THX Standards!

Reaction score
0
Αγαπητοι...

ενα δυσκολο ερωτημα... τα STANDARDS!..
Ξερω οτι σιγουρα υπαρχουν πολλα και διαφορα... θα ηθελα να μαθω για τα..αυστηροτερα που ειναι το ΤΗΧ? (σωστα?)

Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω??? πχ ποσο ειναι η ιδανικη αποσταση για πανι προβολεα, ιντσες, υψος πανιου κλπ συμφωνα με τα THX του αγαπημενου μας George Lucas???

je vous remercie

Reaction score
0
μην ασχολησαι με απατεωνες η ταπεινη μου γνωμη γιατι ξεκινησε με το θωμα και μολις ο θωμας του την εκανε γιατι καταλαβε οτι ειναι απατεωνας κολλαει σφραγιδες απο οπου τα παιρνει απο cinema μεχρι audio car μακρια

Reaction score
0
ΠΟιος θωμας ρε???? :lol: :lol: :lol: ο ΑΠΙΣΤΟΣ???

2. εγω τα ψαχνω για να το κανω οχι για να τον πληρωσω... χαχαχαχ

ΛΟΙΠΟΝ κανεις?

Reaction score
0
well ο θωμας ειναι ο thomilson καθηγητης πανεπιστημιου στο l.a απο κει πηρε το ονομα του το thx αλλα στην πορεια ο thom του την εκανε πληροφοριες θα βρεις στο site του λουκα και στο τελευταιο τευχος του αισχους .Αν δεν ξερεις ποιο ειναι το αισχος ριξε μια ματια σε ενα περιπτερο θα δεις πολλα .Επησεις στα δισκακια του λουκα εχει καποιοα paterns για calibration

Reaction score
0
Ρε μεγάλε, εγω είμαι ο MacGyver και εσυ ο Charlie??? :lol: :lol: :lol: :lol: ολο κωδικοποιημενα μου τα λες...

Καταρχην μια και το αναιφερες

ΚΑΙΓΟΜΑΙ να κατεβασω test paterns και το βασικοτερο ενα πραγμα που να εχει εστω ενα σταυρο για κεντρο...
υπαρχει???? δηλαδη σκεψου ασπρη εικονα με ενα μαυρο σταυρο στο κεντρο απο ακρη σε ακρη καλυτερα...

καπως μου ειπε ο spylab οτι λεγονται αυτα... μπορω να το βρω καπου σε news ε?? αλλα πως λεγοντε??

2. το site του λουκα??? www.lucas.com ???

τα standards καπου???

Reaction score
0
ρε παιδια δε βρισκω τιποτα... ουτε στο site τους ουτε πουθενα...

ταχει καπου?

Reaction score
164
Για να ακολουθήσεις το THX πρέπει να το ακολουθήσεις σε όλο του το φάσμα. Πχ, σε ενδιαφέρει η κατακόρυφη γωνία θέασης; Η τιμή που δίνεται, δίνεται μόνο για άτομο που κάθεται σε πολυθρόνα σύμφωνη με το THX. Η απόσταση θέασης; Για χώρο σύμφωνο με το THX, σε THX oθόνη, με THX φωτεινότητα κτλ κτλ...
Αυτό που κράτησα από τα πρότυπα είναι ότι η βέλτιστη οριζόντια γωνία θέασης είναι 36 μοίρες, δηλαδή για 92" κοντά στα 3 μέτρα απόσταση.
Γιατί πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό; Κατέβα αύριο να γράψεις ένα DVD με ένα TGA με τον σταυρό που θέλεις... Ωραίος Μαγκάιβερ είσαι... :lol:

Reaction score
0
Δεν ειμαι Macgyver αλλα MacHaliver (mac-halia diladi) :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΑ συμφωνα με thx ΓΙΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ... ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΤΗς ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ :lol: :lol: :lol: ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΑΙ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...ΔΙΘΕΣΙΑ... o ενας κολος (ο δικος μου) ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ THX :lol: :lol: :lol:
αυτουνου διπλα μου ας μην ειναι.... :lol: :lol: :lol:
αρα ας μαθω ολα αυτα γιατι θα παω να τα αγορασω...

ξερει κανεις??? ασυγχορητε ξερεις???

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Φίλε μου, το να πάρεις μια τιμή δεν λέει κάτι.
Αντε και στα 2 μέτρα πλάτος οθόνης κάθεσαι στα 3,4.
Ναι αλλά γιατι είδους θέαση;
Για DVD, TV ή HD;

Μη ρωτήσεις....έχει εξέχουσα σημασία το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσεις.

Εαν φτιάχνεις τώρα το χώρο σου, παρε μια βαθια ανάσα, κουλάρισε γιατι σε βλέπω πηγμένο, ξελαμπικάρισε και εαν δέχεσαι μια πολύ μικρή συμβουλή μάθε οτι γνωρίζοντας το μεταξόνιο της Ferrari δεν σημαίνει οτι μπορείς να φτιάξεις sport car.

To ΤΗΧ μπορεί να είναι ΚΑΙ μαρκετίστικο αλλά λέει πολλές αλήθεις και σωστα πραγματα.
Εφόσον κρατάει η τσέπη του ιδιοκτήτη why not?

Reaction score
0
paterns θα βρεις σε ολα τα dvd δισκακια του λουκα οπως star wars indiana jones και παει λεγοντας το λεω ακομα 1 φορα ο tomilson το ξεκινησε ο λουκας το συνεχιζει ο tomilson ειναι καθηγητης ηχου στην καλιφορνια και ο λουκας κολλαει σφραγιδες απο οπου τα παιρνει υπαρχει τοσο μεγαλη συγχυση στο θεμα audio του λουκα και αναρωτιεμαι αν αξιζει να ασχοληθεις σοβαρα αφου εχει φτασει σε σημειο να σφραγιζει pc ως ηχομωνοτικα υλικα και car audio το οτι ο tomilson την εκανε ισως κατι λεει το site ειναι το www.thx.com προσπαθησε να εχεις προσωπικη γνωμη και μην ψαρωνεις με οτι πουλαει ο καθε λουκας

Reaction score
0
ο tomilson εχει δικο του site πιστοποιει δικα του προιοντα οχι αλλων και αυτα που λεει αυτα ειναι οχι thx ultra 2 και στην πραξη χοντροψεμα .Ας μην συγκρινουμε τον δημιουργο με τον mr αρπαχτη

Reaction score
0
πριν 2 χρονια λοιπον καποιος αμερικανος ειχε την ιδια απορια με σενα να τι του απαντησαν ...thx certified it doesnt mean or suggest that said component doesnt meet stringent standards to the manufacturer plenty of excellent products out there arent thx certified ........
home theater mag august 2004 page21
ο holman δεν την εκανε τυχαια απο τον λουκα και συνεχισε solo καριερα πολυ πιο σεβαστη για οσους γνωριζουν την νοοτροπια του holman σε σχεση με τον σφραγιδοκολητη λουκα
THX ULTRA 8 audio video cetrified
να και γω αυτοπιστοποιηθηκα

Reaction score
0
ΡΕ ΠΑΙΔES COOL!!!
απλα ρωτησα για να δω τα standards!! Σας ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους για το ενδειαφερον!!! ειλικρινα!!!
απλα επειδη θα κανω οπου ναναι (μεσα στο επομενο 8μηνο :lol: :lol: :lol: ) την εγκατασταση, για να ξερω τι λεει και ο λουκας... :lol:

THANKS TO ALL!!!
απλα αυτο θελω.. ποσα μετρα προτεινει για 92αρι πανι ας μουμε, τα υψη πολυθρονας, προβολης κλπ.. δε τα εχει καπου?

Reaction score
164
MacGyver said:
ποσα μετρα προτεινει για 92αρι πανι ας μουμε,
Καλά, αυτά που σου γράφω, δεν τα διαβάζεις, ε; :lol: Γύρω στα 3 μέτρα...
Οι πολυθρόνες τι σε νοιάζουν; Σινεμά θα φτιάξεις; Αν πάρεις πολύθρόνες, πάρε δύο από το Sato με ανάκλιση. Αν κρεμάσεις το πανί στο ταβάνι, θα κατέβει στο σωστό ύψος.
Μην αγχώνεσαι! ;)

Reaction score
298
Επειδή τα γραφόμενα του argiris μπορεί να μπερδέψουν, όταν λέει "tomilson" εννοεί τον Thomlinson Holman.

Reaction score
164
Αυτό που βρήκες είναι απλά για να υπολογίζει κατά πόσο είσαι μέσα στα στάνταρ (που τόση ώρα σου λέω ποιό είναι για THX) σε περίπτωση που δεν ξέρεις τριγωνομετρία :)

Reaction score
1
Φιλε argiris μια συμβουλη, γραφε λιγο καλυτερα και με κομματα για να καταλαβαινουμε τι εχεις να πεις. Προσωπικα προσπαθησα πολυ για να καταλαβω :wink:
Φιλε MacGyver απολαυσε τις ταινιες. Στησε το ht σου και οτι δεν σου αρεσει αλλαξτο. Ολα τα αλλα ειναι για μενα να'χαμε να λεγαμε :wink:

Reaction score
384
O Baggelis sas edose tin apantisi.
H apostasi theasis exartatai apo to uliko pou provalletai. H THX exei alla standard gia HD kai alla gia SD.

Dimitris

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.395
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Antonis N.