Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
7
Subcode? Είσαι εδώ; με λαμβάνεις;

ΝΑΙ

Αν πω τι θα κάνω στον Pseira θα πέσει λογοκρισία! Θα μου κανουν εμενα χειρότερα μετά...

Στο blizard δεν πρόκειτε να κάνω τίποτα... Απλά μου έλειψε αυτή η μεγάλη μορφή της (P)Sony. Nα μας πει για το Blu-Ray και την ανωτερότητά του, να μας πει για το PS3 και το πόσο καλύτερο είναι από τα PC...
Α δεν πειράζει θα σου πώ εγώ για τη Sony....

Σε projectors? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε τηλεοράσεις LCD? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε laptops? ΚΟΡΥΦΗ.-

.....και φυσικά
Σε παιχνιδομηχανές...ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε ΗD Format....ΚΟΡΥΦΗ.-

Ασε που με έναν blizard εδώ πέρα θα χτυπάγαμε κορυφές πάλι σε κίνηση :138:
Μπορώ επίσης να κάνω fake account Blizard...

ΣΕ ΜΙΣΩ

Reaction score
5
Βασικά έβγαλαν άκυρους τους γάμους των gay στην Τήλο οπότε ακύρωσε το ταξίδι σου με την Blizard για τον γάμο σας εκεί... Τσαμπα θα πάτε

Α δεν πειράζει θα σου πώ εγώ για τη Sony....

Σε projectors? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε τηλεοράσεις LCD? ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε laptops? ΚΟΡΥΦΗ.-

.....και φυσικά
Σε παιχνιδομηχανές...ΚΟΡΥΦΗ.-
Σε ΗD Format....ΚΟΡΥΦΗ.-
ναι. με πειράζει να μου πεις εσύ γιατί λες βλακείες. die biaiaiaiaiaiatch

Μπορώ επίσης να κάνω fake account Blizard...
Διπλοεγγραφή με δόλο = Banned! Είσαι τόσο vlakidator δηλαδή...

ΣΕ ΜΙΣΩ
κι εγώ

Reaction score
7
Βασικά έβγαλαν άκυρους τους γάμους των gay στην Τήλο οπότε ακύρωσε το ταξίδι σου με την Blizard για τον γάμο σας εκεί... Τσαμπα θα πάτε
Δεν είμαι για γάμους εγώ...μόνο σεξ και χορό σε Ντισκοτέκ 80's...ξέρεις αυτές με τις περιστρεφόμενες ρεγκουναϊκές φωτεινές καράφλες...

ναι. με πειράζει να μου πεις εσύ γιατί λες βλακείες. die biaiaiaiaiaiatch
Only the good die young....All the evil seems to live forever :125:

Διπλοεγγραφή με δόλο = Banned! Είσαι τόσο vlakidator δηλαδή...
Έχω εμπειρία σε αυτό....θα γίνω πάλι ήρωας.....ΓΙ'ΑΥΤΟ..................................ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!

Reaction score
5
Δεν είμαι για γάμους εγώ...μόνο σεξ και χορό σε Ντισκοτέκ 80's...ξέρεις αυτές με τις περιστρεφόμενες ρεγκουναϊκές φωτεινές καράφλες...

[style="subtitle"]πόσο πολύ με ζηλεύεις... πόσο πολύ...[/style]

Only the good die young....All the evil seems to live forever :125:

[style="subtitle"]τώρα είσαι μάγκας δηλαδή εσύ; Είπες μια αηδία κι έγινες μάγκας νομίζεις; Υπάρχει και το Giota-Test για να τσεκάρουμε την μαγκιά σου αν θες...[/style]

Έχω εμπειρία σε αυτό....θα γίνω πάλι ήρωας.....ΓΙ'ΑΥΤΟ..................................ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙ!
[STYLE="subtitle"]να σου υπενθυμίσω ότι μιλάς σε συντονιστή και θα πρέπει να δειχνεις τον ανάλογο σεβασμό. Αλλιώς θα σε μπανάρω... άθλιο γομάρι![/STYLE]

:145:

Reaction score
7
Ευτυχώς για σένα έχω δουλειά και δεν μπορώ να σε συνθλίψω τώρα...το απόγευμα θα νιώσεις αυτό το thread να σε απειλεί.

........Πάντα με ΜΙΣΟΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm