5::happy_5:
αντε μην ερθω με το Wii μου και σας πιάσω κι εσένα και τον Γαβρίλο (γκάμπριελ ναουμ) :crazy_3::crazy_3:

Reaction score
1
και σαν να μην εφταναν ολα αυτα που ηδη ανεφερα αλλος ενας λογος να μισω το wii... πως απετυχαν να βαλουν σωστο ηλικιακο rating σε ενα game τοσο ακαταλληλο ειναι περα απο καθε λογικη. αν παιξει καποιο παιδι αυτο το παιχνιδι τι θα γινει αραγε? ποιοι εχουν ευθυνες? κwλowii...εκλιπαρω να μη το αγοραζετε το γ@μημeνο μηχανημα. ας δωσουμε σωστες βασεις για τις νεες γενιες. παρακολουθηστε με αηδια...
http://www.youtube.com/watch?v=NyQ_uTbSmMM

Reaction score
0
Απάντηση: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Εεεεεεεεεεεεεεεεεε αν σας πιάσω στα χέρια μου τη βάψατε......ειρωνία προς το Συντονιστή της κατηγορίας?......και μόνο εγώ χρησημοποιώ αυτή τη γραμματοσειρά και το χρώμα.......:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :respect:

Reaction score
7
ου ρε! :happy_5::happy_5::happy_5:
αντε μην ερθω με το Wii μου και σας πιάσω κι εσένα και τον Γαβρίλο (γκάμπριελ ναουμ) :crazy_3::crazy_3:
Μη μου το θυμίζεις το παλιοwii. Έχω σπάσει 3 τηλεοράσεις, 3 μόνιτορ και σκότωσα κατά λάθος τη μάνα μου με το wiimote. Άσε που ο πατέρας μου περιφέρεται μέσα στο σπίτι με ένα wiimote καρφωμένο στο μάτι σαν από το Ghosts and Goblins ένα πράμα. Σατανική παιχνιδομηχανή. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στην πλακέτα του έχει χαραγμένη πεντάλφα και ότι το Wii Sports όταν το διαβάζεις ανάποδα σε πικάπ (η μέθοδος δουλεύει καλύτερα σε πικαπ clearaudio statement), ακούγεται o regunus δαιμονισμένος να φωνάζει με τη φωνή του έξω απο δώ.... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ PHYSICS E????

Reaction score
1
το γνωστο προβλημα του 360 αποκταει νεα διασταση καθως διασημοι ανθρωπολογοι, κοινωνιολογοι, φιλολογοι, αρχαιολογοι και σπηλαιολογοι αποκρυπτογραφησαν το κρυφο μυνημα μεσω του οποιου η microsoft και το υποτιθεμενο red ring of death προσπαθει να κατακτησει τον κοσμο κανοντας στους χρηστες πληση εγκεφαλου για να τους μετατρεψει σε κομμουνιστες. ειναι ολοφανερο φυσικα οτι το συμβολο καταρρευσης του 360 παραπεμπει στο σφυροδρεπανο. εμεις τι κανουμε γι' αυτο???

Reaction score
7
το γνωστο προβλημα του 360 αποκταει νεα διασταση καθως διασημοι ανθρωπολογοι, κοινωνιολογοι, φιλολογοι, αρχαιολογοι και σπηλαιολογοι αποκρυπτογραφησαν το κρυφο μυνημα μεσω του οποιου η microsoft και το υποτιθεμενο red ring of death προσπαθει να κατακτησει τον κοσμο κανοντας στους χρηστες πληση εγκεφαλου για να τους μετατρεψει σε κομμουνιστες. ειναι ολοφανερο φυσικα οτι το συμβολο καταρρευσης του 360 παραπεμπει στο σφυροδρεπανο. εμεις τι κανουμε γι' αυτο???
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
1
Θα ειχατε ακουσει πολλοι απο σας νομιζω για την εκρηξη που συνεβη σε σταθμο της ΔΕΗ καπου στη βορεια ελλαδα τη παρασκευη νομιζω. ηδη με τις πρωτες πληροφοριες εμπειρογνωμονων να ερχονται στο φως αρχιζει να σχηματιζεται η ανατριχιαστικη θεωρια πως τα ps3 με τις απαιτησεις σε ρευμα που εχουν, προκαλεσαν υπερφορτωση στο δικτυο, με αποτελεσμα την εκρηξη. πολλοι λενε πως φταιει το folding@home που ειναι ενα προγραμμα, για οσους δε ξερουν, που θεραπευει το καρκινο αλλα σε ανταλλαγμα μας αφηνει χωρις κληματιστικο καλοκαιριατικα. αλλοι συνωμοσιολογοι υποστηριζουν πως η sony εχει ανακαλυψει πατεντα με την οποια, μεσω του playstation network, ρουφαει ρευμα απο μας και το βαζει στις αποθηκες της,, ωστε να το χρησιμοποιησει στη νεα σειρα μπαταριων για laptop. θυμαστε τι ειχε γινει οταν ανακαλεσε τοσα εκατομυρια μπαταριες? και αυτη η θεωρια δεν ακουγεται αβασιμη αλλα απο τη sony η επισιμη τοποθετηση ηταν ''we haven't made any announcements regarding the incident in D.E.H-station, we only talk of play-station''. ο χρονος θα δειξει.

Reaction score
5
αμαγκάντ...γι'αυτό πήρε φωτιά το ups μου;;; ατς...

νταξ...τα physics τα βρήκαμε. ειναι υποκατασκευή. τα παιχνιδια που ειναι ΟΕΟ!

Reaction score
5
θα βγαλουν τωρα μια 8800GTX για το Nintendo Wii... βέβαια επειδη η 8800 ειναι μεγαλύτερη απο το Wii θα την συνδεσουν επανω με USB...

το Wii θα αποκτησει καλύτερα γραφικά απο το xbox και σιγα σιγά θα βγει και κολπο να κανουμε SLI με 2 Wii8800GTX Και θα πατησουμε και το PS3 κατω!

ολους θα σας ξερανουμε! μουαχαχαχαχαχα

Reaction score
5
Γι' αυτό θα σας πεθάνω!!!:violent:
να σου καεί το PS3 μωρή...

αλλα μην μασάς! εχουν καλό σερβις...

γιατί όλες οι κονσόλες έχουν πρόβλημα;; Εχω PS2, PS3, Cube, Wii.

PS3 τα'κλασε μετά απο 25 ώρες χρήσης. το PS2 το έχει πάει ο αδερφός μου για σερβις 2 φορες. βεβαια μετά απο πολλές ώρες χρησης.

το ΧΒΟΧ 360, συμφωνα με αυτά που διαβαζω, ενα σκασμό προβληματα.

το Cube Και το Wii τα σκίζω καθε μέρα (το Wii Πλέον.το cube Πηρε συνταξη) Και δεν εχουν πει κουβέντα...

Πελααααααααααααατες μου:happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
62
να σου καεί το PS3 μωρή...

αλλα μην μασάς! εχουν καλό σερβις...

γιατί όλες οι κονσόλες έχουν πρόβλημα;; Εχω PS2, PS3, Cube, Wii.

PS3 τα'κλασε μετά απο 25 ώρες χρήσης. το PS2 το έχει πάει ο αδερφός μου για σερβις 2 φορες. βεβαια μετά απο πολλές ώρες χρησης.

το ΧΒΟΧ 360, συμφωνα με αυτά που διαβαζω, ενα σκασμό προβληματα.

το Cube Και το Wii τα σκίζω καθε μέρα (το Wii Πλέον.το cube Πηρε συνταξη) Και δεν εχουν πει κουβέντα...

Πελααααααααααααατες μου:happy_4::happy_4::happy_4:
Τελικά άλλες κονσόλες το παίζουν βαρβατίλα και άλλες είναι μηχανήματα με rxίδια!!!:happy_9: :happy_9:

Reaction score
5
Τελικά άλλες κονσόλες το παίζουν βαρβατίλα και άλλες είναι μηχανήματα με rxίδια!!!:happy_9: :happy_9:
και rx/ με Motion Sensing!

οχι motion sensing gialantzi sixasis :crazy_3::crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm