TI HXEIA NA ΠΑΡΩ ??????

Reaction score
88
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ.ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΧΩΡΟ 5Χ6 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΩ ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ?.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ(ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ,ΧΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΜΑ.ΜΕΧΡΙ 4500 ΕΥΡΩ

Reaction score
2
φιλε μου οσο κοινοτυπο και αν ακουγεται πρεπει να ακουσεις μονος σου....δεν θες να χτυπας το κεφαλι σου το τοιχο μετα!!!!!μαλλον πρεπει να ψαξεις για ενα συνδιασμο και οχι αποκλειστικα για ηχεια...αυτα πανε μαζι.......μαλλον για βασης θα πας παντως χωρις να ειναι καθολου απαραιτητο ομως.........

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλώς όρισες στην παρέα!

Σε 5Χ6, με καλή θέληση χωράνε τα πάντα.
- Τι μουσική ακούς?

Reaction score
3.576
Να πάρεις ηχεία δαπέδου. Ο χώρος σου είναι αρκετά μεγάλος και για αυτά.
Δες και τις δυνατότητες του ενισχυτή σε Watt και άποθέματα ισχύος.
Σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές.

Ομως, πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε και τα Sonus Faber Domus Piano (3.500€).
Αν σου αρέσει ο πολύ καθαρός και ουδέτερος ήχος να ακούσεις κάποιο ηχείο της ATC σε αυτή την κατηγορία τιμής, π.χ. ATC50. Επίσης τα Dynaudio.

Reaction score
88
Ακουω Pop,Clasic Rock,Εthnic,Χορευτικα και λιγο απο jazz.Μου αρεσει το ηχειο να εχει καλο στακατο μπασο (και σε εκταση καλο),καθαρο και αναλυτικο ηχο και με χροιες.Δεν με πειραζει να ειναι και λιγο χρωματισμενος ο ηχος(λιγο ειπαμε ! ).
Aφου μπορω να βαλω και δαπεδου,ειδα στην μυθος το ΟΚΑΡΙΝΑ αλλα δεν βρηκα τιμη.ξερει κανεις ποσο εχει και τι λεει σαν ηχειο ???.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με βάση τις μουσικές σου προτιμήσεις, η άποψή μου είναι ότι χρειάζεσαι ένα ηχείο υψηλής ευαισθησίας, πλήρους φάσματος με ιδιαίτερα καλή απόκριση χαμηλών και απαραίτητα καλή ατάκα. Αυτό απ' ευθείας σε οδηγεί σε ένα ηχείο δαπέδου αρκετά μεγάλου όγκου με ακουστικό χαρακτήρα σχετικά σκληρό, κάτι που όμως θα ελέγξεις (μέχρι ενός σημείου), με τα ενισχυτικά που θα το συνοδεύσεις.

Τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά. Θα πρότεινα να ακούσεις κάτι από την σειρά 800 της b&w. Επίσης άκουσε οπωσδήποτε το μουσικό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει σε Klipsch.

- Για το ηχείο της Mythos που λες δεν έχω άποψη.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
357
hiendakias said:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ.ΑΚΟΥΩ ΣΕ ΧΩΡΟ 5Χ6 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΝΑ ΠΡΟΤΗΜΗΣΩ ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΗΣ ?.ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΗΧΕΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ(ΔΥΝΑΤΟ ΜΠΑΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ,ΧΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΜΑ.ΜΕΧΡΙ 4500 ΕΥΡΩ
ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ B&W 804WS,PROAC RESPONCE D25,MOBILE FIDELITY OML-2,AUDIO SPECTRUM HERMES ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΟΥ,ΕΠΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ....

Reaction score
7.102
Yπαρχει ηχειο 4500 ευρω που να μην παιζει καλα?
Το θεμα ειναι ποσα θελεις να δωσεις και για ενισχυτη ομως,γιατι αλλο ειναι ηχειο 4500 με ενισχυτη στα 1500 και αλλο ηχεια στα 3000 και ενισχυτη στα 3000 επισης.

Reaction score
88
TA AIOLOS τα ειχα αλλα μολις φθανανε σε καποια ενταση που ηθελα,τερματιζαν(χτυπαγαν) τα woofer.
Το Spendor SP100 το εχει ακουσει κανεις ???

Reaction score
298
Tα Spendor είναι όλα πολύ καλά και τίμια ηχεία. Όμως ίσως είναι καλύτερο να μας πεις και το budget σου για ενισχυτικά, ή τον τωρινό σου ενισχυτή (αν σκοπεύεις να τον κρατήσεις προς το παρόν).

Reaction score
3.576
hiendakias said:
TA AIOLOS τα ειχα αλλα μολις φθανανε σε καποια ενταση που ηθελα,τερματιζαν(χτυπαγαν) τα woofer.
Το Spendor SP100 το εχει ακουσει κανεις ???
Kάπως υπερβολικό μου ακούγεται ότι τα AIOLOS τερματιζαν και χτύπαγαν. Δεν μας είπες με τι ενισχυτή τα ταλαιπωρούσες. Μήπως το πρόβλημα ήταν στον ενισχυτή ?

Πάντως αν θέλεις να ακούς μουσική σε μεγάλες εντάσεις φρόντισε πρώτα τα ενισχυτικά σου και μετά τα ηχεία. Tα Dynaudio και τα ATC που σου πρότεινα να ακούσεις, θέλουν ρεύματα και δεν τερματίζουν, αρκεί ο ενισχυτής σου να τα οδηγεί σωτσά. Θέλω να σου πω, ότι ο τερματισμός του ηχείου μπορεί να υποδηλώνει και ανεπάρκεια του ενισχυτή.

Reaction score
3.576
hiendakias said:
ME TA AIOLOS EIXA TON TΕΛΙΚΟ THΣ MUSICAL FΙDELITY - NU VISTA 300 (2 X 300)
Μάλλον το παράκανες με τις εντάσεις, Μήπως πρέπει να δεις και λύση με ενεργό ηχείο δαπέδου ?

Reaction score
88
Βρηκα ενα ενεργο.Γι αυτο και πουλαω τον ενισχυτη μου (Korato Prometheus) για να το παρω.Αν ενδιαφερεται κανεις τον εδινα 4500 Ε απο 6500 που εκανε καινουργιος και τωρα τον δινω 4000 Ε.Βρηκα και ενα τεστ του περιοδικου Ηχος,οποιος θελει του το στελνω.

Reaction score
3.576
hiendakias said:
Βρηκα ενα ενεργο.Γι αυτο και πουλαω τον ενισχυτη μου (Korato Prometheus) για να το παρω.Αν ενδιαφερεται κανεις τον εδινα 4500 Ε απο 6500 που εκανε καινουργιος και τωρα τον δινω 4000 Ε.Βρηκα και ενα τεστ του περιοδικου Ηχος,οποιος θελει του το στελνω.
Εσύ τελικά είχες αποφασίσει τι θα πάρεις πριν ανοίξεις στο avsite αυτό εδώ το θέμα ?
Οι αγγελίες είναι σε άλλη κατηγορία, όχι στην Hi-End .

Y.Γ Πως το κατάλαβα ότι πήγαινες για ενεργό !!! :lol:

Reaction score
88
Μου το προτεινε καποιος που διαβασε την ερωτηση μου.ειναι το Αvantgard uno_Oμως οπως ειπα πρεπει να πουλησω πρωτα τον ενισχυτη,(το Ε-ΜΑΙL μου ειναι το > [email protected] )
Tην αγγελια την εχω βαλει,απλα το ειπα γιατι ο ενισχυτης ειναι Hi End και το εφερε η σηζητηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas