Ti ομαδα ειστε?

Τι ομαδα υποστηριζετε?

• Ολυμπιακο

Votes: 0 0,0%
  • Παναθηναικο

• ΠΑΟΚ

• Αρη

• Αλλη

• Καμμια

• Total voters
    57

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οι οπαδοί της Β' Αθνικής συνεχώς αυξάνονται.
Στην πραγματικότητα αν έβαζες στο poll και τον Θρασύβουλα θα είχε πολύ περισσότερη επιτυχία. :lol: :lol:

- Ο Οπλοποιός συγχωρείται λόγω πρότερου εντίμου βίου, τον έχω συνηθίσει άλλωστε τόσα χρόνια. Άντε και του χρόνου στη Γ'!!! :lol: :lol:
- Η loukitsa γιατί είναι Ηλεκτρολόγος και μ' αρέσουν οι Ηλεκτρολόγες εμένα... :wink:
- Ψάχνω εναγωνίως να βρω ποιός είναι ο τρίτος να φάει όλα τα μπινελίκια αυτός! :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Στα ορη στα αγρια βουνα.Τι δουλεια εχω εγω ρε με αλοιφες και τετοια πραματα?ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΝΤΟΛΥ ΚΑΜΟΥΤΣΙΚΙ ΚΑΙ ΔΕΣΙΜΟ ΑΠ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΘΕΣ.κρυφοαρειανε!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μωρή κρυφή μουσίτσα εσύ!
Εσύ είσαι ο συνπάσχων των ομάδων της Β' ?????!!!!

Έχω πέσει από τα σύννεφα!!!!

Αλλά λόγω Β' εθνικής έχουμε καιρό να παίξουμε μαζί, (και από ότι φαίνεται θα κάνουμε ακόμη πιο πολύ), και ξεχνάτε γρήγορα τις ψιλές που τρώτε κάθε φορά :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μωρή κρυφή μουσίτσα εσύ!

Αλλά λόγω Β' εθνικής έχουμε καιρό να παίξουμε μαζί, (και από ότι φαίνεται θα κάνουμε ακόμη πιο πολύ), και ξεχνάτε γρήγορα τις ψιλές που τρώτε κάθε φορά :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ώπα ρε χουλιγκάνι...

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
6
Μωρή κρυφή μουσίτσα εσύ!

Αλλά λόγω Β' εθνικής έχουμε καιρό να παίξουμε μαζί, (και από ότι φαίνεται θα κάνουμε ακόμη πιο πολύ), και ξεχνάτε γρήγορα τις ψιλές που τρώτε κάθε φορά :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Για ξαναμετρατα.
Ειναι και αλλος.
Παντως πιο πολυ τα Παοκια στεναχωριούνται που είμαστε β εθνικη παρα εμεις οι Αριανοι.
Βρε παρτε το χαμπαρι
Χωρις εμας δεν εχετε λογο ύπαρξης

Ελα να βγει και ο αλλος

Reaction score
0
Δικέφαλος,με κίτρινα και μαύρα... του Νότου όμως. :lol:
Το χρώμα το πέτυχες.Σιγά σιγά θα πετύχεις και την ομάδα!!!! :!: :!: :!:
Χαίρομαι που ο κ. Διαχειριστούλης εκ Θεσσαλονίκης τα πάει καλά με τις ηλεκτρολόγες και τα φώτα!!!ΚΑΙ αυτά [glow=black]κίτρινα [/glow] είναι!! :twisted: :twisted:

Reaction score
2
Για την Ελλάδα, είμαι γάβρος!

Για την Ευρώπη είμαι οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αγωνίζεται εκείνη την ημέρα.
Ξεκαθαρίζω ότι σε ημιτελικό Ch.L. μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναικού είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Reaction score
14
Γαύρος επειδή ο πατέρας μου είναι Πειραιώτης, και φυσικά γαύρος, και παντρεύτηκα και κόρη γάυρου.

Οταν πήγα σπίτι να γνωρίσω τον πεθερό μου, λέω ωχ τι θα είναι τώρα ο τυπος, θα πέσει να με φάει, τι θές εσύ κερατάκο με την κόρη μου... ήταν και 18 χρονών η γυναίκα μου τότε (καφάτο ακούς?).

Καθομαι στο σαλόνι και αμήχανα περιμένω τον πεθερό να κατέβει... γκούχ γκούχ ιδρώτας... αγωνία και κάνω μία ετσι στον καναπέ κάτω απο το μαξιλάρι το σημερινό ΦΩΣ διπλωμένο κυριλέ!!!

Λέω είμαστε σε καλά χέρια, και ετσι εσπασε ο πάγος και προχώρησε το αίσθημα "είς σάρκαν μία". Περιττό να πώ ότι και η κόρη μου είναι γαυρίνα!! ακούει τον υμνο του Ολυμπιακού και χορεύει ενώ με τον φρι φρι φρι φρι του-του του βάζελου κλεινει τα αυτιά της!!!! Μια φορά το έκανα εκλεισα με τα χέρια μου τα αυτιά μου και το κάνει και αυτή τωρα!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.090
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117