:happy_9: Άντε να χαθείς...βάλε ενα Ρ88 με τα μηχανηματα που σου είπα (για να μην ανεβεις και πολυ σε κοστος) και θα γινεις ανθρωπος...
Γιατί τώρα μου κανεις λίγο σε Pokemon :mrgreen:
Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
:happy_9: Άντε να χαθείς...βάλε ενα Ρ88 με τα μηχανηματα που σου είπα (για να μην ανεβεις και πολυ σε κοστος) και θα γινεις ανθρωπος...
Γιατί τώρα μου κανεις λίγο σε Pokemon :mrgreen:
κρύε :happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_5::happy_9: Άντε να χαθείς...
Όχι είχα το πυροσβεστικό σώμα AV Site :happy_5:
ειναι τωρα αυτο μηνυμα??????????Μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα ολοκληρου του thread.
Μπο μπο....χαρας το κουραγιο μου. :crazy_1:
ΥΓ Ειχα πολυ ελευθερο χρονο, επρεπε να τον γεμισω καπως
σωστα .. αλλωστε τη δηλωνεις ξεκαθαρα την αγνοτητα σου leo-69- !!!!εγω ειμαι αγνη ψυχη. Δεν κανω τετοια πραγματα. :smoking:
:cool_1:...και που να δεις την ταινια του Avatar του.
Του κατηχητικου....η Αγια Κομμενα Χερια.:happy_5:
Τι εννοείς μισό; Ολόκληρο, μεγάλο, γυαλιστερό και όρθιο το έχω το PS3 μου...Όσο για την ταινία...τι να κάνουμε...καταφεύγουμε σε ταινίες τις Disney, αφού εσείς τα λαμόγια μας πήρατε την Dreamworks και την Paramount. Πάντως περιμένω τις διάρροιες και σε BlueRay:bravo:μισό το PS3 γιατί αναγκάζει το subcode να δει χαζές ταινίες...
Γαβρίλος? Δεν έχει ζωή πιά!:happy_9: Πλανάται το πνεύμα του στον εργασιακό χώρο...της θειάς σου το μπουγαδοκόφινο ρε... νταξ...καναμε κι ένα λαθακι...
πωπωωωωωω! αμέσως εσύ ε;; απορώ πάντως που το ανακάλυψες... μήπως στο είπε ο Γαβρίλος;;; :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" "happy_1"
Βασικα, αυτο το thread εχει γεινει λιγο "πειτε οτι σας κατεβει στην κουτρα", ή μου φαινεται? Μ'αρεσει!
Α, για να συνδραμω και γω, ο anthony ειναι ενας συντηρητικος γεροντας :happy_5: