Titanic 3D (2012)

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: Titanic 3D (2012)

Καλά δεν υπάρχει το trailer που έβαλες Cine μιλάμε πέθανα στα γέλια :107:

Reaction score
0

εγω θελω πολυ να την δω. δεν την εχω δει ποτε στον κινηματογραφο και πιστευω οτι ο cameron θα την προσεξει πολυ.

Reaction score
1.614

εγω θελω πολυ να την δω. δεν την εχω δει ποτε στον κινηματογραφο και πιστευω οτι ο cameron θα την προσεξει πολυ.
Οσο και να την προσεξει, δεν θα την πληρωσω για 5η φορα (σινεμα, βιντεοκασετα, dvd, box set dvd)! :104:

Reaction score
4.485

μόνο σε vhs γιατί φαίνονται οι υπότιτλοι στο fast forword

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

απο 5/4/2012 στις αιθουσες !!
Το είδες σύντεκνε;

Αν όχι,ίσα που προλαβαίνεις την τελευταία παράσταση(σήμερα) στις 18.10 στην αίθουσα 1 του 'TALOS Plaza':107:

Reaction score
8.349

καλα,αυτο δεν ειναι τιποτα,περιμενετε να βγει σε 4D,πας πισω στο χρονο και βουλιαζεις με το πλοιο:142:

Reaction score
39
Καλησπέρα στα παιδιά,
μόλις που γυρισα απο το σινεμά... μετά απο παρακληση της υπολοιπης οικογενειας να δουμε τον Τιτανικο σε 3D. Ε, διαβασα και μια κριτικη που εγραφε πως υπαρχει λογος που μας ξανακαλει ο Κάμερον στις αίθουσες κι ετσι το τολμησα.
Τι να πω και τι να (πρωτο)σχολιασω δεν ξερω.
Καταρχας θα επρεπε να μοιραζουν μαζι με τα γυαλιά - κατα την εισοδο - και primperan... Πολλή ζαλάδα λέμε. Ιδίως εκει που το πλανο πηγαινε λιγο πιο γρηγορα έβλεπες μία θολούρα. Εγώ που δεν κατεχω και τόσο το αθλημα - σε σχεση με τους υπολοιπους βλαμμενους - ειχα την αίσθηση πως έβλεπα μια ταινια σαν αυτες που κατεβαζαμε καποτε , τραβηγμενες μεσα απο την αιθουσα του σινεμα...
Σιγα μη συγκρίνω την εικόνα με τον (αρχαιο) προβολεα μου και τον ηχο (δεν εκανα κουβεντα) με αυτον που διαθετω εγω (και ας εχω μικρα ηχεια - ακους Κωσταυτια??).
Εμεινα με τις χειροτερες εντυπωσεις και με τη ζαλάδα. Δεν περιμενα βεβαια να δω το αβαταρ αλλα αυτο το αποτελεσμα ηταν θλιβερο κατα τη γνωμη μου.
Σκεψου να μη το ειχαν προσεξει κιολας...

ΥΓ: πρωτη και τελευταια σε ριμάστερντ. Ichaltou σουρχομαι....:119:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members