- Reaction score
- 5
Καντε λίγο ησυχια ρε γαμώτο... Δουλεύω
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(
Αν και δεν θυμίζουν εμφανισιακά τα βαρβάτα γεμιστά που φτιάχνει η μαμά μου (αυτά φαίνονται λίγο Gay)...μου άνοιξες την όρεξη! Πάω να χτυπήσω ένα..........τοστάκι :?Αφήστε τις ρίψεις βρε παιδιά... Υπάρχουν τόσες καλύτερες χρήσεις για τις ντομάτες...
![]()
Μισώ την Barbie, το κόκκινο πάντα Σάγκι, το παγώνι Αζούλ, το μωρό ελέφαντα Τίκα, τον πρίγκιπα Αντόνιο (Antony6) και τη Ροζέλα (Regunus) :happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_9: )( )( )(
Πρόσεχε είναι μεγάλο, χοντρό, βαρύ, επιβλητικό και σκληρό σαν πέτρα................Α! τρέχει και Windows "Mobile" :happy_9: Άρπα το μέσα σε μια τεράστια ντομάτα )(ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΩΔΙΚΑ... !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχχααχχαχαχχααχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχχαα
Την κατέβασα σε Demo ήδη μην ανησυχείς... Μούφα είναι... παρουσιάζει έντονο Aliasing στο κ@υλ1 του Ken...
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
προσεχε μην προωθησω το νουμερο εκει που ΠΡΕΠΕΙ ομως!!!!! τσακο μια κετσ-απ )(Πρόσεχε είναι μεγάλο, χοντρό, βαρύ, επιβλητικό και σκληρό σαν πέτρα................Α! τρέχει και Windows "Mobile" :happy_9: Άρπα το μέσα σε μια τεράστια ντομάτα )(
Γιαμ γιαμ..μ'αρέσουν οι κέτσες )(προσεχε μην προωθησω το νουμερο εκει που ΠΡΕΠΕΙ ομως!!!!! τσακο μια κετσ-απ )(
Τα πρέκια από αυτόν βγήκαν άραγε;Ρε παιδιά συγγνώμη για το off-topic αλλά άμα γράψω εκεί που πρέπει θα φάω infraction πάλι "happy_1"
Είδα τον Πρέκα χθες από κοντά! Ή τουλάχιστον νομίζω πως ήταν αυτός. Μα τον Τουτάτη δεν κάνω πλάκα! Δεν είχα αυτοκίνητο χθες βράδυ και γύριζα με το τρένο. Με το που φθάνω στην Κηφισιά και ενώ βιαζόμουν να προλάβω την εθνική, τσουπ, να σου μπροστά μου ο Πρέκας που έψαχνε ταξί. Ήταν εκεί, αρχοντικός μεσα στο μπλε κουστούμι του, ένα υποκίτρινο πουκάμισο και ένα λουλούδι στο πέτο. Δεν μπορεί να μην ήταν αυτός, δεν μπορεί να υπάρχει άλλος!! :respect: )(
Εκτός του ότι ήταν μια από τις πλέον συγκινητικές στιγμές της ζωής μου και πέρα από τη σύμπτωση με το infraction, νομίζω ότι είναι και το γούρι μου πλέον για τους αγώνες της εθνικής!! :cool_4:
Αυτά. Πιστεύω ότι μόνο εσείς θα με καταλάβετε. )( )( )(
Για να μην είμαι και εντελώς εκτός θέματος, ας βάλω κι εδώ το link για το demo του demo :smoking: