Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...

Reaction score
777
Που λέτε λοιπόν είχα κανονίσει εδώ και καιρό να πάω επιτέλους να ακούσω στου diabolical.
Μετά απο ένα 6άμηνο-περίπου-ασυνεννοησιών κανονίσαμε επιτέλους να βρεθούμε χθές στο σπίτι του.Τον diabolical τον γνώρισα μέσω του ACA και στο live event που είχε το aca γνωριστήκαμε και απο κοντά.Ετσι λοιπόν ξεκίνησα να πάω να ακούσω...

Ο Μιχάλης που λέτε είναι τεχνοκράτης και ακούει απο το μηχάνημα του διαβόλου-pc ή καλύτερα mac(!)στην περίπτωση μας-.Αφού λοιπόν πιάσαμε την πάρλα περι ανέμων και υδάτων άρχισε η ακρόαση.Έβαλε λοιπόν τα τέρα σε λειτουργία...
Η μουσική που είχε την τιμητική της ήταν έντεχνο Ελληνικό όπως Αλκίνοος,Αλεξίου κ.τ.λ.Μετά τα συχνά διαλείμματα για κουβέντα βρεθήκαμε να ακούμε τους Αντικατοπτρισμούς του Χατζιδάκι.
Παίδες!!!!Νόμιζα πραγματικά οτι μου είχε βάλει άλλη εκτέλεση δίσκου.Ακόμα και οι ήχοι του Αγγελάκα ήταν τελείως πραγματικοί,συναυλιακοί!!!!!!!!!!
Δυστυχώς οι συγκυρίες με είχαν φέρει να ακούω hi-end συστήματα απο αναλογικές πηγές.Το δυστυχώς το λέω διότι πολύ απλά ποτέ δεν μπόρεσα να ακούσω ένα τόσο καλό ψηφιακό σύστημα όσο του diabolical.Νομίζω οτι ο συνδυασμός του τεχνικού medea με των φυσικών λαμπών που περιείχαν οι ενισχυτές ήταν ανεπανάληπτης μουσικής γοητείας.
Καλό θα ήταν να αναφέρουμε οτι ακούσαμε και hd ήχο.Παιδιά απλά δέν συγκρίνεται με το cd.Είναι απο άλλο κόσμο.Κρίμα που δέν υπάρχουν εκτελεσεις σε αυτές τις μορφές...
Εκτός όμως των μουσικών του προτιμήσεων ο diabolical αποτελεί και εξαίρετο άτομο,μή ατομιστικό και ελιτιστικό...πράγμα που δύσκολα συναντά κανείς σε hi-endά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...

Πολλα "ανδρα" εχουμε εδω μεσα!(και ψηφιακα και αναλογικα):405:

Μπραβο Μιχαλη!
Αν καταφερες να κανεις τον teachertza...γενιτσαρο καταλαβαινω
ποσο καλα πρεπει να παιζει το συστημα σου.:444:

vag

Reaction score
0

μπορείς να μας πεις από τί αποτελείται το σύστημά του;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140

(...)
Δυστυχώς οι συγκυρίες με είχαν φέρει να ακούω hi-end συστήματα απο αναλογικές πηγές.Το δυστυχώς το λέω διότι πολύ απλά ποτέ δεν μπόρεσα να ακούσω ένα τόσο καλό ψηφιακό σύστημα όσο του diabolical. (...)
Άσ' τα σάπια! Άμα δε δω πικάπ πεταμένο στα σκουπίδια, δεν πιστεύω τίποτα! :114:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...

Βρε ημίθεε βινυλιοκτόνε!!!!
Δέν μπήκα σε σύγκριση μέσων.Είπα απλά οτι δέν έχω ξανα-ακούσει τόσο καλό ψηφιακό συνδυασμό συστήματος.Είχα ακούσει καλό cd και sacd αλλα όχι dac+pc σε συνδυασμό με εξαιρετικό εξοπλισμό.
Ειδικά το hd #$%ούσε και έδερνε.τί να κάνουμε τώρα.:107:

Τον εξοπλισμό του diabolical δέν τον ξέρω.Ας μας τον πεί ο ίδιος.:103:

Reaction score
3.582

O Μιχάλης (Diabolical) είναι ένα εξαιρετικό άτομο.
Ανεξαρτήτως πως παίζει κάθε φορά το σύστημά του, όποτε πάω για ακρόαση περνάμε καλά και απολαμβάνουμε όμορφη μουσική.

Ο Μιχάλης έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο και χρήμα για το χόμπυ του.

Μιχάλη να είσαι καλά, να το χαίρεσαι

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Εχει ενα Thorens το αλητακι και καθε πρωι που περναω εξω απ το σπιτι του κυταζω στα σκουπιδια.:137:

Reaction score
10

Μετά τα συχνά διαλείμματα για κουβέντα βρεθήκαμε να ακούμε τους Αντικατοπτρισμούς του Χατζιδάκι.
Παίδες!!!!Νόμιζα πραγματικά οτι μου είχε βάλει άλλη εκτέλεση δίσκου.Ακόμα και οι ήχοι του Αγγελάκα ήταν τελείως πραγματικοί,συναυλιακοί!!!!!!!!!!
ς τις μορφές...
Τhanks φιλαράκι και σε θέλω σε φόρμα σύντομα να πάμε για το τρεξιματάκι που λέγαμε...:107:

Κατά τα άλλα, όντως ένα απολύτως κορυφαίο ψηφιακό κοιτάει στα μάτια και ίσως ξεπερνάει οποιοδήποτε αναλογικό. IMHO.

Απλά θέλει και αυτό προσοχή στο σετάρισμα όπως και οτιδήποτε σε αυτό το χόμπυ!

Νομίζω ότι η ροή και η ομοιογένεια που μπορεί να σου δώσει απλά είναι αλλού...:126:

Reaction score
10
Εχει ενα Thorens το αλητακι και καθε πρωι που περναω εξω απ το σπιτι του κυταζω στα σκουπιδια.
Ρε γείτονα, άμα είναι έτσι πέρνα να στο δώσω ρε φιλαράκι, ξέρεις τα συναισθήματα που τρέφω για το αγαπημένο αυτό μέσο! :116:

O Μιχάλης (Diabolical) είναι ένα εξαιρετικό άτομο.
Ανεξαρτήτως πως παίζει κάθε φορά το σύστημά του, όποτε πάω για ακρόαση περνάμε καλά και απολαμβάνουμε όμορφη μουσική.

Ο Μιχάλης έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο και χρήμα για το χόμπυ του.

Μιχάλη να είσαι καλά, να το χαίρεσαι
:120:

Άντε να δω πότε θα το επαναλάβουμε, θα σε πάρω αύριο...:126:

Έλα Ανδρέα, πες αυτό που σκέφτεσαι...:138:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Nα δώ πότε θα σου κάνω επίσκεψη....να κάνεις και κανα αντίγραφο ασφαλείας:126:

(επειδή κάτι του έχω τάξει μην περιμένετε ότι θα Βγάλουμε κανα συμπέρασμα.Ευκαιρία θέλουμε να γίνουμε :619::139:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Έλα μου ντε!!!
Κάτσε να ξεμπλέξω λίγο με κάτι τρεχάματα που έχω,να πάρω και το dune(σιγά μη και δεν το φέρω) να δούμε τι πσάρια πιάνει στα flacια..

Reaction score
10
Έλα μου ντε!!!
Κάτσε να ξεμπλέξω λίγο με κάτι τρεχάματα που έχω,να πάρω και το dune(σιγά μη και δεν το φέρω) να δούμε τι πσάρια πιάνει στα flacια..
Καλά δεν ντρέπεσαι ολόκληρος Macας να ασχολείσαι με FLAC? :116:

Kαι που θα την βάλουμε το Amarra, την Άγια εκείνη μέρα που θα το πάρουμε? :136:

Έλα George δίπλα είμαστε κανόνισε αυτή ή την άλλη να περάσεις...

Είμαι και σε διατροφή αλλά ένα bushmills θα το πιω....(μπουκάλι :137:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Πάιζω με vox αγορίνα.Δεν είναι και ότι πιό user friendly αλλά ας όψεται το 1500άρι που θέλει το amara...(σιγά που θα κάθομαι να τα κάνω aiff)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Νομιζω παιδια οτι οι δυο ενισχυτες που εχει ο φιλος Μιχαλης(εχουν και φωτακια απο οτι διακρινω απο πανω τους )ειναι μοντελα της AIWA............!!

Reaction score
10
Πάιζω με vox αγορίνα.Δεν είναι και ότι πιό user friendly αλλά ας όψεται το 1500άρι που θέλει το amara...(σιγά που θα κάθομαι να τα κάνω aiff)
Καλά aiff σίγουρα όχι, αλλά apple lossless; Σιγά μην δώσουμε 1500 αλλά τη φτηνή έκδοση θα τη χτυπησω μάλλον!;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...

Kαι που θα την βάλουμε το Amarra, την Άγια εκείνη μέρα που θα το πάρουμε?

Αι στο καλο ...Αμαρρα το λενε το ρημαδι....και το εχω 4 μηνες τωρα με ενα παλιοκλειδο
και ενα παλιοpach....παντως να πω βρε παιδια οτι εγω που ακουω με αυτο κομματια audiophile MP3 σας το παραδεχομαι αδημοσιως οτι παιζει πολυ ωραια και ειναι προγραμμα μπασαδερο και πριματο!!!Λιγο στο μεσατο εχω θεμα ,αλλα θα την βρω την ακρη μιας και καποιος μου ειπε να βαζω οσο παιρνει(μπολικο συγκεκριμενα) dither στα MP3 μου και τοτε θα φτασω στην ολοκληρωση την ηχητικην λεγω!!!!!!

Reaction score
10

Νομιζω παιδια οτι οι δυο ενισχυτες που εχει ο φιλος Μιχαλης(εχουν και φωτακια απο οτι διακρινω απο πανω τους )ειναι μοντελα της AIWA............!!
Αμφιταλαντευόμουν καιρό, τελικά τους προτίμησα από κάτι Sony!:116:

Reaction score
3.582

Οταν μεγαλώσεις θα μπορείς να βάλεις κι εσύ ένα Behringer όπως κάνουν οι ψαγμένοι του είδους, οι ψηφιακοί άνδρες του high-end !

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Thumbs up Επίσκεψη στο ψηφιακό άνδρο του Hi End...

Kαι που θα την βάλουμε το Amarra, την Άγια εκείνη μέρα που θα το πάρουμε?

Αι στο καλο ...Αμαρρα το λενε το ρημαδι....και το εχω 4 μηνες τωρα με ενα παλιοκλειδο
και ενα παλιοpach....παντως να πω βρε παιδια οτι εγω που ακουω με αυτο κομματια audiophile MP3 σας το παραδεχομαι αδημοσιως οτι παιζει πολυ ωραια και ειναι προγραμμα μπασαδερο και πριματο!!!Λιγο στο μεσατο εχω θεμα ,αλλα θα την βρω την ακρη μιας και καποιος μου ειπε να βαζω οσο παιρνει(μπολικο συγκεκριμενα) dither στα MP3 μου και τοτε θα φτασω στην ολοκληρωση την ηχητικην λεγω!!!!!!

Δεν παίζω, δεν μας τα λες τα καλά τα νέα.

Για πες ρε Βλασσάρα που εντόπισες τις διαφορές και κατά πόσο αξίζουν τα extra γιούργια τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι....?!?!?!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON