tidal κανεις;

Reaction score
76
Εχω θεμα με το tidal αρκετα συχνα τα τραγουδια σταματανε και δειχνουνε να buffaroune μετα παιζουνε 2 δευτερολεπτα και παλι τα ιδια
Οταν χρησηιμοποιουσα αμαζον music δεν ειχα ποτε κανενα τετοιο θεμα. Ηθελα να ρωτησω εαν εχετε αντιστοιχες εμπειριες

Reaction score
80
Κανένα πρόβλημα. Όλα καλά. Μόνο όταν έχω σπάνια θέμα στο internet ή αν φυσικά κάνω παράλληλα download κάποιο μεγάλο αρχείο από το internet.

Reaction score
932
Εχω θεμα με το tidal αρκετα συχνα τα τραγουδια σταματανε και δειχνουνε να buffaroune μετα παιζουνε 2 δευτερολεπτα και παλι τα ιδια
Οταν χρησηιμοποιουσα αμαζον music δεν ειχα ποτε κανενα τετοιο θεμα. Ηθελα να ρωτησω εαν εχετε αντιστοιχες εμπειριες
απο ταχυτητα πως πας? Χρησιμοποιω tidal πολλα χρονια και ποτε δεν ειχα θεμα οποια και να ηταν η πηγη

Reaction score
5.727
Το κάνει σπανίως (έχω γραμμή 100 και ενσύρματη σύνδεση στο streamer). Αντιθέτως το spotify ποτέ. Γενικά το Tidal θεωρώ έχει κάποια θεματάκια με το streaming (π.χ τόλμησα και χρησιμοποίησα το Audinirvana και έγινε χαμός χα χα.. βέβαια έφταιγε το Audinirvana...γνωστό πρόβλημα που έχει εκτενώς αναφερθεί στο web)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.248
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111