thule audio ia100

Reaction score
0
Παρακαλώ ,όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει ποιός είναι ο αντιπρόσωπος της thule audio.
Ευχαριστώ

Reaction score
2.566
Νομίζω ότι πάπαλα....με κάθε επιφύλαξη, ΑΡΘΡΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008:

Thule Audio in problems
It is very uncertain whether the Danish audioproducent can survive. The company has had major problems to meet the requirements of the RoHS directive.

Through the recent Thule Audio had major economic problems, and has now led to the director has chosen to resign. It is currently very uncertain whether the company will be continued and if so what forms.

The background to the Thules problems is the introduction of the RoHS directive in 2006. The company outsourced production, but this flytteproces cost dearly both in money and in particular resources, as Thule Audio could not supply the necessary extent. In particular, product and service has suffered so badly in this, that it is no longer possible to continue the Thule Audio in its current form.

Reaction score
170
Απάντηση: thule audio ia100

H thule audio εχει κλεισει προ πολλου για τους λογους που αναφερθηκαν ..παντως εχω ακομα στην κατοχη μου τον ΙΑ 100, αυτον με το χρυσο dimmer ομως, γιατι ειχε βγει κ ενας ποιο καινουριος με γκριζο και κ καποιες αλλες λεπτομερειες εσωτερικα..πολυ καλα μηχανακια για τα λεφτα τους και τον χρησιμοποιω ακομα σαν τελικο ομως, μαζι με τον πολυκαναλο που εχω...

Reaction score
0

ειμαι κατοχος του παραπανω ολοκληρωμενου ενισχυτη.εδω και περιπου ενα μηνα εχει παρουσιασει προβλημα .ο ενισχυτης πηγε στην mythos audio απο οπου τον αγορασα και απο εκει σε ηλεκτρονικο με τον οποιο συνεργαζεται χωρις να γινει δυνατη η επισκευή του. αφου η thule audio εχει κλεισει ,θα μπορουσατε να μου προτεινατε καποιον ιδιωτη ο οποιος θα μπορουσε να επιδιορθωσει τον ενισχυτη? . θα προτιμούσα απο θεσσαλονικη

Reaction score
7.043

Καλυτερα να επικοινωνησεις με τον τελευταιο αντιπροσωπο στη χωρα μας,νομιζω ηταν η εταιρεια elasyn,κανε ενα τηλεφωνο εκει και ισως σε βοηθησουν.
Αν οχι επικοινωνησε με την exlusive audio και πιστευω θα βρεις ακρη.
Δυστυχως και οι δυο επιλογες ειναι Αθηνα εκτος και αν εχουν καποια ακρη Θεσσαλονικη και σε ενημερωσουν.
Τι προβλημα εχει?

Reaction score
0

χθες μιλησα με τον τεχνικο ο οποιος ασχολήθηκε με τον ενισχυτή και μου είπε οτι ο ενισχυτής δεν αξίζει να επισκευαστεί. Λόγω υπερθέρμανσης εχει <καρβουνιάσει ο βακελίτης> χωρις να ξέρω τι ακριβώς ειναι.

pmp

Reaction score
0

H thule audio εχει κλεισει προ πολλου για τους λογους που αναφερθηκαν ..παντως εχω ακομα στην κατοχη μου τον ΙΑ 100, αυτον με το χρυσο dimmer ομως, γιατι ειχε βγει κ ενας ποιο καινουριος με γκριζο και κ καποιες αλλες λεπτομερειες εσωτερικα..πολυ καλα μηχανακια για τα λεφτα τους και τον χρησιμοποιω ακομα σαν τελικο ομως, μαζι με τον πολυκαναλο που εχω...
Έχω τον ίδιο ενισχυτή, ΙΑ100 με το χρυσό dimmer, η επιλογές bass και treble στο τηλεχειριστήριο δεν λειτουργούν. Γνωρίζετε εάν αυτό είναι φυσιολογικό ?

Reaction score
0

Έχω τον ίδιο ενισχυτή, ΙΑ100 με το χρυσό dimmer, η επιλογές bass και treble στο τηλεχειριστήριο δεν λειτουργούν. Γνωρίζετε εάν αυτό είναι φυσιολογικό ?
όχι φίλε μου, δεν είναι φυσιολογικό

pmp

Reaction score
0

Τελικά μετά από επικοινωνία με τον προμηθευτή αποσαφηνείστηκε ότι η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το μοντέλο, το τηλεκοντρόλ είναι κοινό για όλα τα μοντέλα, αντιμετώπισα το πρόβλημα συνδέοντας ένα equaliser στην θύρα tape 2 (monitor) ώστε να παρακάμπτετε το equaliser όποτε είναι περιτό.

Reaction score
1

δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη για το αν αξιζει να επισκευαστει η οχι??

αν σου αρεσει το στυλ του, ειναι καλο μηχανακι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469