:cool_11: )( )( )(''Suck my RRoD''...και αλλα βαθυστοχαστα.
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
:cool_11: )( )( )(''Suck my RRoD''...και αλλα βαθυστοχαστα.
"Τί έπαθες καμάρι μου;" :142: Έπος :143::143::143:
XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA :142:
Λύσσαξες ρε!! Δεν βλέπεις ότι ο άλλος έχει θεστεί στα γέλια και ποιός καθαρίζει μετά τα ...... του!!!!:137:
Subcode? Είσαι εδώ; με λαμβάνεις;
Α δεν πειράζει θα σου πώ εγώ για τη Sony....Αν πω τι θα κάνω στον Pseira θα πέσει λογοκρισία! Θα μου κανουν εμενα χειρότερα μετά...
Στο blizard δεν πρόκειτε να κάνω τίποτα... Απλά μου έλειψε αυτή η μεγάλη μορφή της (P)Sony. Nα μας πει για το Blu-Ray και την ανωτερότητά του, να μας πει για το PS3 και το πόσο καλύτερο είναι από τα PC...
Μπορώ επίσης να κάνω fake account Blizard...Ασε που με έναν blizard εδώ πέρα θα χτυπάγαμε κορυφές πάλι σε κίνηση :138:
Βασικά έβγαλαν άκυρους τους γάμους των gay στην Τήλο οπότε ακύρωσε το ταξίδι σου με την Blizard για τον γάμο σας εκεί... Τσαμπα θα πάτε
ναι. με πειράζει να μου πεις εσύ γιατί λες βλακείες. die biaiaiaiaiaiatchΑ δεν πειράζει θα σου πώ εγώ για τη Sony....
Σε projectors? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε τηλεοράσεις LCD? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε laptops? ΚΟΡΥΦΗ.-
.....και φυσικά
Σε παιχνιδομηχανές...ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε ΗD Format....ΚΟΡΥΦΗ.-
Διπλοεγγραφή με δόλο = Banned! Είσαι τόσο vlakidator δηλαδή...Μπορώ επίσης να κάνω fake account Blizard...
κι εγώΣΕ ΜΙΣΩ
Δεν είμαι για γάμους εγώ...μόνο σεξ και χορό σε Ντισκοτέκ 80's...ξέρεις αυτές με τις περιστρεφόμενες ρεγκουναϊκές φωτεινές καράφλες...Βασικά έβγαλαν άκυρους τους γάμους των gay στην Τήλο οπότε ακύρωσε το ταξίδι σου με την Blizard για τον γάμο σας εκεί... Τσαμπα θα πάτε
Only the good die young....All the evil seems to live forever :125:ναι. με πειράζει να μου πεις εσύ γιατί λες βλακείες. die biaiaiaiaiaiatch
Έχω εμπειρία σε αυτό....θα γίνω πάλι ήρωας.....ΓΙ'ΑΥΤΟ..................................ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!Διπλοεγγραφή με δόλο = Banned! Είσαι τόσο vlakidator δηλαδή...
Δεν είμαι για γάμους εγώ...μόνο σεξ και χορό σε Ντισκοτέκ 80's...ξέρεις αυτές με τις περιστρεφόμενες ρεγκουναϊκές φωτεινές καράφλες...
[style="subtitle"]πόσο πολύ με ζηλεύεις... πόσο πολύ...[/style]
Only the good die young....All the evil seems to live forever :125:
[style="subtitle"]τώρα είσαι μάγκας δηλαδή εσύ; Είπες μια αηδία κι έγινες μάγκας νομίζεις; Υπάρχει και το Giota-Test για να τσεκάρουμε την μαγκιά σου αν θες...[/style]
Έχω εμπειρία σε αυτό....θα γίνω πάλι ήρωας.....ΓΙ'ΑΥΤΟ..................................ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!
[STYLE="subtitle"]να σου υπενθυμίσω ότι μιλάς σε συντονιστή και θα πρέπει να δειχνεις τον ανάλογο σεβασμό. Αλλιώς θα σε μπανάρω... άθλιο γομάρι![/STYLE]