TLA και φυσικός ήχος !!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.816
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TLA και φυσικός ήχος !!!

ο παππούς φταίει τελικά ..
Η ουσία και το αποτέλεσμα για εσένα στο παρών νήμα είναι η ορθογραφία και ο παππούς
Γιά εμένα δυστυχώς είναι κάτι περισσότερο
Όχι ρε παλικάρι, όχι.

Η "ουσία και το αποτέλεσμα" που λες, είναι διαφορετικά για σένα και για μένα.

Για σένα, είναι κάτι λιγότερο.

Για μένα, είναι κάτι περισσότερο, διότι συμπεριλαμβάνει πρωτίστως και την συμπεριφορά. (αλλά και το σεβασμό στη γλώσσα μας, ώστε να μη την προσβάλλουμε με την ανορθογραφία μας και να καταλήξουμε να ξεχάσουμε όσα μάθαμε...)

Δηλαδή (για να στο κάνω λιανά) η συμπεριφορά σου στην έκφραση : "Ωρέ σιρόπια!!!!και γλειψίματα", είναι πιο σημαντική από όσα "νομίζεις" στα του ήχου. Η άποψή σου στο κάτω κάτω της γραφής, έχει μόνο και μόνο αυτή την αξία, ότι είναι η δική σου άποψη. Αν εσύ είσαι αυτός που είσαι (λίγος), τότε η άποψή σου έχει την ανάλογη αξία, δηλαδή λίγη (έως καθόλου).

Όταν με τη συμπεριφορά σου υποβιβάζεις τον εαυτό σου στα μάτια μας, ταυτόχρονα υποβιβάζεις και την αξία της άποψής σου. Εκμηδενίζεσαι μοναχός σου.

Στα "του ήχου", οκ, εσένα δε σου άρεσε ενώ σε κάποιον άλλον (πχ στον Τσαντουλή) άρεσε. Σιγά τ'αβγά που λέει κι ο Αρκάς. Συνταρακτικό. Συγκλονίστηκα. Ανατρίχιασα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μα είναι δυνατό δυο "χαϊεντάδες" να μην "ακούν" το ίδιο? Δε ξανάγινε ρε συ! Δηλαδή δεν έχουν όλοι οι "χαϊεντάδες" τα ίδια μηχανήματα, ε? ... (αρκετά, κατάλαβες πιστεύω)

ΙΜΗΟ πάντα (δηλαδή εκφράζω την άποψή μου). Την δική σου την ακούσαμε. Καλό είναι να μην επανέλθεις επ'αυτού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα με αναγκάσεις και μένα να επανέλθω για κάτι που δεν έχει νόημα, διότι η όλη αυτή κατάσταση χαρακτηρίζεται απλά ως "αδυναμία επικοινωνίας".

ΥΓ.1. Κι όχι, δε φταίει ο παππούς. απορώ για την λογική (??) σου. Και για να στο κάνω λιανά, στάθηκες άτυχος που στη ζωή σου δεν είχες ένα τέτοιο παππού να σου διδάξει αυτό που λέει ο μπούτιας (μόνο στο βρίσιμο ο επιμένων δ ε νικά...). Δυστυχώς, ατύχησες.

ΥΓ.2.

"In order to lose themselves in God, the Sufis repeat their own name or the ninety-nine names of God until the names mean nothing anymore."

"Γιά να καταφέρουν να χάσουν εντελώς τους εαυτούς τους μέσα στο Θεό,οι Σούφι επαναλαμβάνουν διαρκώς το όνομά τους ή τα 99 ονόματα του Θεού,μέχρι να μη σημαίνουν αυτά τίποτε απολύτως..."

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: TLA και φυσικός ήχος !!!

Aς ελπίσουμε πως ατύχησε προς το παρόν,διότι πάντοτε υπάρχει η ελπίδα να τα σκεφτεί στο μέλλον...
Αντικειμενικός σκοπός μιάς καλής ιδέας είναι να την κάνει ο άλλος παρακαταθήκη και στα δύσκολα να τη χρησιμοποιήσει.

Reaction score
6
καθε κακο κρυβει μεσα του και ...ενα σπορο του καλου.

ενας σπορος κρυβει μεσα του ενα δενδρο....

ενα δενδρο κρυβει μεσα του ενα δασος....

Reaction score
1

χαίρομαι για αυτό το θέμα! Διάβαζα τις εντυπώσεις των φίλων για το ηχητικό αποτέλεσμα των δωματίων της έκθεσης. Παρατήρησα με έκπληξη τα πολλά αρνητικά σχόλια για τον ήχο του συγκεκριμένου συνδυασμού. Όντας μη φίλος της κόρνας, το δωμάτιο αυτό αποτέλεσε για μένα την μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη του τριημέρου. Η αλήθεια της μουσικής αναπαραγωγής, σε όλο της το μεγαλείο. Το ηχείο μου έκοψε την ανάσα! Και όπως ανέφερε ο φίλος νωρίτερα, στο ντραμ-σόλο το στομάχι πονούσε. Επαγγελματίες ντράμερς δίπλα μου παραμιλούσαν. Ή μήπως το φλούγκελ του Masekela και το συμφωνικό Fire Bird? Και όσο και αν τα αυτιά μου αρκούν για να πάρω μια θέση στα της αναπαραγωγής, στο δωμάτιο αυτό βρέθηκα με πέντε διαφορετικές παρέες, όλοι τους έμειναν άφωνοι... Κερασάκι της τούρτας? Η υπεροχη φιλοξενία των Ελλήνων κατασκευαστών και του Γερμανού κατασκευαστή των Cessaro ...
Συγχαρητήρια!

Reaction score
6
Ευχομαι να εχουμε ολοι καλη υγεια και να ξαναβρεθουμε εκει και του χρονου.

Βεβαια ο κοπος και τα εξοδα των εκθετων ηταν μεγαλα και δεν ξερω τι θα αποφερει αυτη η εκθεση στους εκθετες απο πλευρας εσοδων μεσα σε αυτο το πολυ αρνητικο -κακο κλιμα της παγκοσμιας οικονομικης κρισης...

Γιαυτο τους ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα ,και να ειναι πρωτα απο ολα υγιεις γιατι αυτο ειναι το μεγαλυτερο αγαθο που πολλες φορες οι περισσοτεροι ξεχναμε.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TLA και φυσικός ήχος !!!

Όχι ρε παλικάρι, όχι.

Η "ουσία και το αποτέλεσμα" που λες, είναι διαφορετικά για σένα και για μένα.

Για σένα, είναι κάτι λιγότερο.

Για μένα, είναι κάτι περισσότερο, διότι συμπεριλαμβάνει πρωτίστως και την συμπεριφορά. (αλλά και το σεβασμό στη γλώσσα μας, ώστε να μη την προσβάλλουμε με την ανορθογραφία μας και να καταλήξουμε να ξεχάσουμε όσα μάθαμε...)

Δηλαδή (για να στο κάνω λιανά) η συμπεριφορά σου στην έκφραση : "Ωρέ σιρόπια!!!!και γλειψίματα", είναι πιο σημαντική από όσα "νομίζεις" στα του ήχου. Η άποψή σου στο κάτω κάτω της γραφής, έχει μόνο και μόνο αυτή την αξία, ότι είναι η δική σου άποψη. Αν εσύ είσαι αυτός που είσαι (λίγος), τότε η άποψή σου έχει την ανάλογη αξία, δηλαδή λίγη (έως καθόλου).

Όταν με τη συμπεριφορά σου υποβιβάζεις τον εαυτό σου στα μάτια μας, ταυτόχρονα υποβιβάζεις και την αξία της άποψής σου. Εκμηδενίζεσαι μοναχός σου.

Στα "του ήχου", οκ, εσένα δε σου άρεσε ενώ σε κάποιον άλλον (πχ στον Τσαντουλή) άρεσε. Σιγά τ'αβγά που λέει κι ο Αρκάς. Συνταρακτικό. Συγκλονίστηκα. Ανατρίχιασα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μα είναι δυνατό δυο "χαϊεντάδες" να μην "ακούν" το ίδιο? Δε ξανάγινε ρε συ! Δηλαδή δεν έχουν όλοι οι "χαϊεντάδες" τα ίδια μηχανήματα, ε? ... (αρκετά, κατάλαβες πιστεύω)

ΙΜΗΟ πάντα (δηλαδή εκφράζω την άποψή μου). Την δική σου την ακούσαμε. Καλό είναι να μην επανέλθεις επ'αυτού. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα με αναγκάσεις και μένα να επανέλθω για κάτι που δεν έχει νόημα, διότι η όλη αυτή κατάσταση χαρακτηρίζεται απλά ως "αδυναμία επικοινωνίας".

ΥΓ.1. Κι όχι, δε φταίει ο παππούς. απορώ για την λογική (??) σου. Και για να στο κάνω λιανά, στάθηκες άτυχος που στη ζωή σου δεν είχες ένα τέτοιο παππού να σου διδάξει αυτό που λέει ο μπούτιας (μόνο στο βρίσιμο ο επιμένων δ ε νικά...). Δυστυχώς, ατύχησες.

ΥΓ.2.

"In order to lose themselves in God, the Sufis repeat their own name or the ninety-nine names of God until the names mean nothing anymore."

"Γιά να καταφέρουν να χάσουν εντελώς τους εαυτούς τους μέσα στο Θεό,οι Σούφι επαναλαμβάνουν διαρκώς το όνομά τους ή τα 99 ονόματα του Θεού,μέχρι να μη σημαίνουν αυτά τίποτε απολύτως..."

Το μόνο που έχω να πώ έιναι

Εχοντας σαν απότερο σκοπό το να ενωθούν με τον θεό
οι Σούφοι επαναλαμβάνον το ονομα τους ή τα 99 ονόματα του θεού μέχρι τα ονόματα να μην εχουν καμμία σημασία απο εδώ και εμπρός

Δευ υπάρχει χειρότερος ή καλύτερος

Φίλε
Παράφραση κάνεις σε όλα

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TLA και φυσικός ήχος !!!

Το μόνο που έχω να πώ έιναι

Εχοντας σαν απότερο σκοπό το να ενωθούν με τον θεό
οι Σούφοι επαναλαμβάνον το ονομα τους ή τα 99 ονόματα του θεού μέχρι τα ονόματα να μην εχουν καμμία σημασία απο εδώ και εμπρός

Δευ υπάρχει χειρότερος ή καλύτερος

Φίλε
Παράφραση κάνεις σε όλα
Ουάοουυυυ!!!! Βρε άσκετε Κωσταυτιά! Δε καταλαβαίνεις τι λέει το παιδί?

ΥΓ: Αυτό το απότερο στη αρχή το διάβασα σα κότερο και μετά δεύτερη ανάγνωση, :142: σαν αρτίδια εις το πάτερο...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Mε την πίστη ότι θα βοηθήσουν τα παρακάτω(Ελληνικά) λινκ:
http://images.google.gr/imgres?imgu...el=s&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&um=1
http://el.wikipedia.org/wiki/Σούφι
Διακρίνονται ομοιότητες με τη χαιενδική πραγματικότητα;:612:

Οι λάμπες είναι διαφορετικές, αλλά το φως είναι το ίδιο.
Ερχεται απ’το Πέραν.
Αν συνεχώς κοιτάς τη λάμπα, χάθηκες. Γιατί από ‘κει
γεννιέται το φαινόμενο της πολλαπλότητας και του αριθμού.
Στερέωσε το βλέμμα σου στο φως και θα απαλλαγείς απ’τη
δυαδικότητα, που είναι έμφυτη στο περιορισμένο σώμα.
Ω εσύ, που είσαι ο Πυρήνας της Υπαρξης, η διαφωνία
ανάμεσα στον μουσουλμάνο, τον Ζωροάστρη και τον
Ιουδαίο, οφείλεται στην ιδιαίτερή τους άποψη.
Κάποιοι Ινδοί έφεραν έναν ελέφαντα
και τον εξέθεσαν σ’έναν σκοτεινό σταύλο.
Κι αφού ήταν αδύνατο να τον δουν με τα μάτια,
όλοι τον άγγιζαν με την παλάμη του χεριού τους.
Το χέρι του ενός ακούμπησε την προβοσκίδα
κι αυτός είπε: «Αυτό το ζώο είναι σαν νεροσωλήνας».
Ο άλλος άγγιξε το αυτί του: Σ’αυτόν το πλάσμα φάνηκε
να μοιάζει με βεντάλια. Άλλος άγγιξε το πόδι του
και περιέγραψε το ζώο σαν το σχήμα μιας κολώνας.
Άλλος χάιδεψε την πλάτη του: «Αληθινά, είπε αυτός,
ο ελέφαντας μοιάζει με θρόνο».
Αν ο καθένας τους κρατούσε ένα κερί,
δεν θα υπήρχε καμιά αντίθεση στα λόγια τους.

Τζαλαλουντίν Ρουμί

Γιά να ενωθούν με το Θεό,οφείλουν κατά την πίστη τους πρώτα ν'αφήσουν την υπόσταση του εαυτού τους να ΄΄χαθεί΄΄ μέσα στην υπόσταση του ενός και προαιώνιου όντος,όπως μιά κούκλα από αλάτι διαλύεται μέσα στη θάλασσα...

Μια αλατένια κούκλα, ταξίδεψε χιλιάδες μίλια μέχρι που σταμάτησε στην άκρη της θάλασσας. Είχε μαγευτεί από την υγρή κινούμενη μάζα που δεν έμοιαζε με τίποτα από όλα όσα είχε δει ως τότε.
"Τι είσαι;" ρώτησε η αλατένια κούκλα.
"Έλα μέσα και δες μόνη σου" απάντησε η θάλασσα με ένα χαμόγελο.
Έτσι, η αλατένια κούκλα προχώρησε τσαλαπατώντας προς τα μέσα. Όσο πιο βαθιά προχωρούσε τόσο περισσότερο διαλυόταν μέχρι που έμεινε ένα μικρό κομματάκι από αυτή. Πριν διαλυθεί και το τελευταίο μέρος της η κούκλα αναφώνησε με θαυμασμό.
"Τώρα ξέρω τι είμαι εγώ"
(Ανέκδοτο των Σούφι)

Reaction score
23

Ας το εξετάσουμε και κινησιολογικά το όλο θέμα.
[reliops=Soufi - Kwnstantinoupoli - Part 2][youtube]bPEGZ2vYzxc[/youtube][/reliops]

http://www.phyed.duth.gr/files/congress/2009/abstract/Dance.pdf

Ο όρος "Σούφι" (Μυστικιστής) είναι παράγωγο της αραβικής λέξης "σουφ" που σημαίνει"μαλλί".

Εγώ έχω πληροφορίες ότι στο Σουφλί χρησιμοποιούν μυστικές τεχνοτροπίες των Σούφι για την ύφανση των μεταξωτών…Άλλωστε τι Σούφι τι Σουφλί για ένα (λ) θα τα χαλάσουμε.
[reliops=Να βαλω τα μεταξωτα][youtube]MC6G5xUnUxk[/youtube][/reliops]

Υ.Γ. Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός, μας πήραν παραμάζωμα, αλλά δεν ξέρω ποιος…

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Ρε Μιχάλη,
μπορείς να μου ανεβάσεις σε παρακαλώ τη πρώτη εκτέλεση.
Αυτή με τη Μελίνα Κανά που (πραγματικά) μου αρέσει περισσότερο.

Για το θέμα παίρνω βαθιές αναπνοές -έτσι δε λέτε;-, μήπως και τη γλυτώσω και δεν γράψω.
(ως προς τα ποστ 13 kʼ 21. Όχι για TLA)

Reaction score
23

Ρε Μιχάλη,
μπορείς να μου ανεβάσεις σε παρακαλώ τη πρώτη εκτέλεση.
Αυτή με τη Μελίνα Κανά που (πραγματικά) μου αρέσει περισσότερο.
[reliops=Melina Kana - Na valo ta metaxota][youtube]XEgHwlq2wFc[/youtube][/reliops]

Reaction score
3.581

Κανένας ήχος ολοκληρωμένου ηχητικού συστήματος της έκθεσης δεν ήταν ίδιος με κάποιον άλλο. Αυτή η ηχητική μοναδικότητα είναι που μου αρέσει περισσότερο με τα συστήματα αναπαραγωγής ήχου.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TLA και φυσικός ήχος !!!

Ουάοουυυυ!!!! Βρε άσκετε Κωσταυτιά! Δε καταλαβαίνεις τι λέει το παιδί?

ΥΓ: Αυτό το απότερο στη αρχή το διάβασα σα κότερο και μετά δεύτερη ανάγνωση, :142: σαν αρτίδια εις το πάτερο...

σχόλιο κανένα
το Ουάοουυυυ!!!! τι είναι???
μήπως πάσχεις απο παρατεταμένη εφηβεία

Reaction score
2
Re: Απάντηση: TLA και φυσικός ήχος !!!

Mε την πίστη ότι θα βοηθήσουν τα παρακάτω(Ελληνικά) λινκ:
http://images.google.gr/imgres?imgu...el=s&rls=org.mozilla:en-US:official&sa=X&um=1
http://el.wikipedia.org/wiki/Σούφι
Διακρίνονται ομοιότητες με τη χαιενδική πραγματικότητα;:612:

Ερχεται απ’το Πέραν.
Αν συνεχώς κοιτάς τη λάμπα, χάθηκες. Γιατί από ‘κει
γεννιέται το φαινόμενο της πολλαπλότητας και του αριθμού.
Στερέωσε το βλέμμα σου στο φως και θα απαλλαγείς απ’τη
δυαδικότητα, που είναι έμφυτη στο περιορισμένο σώμα.
Ω εσύ, που είσαι ο Πυρήνας της Υπαρξης, η διαφωνία
ανάμεσα στον μουσουλμάνο, τον Ζωροάστρη και τον
Ιουδαίο, οφείλεται στην ιδιαίτερή τους άποψη.
Κάποιοι Ινδοί έφεραν έναν ελέφαντα
και τον εξέθεσαν σ’έναν σκοτεινό σταύλο.
Κι αφού ήταν αδύνατο να τον δουν με τα μάτια,
όλοι τον άγγιζαν με την παλάμη του χεριού τους.
Το χέρι του ενός ακούμπησε την προβοσκίδα
κι αυτός είπε: «Αυτό το ζώο είναι σαν νεροσωλήνας».
Ο άλλος άγγιξε το αυτί του: Σ’αυτόν το πλάσμα φάνηκε
να μοιάζει με βεντάλια. Άλλος άγγιξε το πόδι του
και περιέγραψε το ζώο σαν το σχήμα μιας κολώνας.
Άλλος χάιδεψε την πλάτη του: «Αληθινά, είπε αυτός,
ο ελέφαντας μοιάζει με θρόνο».
Αν ο καθένας τους κρατούσε ένα κερί,
δεν θα υπήρχε καμιά αντίθεση στα λόγια τους.

Τζαλαλουντίν Ρουμί

Γιά να ενωθούν με το Θεό,οφείλουν κατά την πίστη τους πρώτα ν'αφήσουν την υπόσταση του εαυτού τους να ΄΄χαθεί΄΄ μέσα στην υπόσταση του ενός και προαιώνιου όντος,όπως μιά κούκλα από αλάτι διαλύεται μέσα στη θάλασσα...

Μια αλατένια κούκλα, ταξίδεψε χιλιάδες μίλια μέχρι που σταμάτησε στην άκρη της θάλασσας. Είχε μαγευτεί από την υγρή κινούμενη μάζα που δεν έμοιαζε με τίποτα από όλα όσα είχε δει ως τότε.
"Τι είσαι;" ρώτησε η αλατένια κούκλα.
"Έλα μέσα και δες μόνη σου" απάντησε η θάλασσα με ένα χαμόγελο.
Έτσι, η αλατένια κούκλα προχώρησε τσαλαπατώντας προς τα μέσα. Όσο πιο βαθιά προχωρούσε τόσο περισσότερο διαλυόταν μέχρι που έμεινε ένα μικρό κομματάκι από αυτή. Πριν διαλυθεί και το τελευταίο μέρος της η κούκλα αναφώνησε με θαυμασμό.
"Τώρα ξέρω τι είμαι εγώ"
(Ανέκδοτο των Σούφι)

ΑΠΛΑ
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ NA TO ΑΝΑΦΕΡΩ

Ερχεται απ’το Πέραν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67