Thumbpad for PS3!

Reaction score
5

Και γιατί παρακαλώ να του βάλω keyboard και να το έχω να κάθετε στο σαλόνι σαν αγγούρι;

Voila! Με αυτό το thumbpad δεν χρειάζεται πλέον να προβληματίζεστε για το που θα κρύψετε το πληκτρολόγιο για το ολόφρεσκο σαλονάτο PS3 σας! :cool_4::cool_4:

Click me for more Information!

:respect:

Reaction score
164
Να σε δω βρε Λάμπρο με αυτή την αηδία να την κουνάς δεξιά-αριστερά για να παίξεις και τι στον κόσμο. :happy_5:

Εάν πιάσουμε το χειριστήριο κανονικά, με ποιό δάκτυλο θα πληκτρολογούμε;

Reaction score
5
χμμμ. δεν το χρησιμοποιείς στα παιχνίδια Βασίλη. σε web surfing Και τέτοια μόνο. Δεν είναι το ίδιο χρήσιμο με κανονικό πληκτρολόγιο αλλά αν έχεις το PS3 στο σαλονάκι σου και δεν θες να βάζεις-βγάζεις ή να έχεις μόνιμα το πληκτρολόγιο εκει αποτελεί μια καλή λύση.

Οσο για το αν κουνάω την αηδία δεξιά-αριστερά... ούτε εγώ δεν μπορώ να δεχτώ τον αδερφό μου. Οσες φορές προσπάθησα να παίξω χρησιμοποιώντας το sixasis σιχάθηκα τον εαυτό μου... Καμία σχέση με το Nintendo Wii.

Γιαλαντζί motion sensor. Προσωπική άποψη. Αλλους μπορεί να τους βολεύει.

Reaction score
164
Και αν το θέλεις για σερφάρισμα, και όχι για παιχνίδια στρατηγικής πχ, γιατί να το έχεις κοτσαρισμένο πάνω στο χειριστήριο; Επιπλέον, δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορείς να γράφεις... με ποιά δάχτυλα;
Αν ήταν στο κάτω μέρος του χειριστηρίου ίσως βόλευε στη χρήση με τους αντίχειρες.

Reaction score
5
Thumbpad!

Αντίχειρες ;-)

Αυτό μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα φαντάζομαι. Το controller του PS3 μάλλον το έχει για μπαταρία.

Reaction score
0
Thumbpad!

Αντίχειρες ;-)

Αυτό μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα φαντάζομαι. Το controller του PS3 μάλλον το έχει για μπαταρία.
Στο link που έδωσες παραπάνω λέει :

Works well, but why didn't they use bluetooth?, 29 May 2007
By Mr. S. P. Jordan "steve56276" (UK) - See all my reviews

Fun:

The great thing about this mini-keyboard is that it doesn't intrude on gameplay like a full sized keyboard balanced on your lap. It works very well, and it feels as well made as the sixaxis controller.

The reason I didn't give it 5 stars are 2 design omissions (that probably kept the price down):

1) It uses a USB adapter (about the size of a USB memory stick) that sticks out of the front of the machine. Why didn't they make use of the available bluetooth keyboard support?

2) It uses 2 x AA batteries. Why didn't they make it USB rechargeable like the sixaxis controllers?

Maybe Sony will launch an official mini keyboard at some point, but for now this is the most convenient way to input text on the PS3.

Reaction score
164
Thumbpad!

Αντίχειρες ;-)
Το ξέρω, αλλά πώς στην ευχή θα φτάσουν οι αντίχειρες εκεί πάνω; Όταν πιάνουμε το χειριστήριο οι αντίχειρες είναι στο κάτω μέρος, 10-15 εκατοστά μακρυά από τα πλήκτρα. Εσύ πώς το φαντάζεσαι;

Reaction score
4
Συμφωνω με τον βασιλη.
Αμα ηταν απο κατω πες οτι κατι γινεται.
Εκει πανω εκτος απο μια αηδια που φαινεται , δεν υπαρχει και περιπτωση να μπορεις να πληκτρολογησεις.
Απατο θα παει.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll