Tiς κολωνες μου μεσα....................

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Βλαση δοκιμασε αν ειναι δυνατον την περιπτωση να τραβηξεις τα ηχεια κατω απο το δοκαρι (το εχεις κανει ηδη) αλλα ταυτοχρονως να μεγαλωσεις και την μεταξυ τους αποσταση στα 2.5 μετρα. Δεν ξερω πρακτικα ποσο εφικτο ειναι αυτο αλλα κατι μου λεει οτι το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο.
Αδύνατον.Θα κάνει τον ακροβάτη άμα θέλει να πάει για κατούρημα και το δεξί ηχείο θα κολλήσει στον καναπέ.
Καναπές δεν κουνιέται γιατί μετα θα κάθεται επί του καναπέος....:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Αδύνατον.Θα κάνει τον ακροβάτη άμα θέλει να πάει για κατούρημα και το δεξί ηχείο θα κολλήσει στον καναπέ.
Καναπές δεν κουνιέται γιατί μετα θα κάθεται επί του καναπέος....:137:
Ακριβως αυτο νεαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Η αποσταση των ηχειων απο τον τοιχο στο βαθος ειναι 10 μετρα

κι'όμως..., ο καναπές πρέπει να μετακινηθεί.
Προτείνω 90" cw και βλέπεις-ακούς.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν τρέχει τίποτα...

Το σύστημα πετάει και απλά ο Βλάσης μας κάνει τον... δυσκοίλιο... (εντάξει, 30 cm ο καναπές πιο πίσω και επομένως και τα ηχεία πιο μπροστά γίνεται αλλά δε λέει και τίποτα)

Πρώτη φορά άκουσα τόσο καλά τα B&W με έλεγχο στα χαμηλά, ενέργεια και αβίαστα δυναμικά.

Για το είδος της μουσικής (των μουσικών) που του αρέσει, είναι TOP!

Ακούστε με που σας λέω...

(εδώ τον βλέπετε να ψάχνει να μου βάλει μερικά εντυπωσιακά φλάκια...)

Βλασάρα,

σε ευχαριστώ για την εμπειρία και την γυναίκα σου (αυτόν τον οσιομάρτυρα... :142: ) για την φιλοξενία.

Να χαίρεσαι τα βλαστάρια σου και επιφυλάσσομαι...

Reaction score
1.685

Δεν τρέχει τίποτα...

Το σύστημα πετάει και απλά ο Βλάσης μας κάνει τον... δυσκοίλιο... (εντάξει, 30 cm ο καναπές πιο πίσω και επομένως και τα ηχεία πιο μπροστά γίνεται αλλά δε λέει και τίποτα)

Πρώτη φορά άκουσα τόσο καλά τα B&W με έλεγχο στα χαμηλά, ενέργεια και αβίαστα δυναμικά.
Για ρωτα το Βλαση που αλλου ακουσε B&W να παιζουν καλυτερα απο τα δικα του κι αν μπορει ακομα να το ξεπερασει?? ακομα με χαπια ειναι.

Βλαση μου φαινεται πρεπει να ερθω κατα κατω να κανουμε καμια σωστη.... δουλειτσα.

Reaction score
10

Για ρωτα το Βλαση που αλλου ακουσε B&W να παιζουν καλυτερα απο τα δικα του κι αν μπορει ακομα να το ξεπερασει?? ακομα με χαπια ειναι.

Βλαση μου φαινεται πρεπει να ερθω κατα κατω να κανουμε καμια σωστη.... δουλειτσα.
Mου τα 'λεγε έμενα, και που να ακούσεις το σύστημα του Παπά, παπάκου, δικηγόρου, mister x να δεις πως παίζει....Θα σου φύγει ο τάκος πιτσιρίκο....Αφού μου τα ΄λεγε και του τρέχαν τα σάλια! :116:

Reaction score
4.272

Καλα ρε γαμωτο, πλοηγηση στο μενου του σκληρου κανετε απο τον ... προβολεα?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.179

Ή είναι με LED, ή δεν ξέρουν πόσο κρατάει η λάμπα!:136::137:

Reaction score
1.685

Πρεπει να βρεθει το φαρμακο κατα των τεως-προεδρο-καταλοιπων επειγοντως γιατι στο τελος θα αρπαξω κανενα αραμπαδοξυλο και θα κατεβασω καμια.....κολωνα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Πρεπει να βρεθει το φαρμακο κατα των τεως-προεδρο-καταλοιπων επειγοντως γιατι στο τελος θα αρπαξω κανενα αραμπαδοξυλο και θα κατεβασω καμια.....κολωνα...

Δεν ειναι αναγκη.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Mου τα 'λεγε έμενα, και που να ακούσεις το σύστημα του Παπά, παπάκου, δικηγόρου, mister x να δεις πως παίζει....Θα σου φύγει ο τάκος πιτσιρίκο....Αφού μου τα ΄λεγε και του τρέχαν τα σάλια! :116:
Ξέχασες ότι είναι και πυρηνικός επιστήμων και πιανίστας και συμβολαιογράφος και ξέρει όλους στο... ΥΒΕΤ και στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ... :143:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Που να τον δεις να γράφει μηνύματα στο AVSite μέσω προβολέα και wireless πληκτρολογίου απο την... θέση ακρόασης!!! :140:

Reaction score
1.685

Λοιπον, για να μην χαλα(σω)με το θεμα του φιλου μου απο 7ετιας, του Βλαση, θα το πω μονο μια φορα γιατι αυτο το αστειο παρατραβηξε. Οποιος εχει το παραμικρο στοιχειο να υποστηριξει τις λεκτικες συκοφαντιες του ας μου το στειλει με ΠΜ διαφορετικα ας σωπασει δια παντος.......γιατι πολυ απλα κυριοι, δεν γνωριζομαστε κι απο χτες.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Οχι παλλικαρι μου...απλα απο τον σκληρο βλεπαμε σε 1080 P την φιλη μας την Κrall σε ενα live στο Ριο Ντε Ξανειρο και μετα ψαχναμε για λιγο Hi Resolution φλακια οποτε το surfing εγινε μεσω του προβολιδιου!!!!!!!!

Reaction score
2

Καλημερες. Ενα εχω να πω, εχθες επιτελους βρεθηκαμε με τον Βλαση και ειναι απο τα πιο ειλικρινα και αξιολογα παιδια του χωρου. Βλαση μου τιμη μου. Next time at your place που λενε και στο χωριο μου...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Παιδακια αν αρχισουμε παλι την φαγομαρα...μα τον Χριστο θα προτι μησω την Νεκρα........
Αφηστε τα πισω τα μαμημενα......----οτι εγινε-εγινε....κριμα δεν ειναι???Αστετα πισω......εχουμε ενα κοινο χομπι που ειλικρινα ειναι το ταξιδι μας και το ξεσκασμα μας.........
και να πω και κατι αλλο ....εχθες ανεβηκα για μια δουλεια στας Αθηνας και βρισκοντας χρονο εκανα μια επισκεψη για μια ακροασουλα στο κονακι του Γιαννη του Μιχαηλου.......
Πρωτα απο ολα ....ειλκρινα τον ευχαριστησα για την εμπειρια...και το εννοω.....Ο Γιανναρος εχει δουλεψει παρα πολυ και ειδικα στο σεταρισμα των ενεργων κροσοβερ(μου τα λεγανε τα Τσαρουχακια οι κουφαλιτσες και δικιο εχουν με τα χιλια)κα;ι το συστημα του ειναι πολυ μπροστα....ασε εκεινα τα μποτιασματα που νοιωθεις το δερμα απο το βαθυ....τι ηταν αυτο ρε πουστη μου...φευγα τελειως......ενα σεταρισμα που το χαρακτηριστικο του ηταν το live ακουσμα,η ακριβεια,το στησιμο και φυσικα η Μουσικοτητα!!!!!!!!!!!!!
Α ....ξεχασα να πω οτι αφησα επι του καναπεως και καμια 350αρια γραμμαρια απο το στομαχι μου.....εξαιτειας του punch που ενοιωσα απο τα ηχεια ιδιοκατασκευης του(εγραψες βρε σκυλε μαυρε)...
Αυτα αξιζουν μωρτακια......γιαυτο ας αφησουμε τις παπαροσυνες πισω και ας κανουμε ακροασεις,ας συλλεγουμε εμπειριες μιας και το καθε συστημα μικρο η μεγαλο εχει κατι να μας πει.......

Reaction score
2

Ετσι ειναι φιλε. Οι φαγωμαρες κανεναν δεν οφελουν. Μεσα απο αυτο το χομπι ας παρουμε τα καλα, τις ωραιες γνωριμιες, τις εμπειριες και την ανταλλαγη αποψεων. Βλαση σε ευχαριστω ρε φιλε για τα καλα σου λογια!

Reaction score
140

ενα σεταρισμα που το χαρακτηριστικο του ηταν το live ακουσμα,η ακριβεια,το στησιμο και φυσικα η Μουσικοτητα!!!!!!!!!!!!!
.
Κάτι μου λέει ότι η μουσικότητα του συστήματος έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ που πλέον χρησιμοποιώ και εγώ ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67