Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
5
Για εμένα είναι απαράδεκτο και γελοίο να αφήσω τον άνθρωπο που ρώτησε με την μία μόνο άποψη του διαχειριστή και να μην αναφέρω την άλλη (πολύ αξιόπιστη μάλιστα) που υπάρχει.

Αυτό το κάνετε συνεχώς παιδιά , και επειδή σας ξεκαθάρισα ότι δεν θα σταματήσω να αναφέρω πράγματα σαν το παραπάνω , ούτε μπορεί να γίνει πιο μαλακός ο τρόπος μου από όσο βλέπεις να είναι , να αποφασίσετε αν θα το ανεχτείτε η όχι.
Αν είναι να έχουμε το ίδιο βιολί συνέχεια, είναι ασέβεια και προς εμένα και προς το κόσμο που διαβάζει το forum.
Μα κάποιος που θα μπει να διαβάσει το οτιδήποτε σε ένα φόρουμ, όχι μόνο για το PS3, θα δώσει ΠΟΛΥ περισσότερη βάση σε κάποιον που λέει

"Είδα το τάδε μηχάνημα και μου άρεσε πολύ γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο ή ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο"

παρά σε κάποιον που γράφει

"Διάβασα οτι ειναι φοβερό και καταπληκτικό (λινκ σε blog) ή διάβασα οτι ειναι χάλι μαύρο (λινκ σε blog)

Δεν συμφωνείς;

Reaction score
0
Ανίαντη η ασθένεια...
H αλητεία βλέπω συνεχίζετε με την υπογραφή του unforgiven... Την οποία όμως τώρα εσείς προκαλέσατε σαν MOD 100% ουσιαστικά καλώντας τον λίγο πριν να το κάνει, σωστά ?

Να δούμε πόση ώρα θα χρειαστεί για να σβηστεί, και αν θα υπάρξει φρένο σε αυτή την βρωμερή τακτική που έχουμε τελευταία.

Reaction score
2
Οντως, αλητεια, να γραφει κατι που εγραψες εσυ ο ιδιος... Δεν σου ζητησε δικαιωματα, ε?

Και για πες μου, απο που ακριβως συμπερανες οτι τον παροτρυνε mod? Mηπως εχεις μανια καταδιωξεως?

Reaction score
0
Δεν το έγραψα εγώ οπότε είναι ψέμα .... σαν να βάζω στην υπογραφή μου ότι βρωμιά θέλω και να υπονοώ ότι το είπες εσύ.

GTX

Reaction score
39
H αλητεία βλέπω συνεχίζετε με την υπογραφή του unforgiven... Την οποία όμως τώρα εσείς προκαλέσατε σαν MOD 100% ουσιαστικά καλώντας τον λίγο πριν να το κάνει, σωστά ?

Να δούμε πόση ώρα θα χρειαστεί για να σβηστεί, και αν θα υπάρξει φρένο σε αυτή την βρωμερή τακτική που έχουμε τελευταία.
Blizard εδώ και αρκετές σελίδες προσπαθούν με το καλό να σε φέρουν στο φιλότιμο και να συνενοηθούν με σένα. Εσύ από την άλλη συνεχίζεις να τα βάζεις με τους Mod και να μιλάς για αλητείες, βρωμερές τακτικές και φυσικά όλα αυτά με το δικό σου μοναδικά αναξιόπιστο τρόπο (δε σε ενδιαφέρει η άξιοπιστία σου άλλωστε το είπες μόνος σου). Θα σε παρακαλούσα οι σχετικές εκφράσεις να σταματήσουν εδώ. Απευθύνομαι κυρίως σε σένα blizard αλλά αυτό φυσικά ισχύει για όλους, μην αρχίσουμε τη βδομάδα με infraction points κτλ.

Reaction score
0
Blizard εδώ και αρκετές σελίδες προσπαθούν με το καλό να σε φέρουν στο φιλότιμο και να συνενοηθούν με σένα. Εσύ από την άλλη συνεχίζεις να τα βάζεις με τους Mod και να μιλάς για αλητείες, βρωμερές τακτικές και φυσικά όλα αυτά με το δικό σου μοναδικά αναξιόπιστο τρόπο (δε σε ενδιαφέρει η άξιοπιστία σου άλλωστε το είπες μόνος σου). Θα σε παρακαλούσα οι σχετικές εκφράσεις να σταματήσουν εδώ. Απευθύνομαι κυρίως σε σένα blizard αλλά αυτό φυσικά ισχύει για όλους, μην αρχίσουμε τη βδομάδα με infraction points κτλ.
Οι βρωμερές τακτικές μόλις επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο... και δεν φταίει ο Unfo , δες λίγο πριν ποιός MOD τον προκάλεσε να το κάνει.

Έχετε το θράσος να μου «επιτίθεστε» επειδή είπα ότι το Ps3 είναι άριστο player, ok... το να προκαλείτε και να ανέχεστε τέτοια βρωμερά ψέματα εναντίων μου στην υπογραφή του καλύτερου "troll" για να μεταδοθεί παντού, είναι ηθικός ξεπεσμός παιδιά.
Πραγματικά ντρέπομαι και για εσένα που αντί να δεις την υπογραφή και να πεις κάτι για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα , συνεχίζεις το ίδιο βιολί.

Συγχαρητήρια
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=524497&postcount=439
Και να το ψέμα μετά στην υπογραφή μέλους !!!!!
Tελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. (© Blzrd, 2007)

Reaction score
5
Οι βρωμερές τακτικές μόλις επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο... και δεν φταίει ο Unfo , δες λίγο πριν ποιός MOD τον προκάλεσε να το κάνει.

Έχετε το θράσος να μου «επιτίθεστε» επειδή είπα ότι το Ps3 είναι άριστο player, ok... το να προκαλείτε και να ανέχεστε τέτοια βρωμερά ψέματα εναντίων μου στην υπογραφή του καλύτερου "troll" για να μεταδοθεί παντού, είναι ηθικός ξεπεσμός παιδιά.
Πραγματικά ντρέπομαι και για εσένα που αντί να δεις την υπογραφή και να πεις κάτι για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα , συνεχίζεις το ίδιο βιολί.
η δικιά μου, που είχα βάλει για κανα δεκάλεπτο το σαββατο το βράδυ σου άρεσε;;; "happy_1""happy_1""happy_1"

Reaction score
0
Μα κάποιος που θα μπει να διαβάσει το οτιδήποτε σε ένα φόρουμ, όχι μόνο για το PS3, θα δώσει ΠΟΛΥ περισσότερη βάση σε κάποιον που λέει

"Είδα το τάδε μηχάνημα και μου άρεσε πολύ γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο ή ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο"

παρά σε κάποιον που γράφει

"Διάβασα οτι ειναι φοβερό και καταπληκτικό (λινκ σε blog) ή διάβασα οτι ειναι χάλι μαύρο (λινκ σε blog)

Δεν συμφωνείς;
Εννοείται ότι έτσι είναι, αλλά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς του ζητάτε να κάνει στο θέμα με το PS3, από το οποίο ξεκίνησε όλος αυτός ο χαμός. Το έχει ο άνθρωπος, το έχει δει να παίζει και αυτό δεν αμφισβητείται.
Εγώ ας πούμε το θεωρώ καλό player, η εικονα που δίνει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή και ο τρόπος με τον λειτουργεί μου φαίνεται βολικός. Έχω διαβάσει επανειλημμένως από πηγές που εμπιστεύομαι ότι δίνει ανώτερη εικόνα από κάποια πρώτης γενιάς standalones και δεν βρίσκω κακό να το πω σε κάποιον που δεν το ξέρει (και λογικά θα υπέθετε ότι μια κονσόλα θα ήταν κατώτερη, όταν μάλιστα κοστίζει και λιγότερο) ακόμα και αν δεν τα έχω δει ο ίδιος. Ίσα ίσα που ο Blizard είναι ειλικρινής λέγοντας ότι αυτό έχει διαβάσει και δεν έχει ίδια άποψη, πράγμα που θα ήταν παραπλανητικό - και όπως πολύ σωστά λες αυτό θα ληφθεί υπόψη από αυτόν που ρωτά/διαβάζει.

Σαν κάτοχος του PS3 θεωρώ την παρουσία του Blizard χρήσιμη στο Avsite. Κακά τα ψέμματα, ασχολείται με τη συσκευή πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα και συχνά δίνει χρήσιμες πληροφορίες, θυμάμαι χαρακτηριστικά ένα link με κατάλογο για τα region-free BDs και τις οδηγίες που είχε δώσει για αγορές από το αμερικάνικο Playstation Store.

Βάλτε λοιπόν αλλήλους σε ignore list ησυχάσουμε μια και καλή.

Reaction score
62
Blizard σύνελθε σε παρακαλώ...τελευταία προειδοποίηση... μην ψάχνεις για αλητείες, κλίκες, συνωμοσίες, γιατί απλά δεν υπάρχουν...

Reaction score
5
δεν είπα να φύγει απο το avsite και δεν θέλω να φυγει απο το AVSite. και αμα γουστάρει το PS3 καλά κάνει και το έχει. χέστηκα. ούτε απο μένα τα πήρε τα φράγκα ούτε το δικό μου PS3 έκλεψε.

δικαίωμά του.

Ούτε αρνήθηκα τις δυνατότητες του PS3, ούτε το έθαψα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ως blu-ray Player (το αντίθετο μάλιστα).

Πως μπορεί και έχει τόσο ισχυρή γνώμη, σίγουρη άποψη, βεβαιότητα για τα ψέμματα όλων των άλλων απόψεων πλην της δικιάς του την στιγμή που αναφέρει τι ειπώθηκε/γράφτηκε εδώ κι εκεί;

Πως μπορεί να μιλάει για την τέλεια κονσόλα όταν δεν ξέρουμε τα όριά της ακόμα; Πως μπορεί να μιλάει για physics την στιγμή που δεν έχει ιδέα τι είναι;

Οπως ξαναέγραψα δεν θελω να ξανατσακωθω μαζί του και δεν πρόκειτε. αυτό που προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει είναι οτι ακομα και το γαμημένο το PS και η πουτάνα η Sony ΔΕΝ είναι τόσο τέλεια όσο φαντάζεται και έχουν τα μειονεκτήματά τους.

Είναι τουλαχιστον προσβλητικό για την νοημοσύνη μου και παραπληροφόρηση για όσους το ψάχνουν να γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν (όπως τα φοβερά Physics του motorstorm και τα πάρα πολλά παιχνίδια για να χαρείς το PS3 αυτη τη στιγμή...)

Reaction score
0
Blizard σύνελθε σε παρακαλώ...τελευταία προειδοποίηση... μην ψάχνεις για αλητείες, κλίκες, συνωμοσίες, γιατί απλά δεν υπάρχουν...
ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ UNFORGIVEN και ποιος τον προκάλεσε να το κάνει, και μετά έλα σαν άντρας να μου ξαναπείς τα ίδια....

Reaction score
5
ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ UNFORGIVEN και ποιος τον προκάλεσε να το κάνει, και μετά έλα σαν άντρας να μου ξαναπείς τα ίδια....
μα δεν έγραψες αυτό που έχει ο Βασίλης στην υπογραφή του;;;

Reaction score
5
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ
είσα μεγάλος ψεύτης τότε γιατί το είδα με τα μάτια μου... εκτός αν πρόλαβες να το κάνεις ΚΑΙ αυτό edit...

λυπάμαι πολύ για σένα γιατί με τόσα forums που διαβάζεις για το PS3 πραγματικά θα ενημερωνες τον κόσμο ΠΡΩΤΟΣ για ότι νεότερο...

αλλά είσαι ψεύτης...

λυπάμαι. δεν εχω κατι άλλο να πω.

GTX

Reaction score
39

Συγχαρητήρια
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=524497&postcount=439
Και να το ψέμα μετά στην υπογραφή μέλους !!!!!
Tελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο. (© Blzrd, 2007)
Βρε Blizard αφού έγραψες πατατιά γιατί δε το αφήνεις να παεί στο καλό...
Όταν από τη μια μας λες τα χίλια δυό για αυτά που γράφεις και μετά λες δεν με ενδιαφέρει η αξιοπιστία μου...οι άλλοι φταίνε μετά που το σχολιάζουν.

Όσο για τα "ντρέπομαι για σένα" και τα σχετικά, να λείπουν καλύτερα...κοίτα αυτά που γράφεις πρώτα κάντα 2-3 edit και άσε με εμένα στη ντροπή μου.

Reaction score
5
Re: Νέα έκδοση PS3 για την Ευρώπη.

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας φίλε και απλά λέω αυτό που πιστεύω ... όσα γράφεις για τις εταιρίες και αν τους κάνουν "κακό" τελικά όσα λέω με αφήνουν εντελώς αδιάφορο.
(αστεία είναι για να πω την αλήθεια)
για να μην νομιζεις οτι λέω και ιστορίες για αγρίους...

Reaction score
62
Blizard δεν μπορώ να σε συνεφέρω. Του έστειλα μήνυμα να την αλλάξει...ΕΣΥ σαν άνδρας και δη ενήλικος (πιστεύω) έχεις το θάρρος να πάρεις πίσω τις κατηγορίες σου και να ζητήσεις συγνώμη??

Reaction score
0
είσα μεγάλος ψεύτης τότε γιατί το είδα με τα μάτια μου... εκτός αν πρόλαβες να το κάνεις ΚΑΙ αυτό edit...

λυπάμαι πολύ για σένα γιατί με τόσα forums που διαβάζεις για το PS3 πραγματικά θα ενημερωνες τον κόσμο ΠΡΩΤΟΣ για ότι νεότερο...

αλλά είσαι ψεύτης...

λυπάμαι. δεν εχω κατι άλλο να πω.
Αν το είχα σβήσει ρε θα ήταν λάθος και δεν θα εννοούσα αυτό το πράγμα... πως είναι δυνατόν να θες να εκμεταλλευτείς κάποιο λάθος ενός χρήστη για να τον γελοιοποιήσεις με την υπογραφή του troll ????

Ηθικές αξίες δεν έχετε ρε? στρατό δεν πήγατε να γίνετε άντρες ? που νομίζεις ότι βρίσκεστε για να χρησιμοποιείτε ότι βρωμιά βρείτε εναντίων μου ?

Πραγματικά σας σιχάθηκα… αν έχετε λίγο φιλότιμο τουλάχιστον πέστε στο unfo όταν φύγω από εδώ να την σβήσει και να μην συνεχίζετε η αηδία για πολύ.

Reaction score
5
Αν το είχα σβήσει ρε θα ήταν λάθος και δεν θα εννοούσα αυτό το πράγμα... πως είναι δυνατόν να θες να εκμεταλλευτείς κάποιο λάθος ενός χρήστη για να τον γελοιοποιήσεις με την υπογραφή του troll ????

Ηθικές αξίες δεν έχεις ρε? στρατό δεν πήγες να γίνεις άντρας? που νομίζεις ότι βρίσκεσαι για να χρησιμοποιείτε ότι βρωμιά βρείτε εναντίων μου ?

Πραγματικά σας σιχάθηκα… αν έχετε λίγο φιλότιμου τουλάχιστον πέστε στο unfo όταν φύγω από εδώ να την σβήσει και να μην συνεχίζετε η αηδία για πολύ,.
οχι...στρατό δεν εχω πάει. και ούτε πρόκειτε. αλλα δεν νομιζω να μου έδινε και καμια αξία ο στρατός. ηθικές αξίες έχω αποκτήσει και νομιζω οτι είμαι πολύ ευγενικός απέναντί σου τελευταία.

πιο πάνω οπως θα δεις, δειχνω το ποστ σου που εγραψες αυτό το πράγμα... όλοι μας κανουμε λάθη. αλλοι τα παραδεχόμαστε και άλλοι όχι. :cool_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas