To έκοψα το ρημάδι. Και τώρα;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Για το τσιγαρο ο λογος μιας και κανω αγωνα εδω και 21 μερες να το κοψω το ρημαδιασμενο...........δεν εχω παρει ουτε τζουρα μεχρι τωρα.........αληθεια σας λεω....

Μετα απο 25 χρονια τσιγαρου α ποφασισα με τσαμπουκα να το κοψω για να μην με κοψει ....που με εχει κοψει εννοειται με τοση νικοτινη και πισσα μεσα στα πνευμονια μου!!!!!

Εδω και δυο μερες εχω αρχισει να αισθανομαι ειλικρινα καλλιτερα και να το αποζητω πολυ λιγοτερο σε σχεση με τις πρωτες μερες που το εκοψα........

Βεβαια εχουν αρχισει να με πολιορκουν διαφορα μυστηρια συμπτωματα που κατι φορες με τρομαζουν αλλα οπως λεω...η επομενη μερα ειναι αλλη μερα...

Ετσι λοιπον για την κουβεντα σχετικα με τα μυστηρια συμπτωματα που με κοπανανε αυτες τις μερες ειναι .......εχω μεγαλυτερη αναγκη απο καφεινη ,δηλαδη 3 καφεδες φρεντους καπουτσινους τους εχω για πλακα και ειλικρινα αποζητω την καφεινη πολλες ωρες την ημερα.

Πειναω σαν λουγκρα ......ειδικα μετα το φαγητο....:D:D....ναι ρε σεις καλα ακουσατε....τρωω και μετα απο λιγο ξανα πειναω ρε γαμωτο μου και προσπαθω να προσεχω τι τρωω για να μην γινω σαν μοσχος σιτευτος!

Κατι στιγμες αισθανομαι εντονα ανακατεμα στο στομαχι μου το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο και το οποιο δεν το ειχα πριν κοψω το τσιγαρακιον........

Το κυριοτερο που μου συμβαινει ειναι η νυστα....μαλιστα καλα ακουσατε ....εγω ο καραξενυχτης με χρονια τωρα αυπνιας και ξενυχτιου αυτες τις μερες νυσταζω απο τις 11,κοιμαμαι πολυ ποιο αργα βεβαια ----ΑΛΛΑ---ξυπναω απο της 7 μιας και δεν με χωραει το κρεβατι λεμεεεε............

Δεν λεω.....εχει αρχισει ελαφρως και μου ψιλοπαιρναει η τρελλη καψα για φουμο οπως ηταν στην αρχη που σκοτωνα ανθρωπο για να κανω τσιγαρο ειδικα μετα το φαγητο η με τον πρωινο καφε μου .........εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα ειναι θεμ,α μυαλου και εσωτερικου τσαμπουκα ρε παιδια......δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο το γ@μημενο........ωραιο δεν λεω αλλα και δηλητηριο μεσα μας ρε γαμωτο!!!!!!

Για να εξηγηθω.....μου λειπει και πολυ μαλιστα,το ζηταω ακομα με τρελλα και λαχταρα αλλα αρχισα να βλεπω οτι μπορω και χωρις αυτο.......

Το ξερω ειναι ακομα αρχη μετα απο 25 χρονια συνηθειας και καθημερινοτητας αλλα πρεπει να κοπει ,πρεπει να το τελειωσω γιατι θελω να ζησω,θελω να χαρω τα παιδια μου και την οικογενεια μου....δεν θελω να με παρει ο διαολος με εμφραγματα και τοσες μαλακιες.....:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Ευτυχως ομως απο οτι μου λεει και η γυναικα δεν εχω ιδιαιτερα νευρα και ειμαι αντιμετωπισιμος στο σπιτι μετα το κοψιμο του τσιγαρου........βγαινει και η γυναικα στο μπαλκονι για να καπνισει και να μην την βλεπω οποτε εχω και απο εκει μια μικρη βοηθεια και ελπιζω οτι δεν θα το ξανα αρχισω το ρημαδι......

Εσεις ρε λεβεντες ?
Εσεις που το εχετε κοψει τι λετε για το θεμα?

Κατι που θα βοηθησει ειδικα τις πρωτες μερες αυτους που το κοβουν ?

Για πειτε βρε.......για βοηθατε βρε........

Reaction score
65
βαστα-βαστα...!!εγω ειμαι ακομη στην...σκεψη,αλλα πρεπει να το παρω αποφαση..
συνεχισε για να παρασυρεις και εμας..;)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ξεκίνα το Audirvana + 2.0.2... ξέρς πόση δουλειά θέλει για να οργανώσεις αξιοπρεπώς την library????

ΥΓ. Μπράβο πάντως ρε Βλάς'... μακάρι ν' ακουλουθήσουμε.

Reaction score
996
Έκοψα το κάπνισμα (πίπα) τη Δευτέρα 27 Φλεβάρη του 2012 (όχι πως με σημάδεψε σαν ημερομηνία...)
Κάπνιζα από 2α γυμνασίου με μια τρίμηνη διακοπή το 1992. Πρώτα πακέτο, μετά στριφτά και μετά πίπα.
Οταν άρχισα να ψάχνομαι για ηλεκτρονικές πίπες και υγρά που να μοιάζουν στον Captain Black Gold είπα "άει στο διάολο" και το έκοψα. Μια σκέψη που με βοήθησε ήταν ότι δεν γούσταρα κάποιος Αμερικάνος πιτσιρικάς-τζίνι με πτυχίο νευροβιολογίας, χημείας και ό,τι άλλο, να οδηγάει την Πόρσε του και να παίρνει το βάρος του σε χρυσάφι για να μπορεί να παίζει με το μυαλό μου στο R&D της Philip Morris, έτσι ώστε ο καπνός τους να με μαστουρώνει στο πρώτο χιλιοστό του δευτερολέπτου και όχι στο δεύτερο.

Τα άσχημα τα είδες κιόλας:

- Νεύρα

- Φαϊ. Πήρα σε ένα χρόνο 14 κιλά.Μπήκα σε μπαρ μετά από 3 μήνες που το είχα κόψει και έφαγα σαν αυτόματο τρία μπωλ φυστίκια. Δεν ήξερα τί να κάνω με τα χέρια μου.Τους τελευταίους 6 μήνες έχω χάσει τα 7 κιλά.

- Χάνεις ένα μεγάλο μέρος αυτού που νομίζεις ότι σε καθορίζει (συνήθεια, χειρονομίες, τελετουργία, κοινωνικοποίηση). Δεν ισχύει στα αλήθεια, ψάχνεις αφορμές. Θα το ξεπεράσεις.

Μπράβο Βλάση και καλό κουράγιο.

Reaction score
419
Καλυτερη αισθηση της γευσης και ειλικρινα ποσο δικιο εχεις στον τομεα ''πεινα''. Μιλαμε τον πρωτο καιρο ετρωγα καθε 2 ωρες. Αλλα κρατησε το αξιζει, αισθανεσαι καλυτερα γενικα και αν αθλεισαι θα δεις χαωδη διαφορα οσο περναει ο καιρος και δεν θα εχεις αυτο λαχανιασμα που ακουγεσαι 100 μετρα μακρια.. Καλη δυναμη

Reaction score
9.837
εγω το εκοψα ξανα προσφατα πριν εναμιση μηνα. ο λογος ηταν οταν εμαθα οτι τον αλλον παραλιγο να του κοψουν το ποδι για μια αρτηρια λογω τσιγαρου και καθισιου. το εκοψα μαχαιρι, χωρις βοηθηματα και αρχισα να χτιζω μερα με την μερα. καθαρισε το μυαλο μου χωρις τσιγαρο νιωθω μεγαλυτερη ενεργεια , νιωθω σαν class D ενισχυτης ενω με το τσιγαρο ενιωθα σαν ολιγοβατος λαμπατος για να σας δωσω να καταλαβετε:p

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
καλησπερα Βλασση!

το εκοψα πριν 3 χρονια μετα απο 15 χρονια καπνισματος . Ξεκινησα με λιγα τσιγαρα την ημερα στο στρατο και ειχα φτασει να κανω εως και 4 πακετα τη μερα...το εκοψα μαχαιρι.

οι πρωτες δυο μερες παρα πολυ δυσκολες δεν απαντουσα τηλεφωνα δεν ηθελα να μιλησω σε κανενα
το επομενο διμηνο παρα πολυ καλυτερα... σε 3 μηνες νομιζα οτι ημουν αλλος ανθρωπος, τεραστια διαφορα στην αντοχη, στο περπατημα, στο ποδηλατο.Οταν καπνιζε καποιος κολλητος εμπαινα στο πειρασμο για 2-3 δευτερολεπτα να καπνισω αλλα μετα αντιο.

για μενα ειναι θεμα εξαρτησης... κυριως ψυχολογικης...
δεν μπορω να πιστεψω οτι πεινας μετα απο γευμα... σιγα μην γουργουριζει και η κοιλια σου... καθαρα ψυχολογικο ειναι...

δευτερον θεμα εγωισμου... ακουγα καποιους που μου ελεγαν ποσο δυσκολο ειναι.. μια μερα ακουσα ενα συναδελφο που μου ειπε ποσο ευκολο ειναι... ευκολο για αυτον γιατι οχι και για αλλους...

μην κανεις πραγματα που σε πιεζουν πολυ ψυχολογικα (σκεψεις για νεες αγορες hi-end να απαγορευτουν) αυτο το διαστημα και προσπαθησε να βρεις τους λογους που καπνιζες τις στιγμες που καπνιζες... ειναι η μιση λυση...

εξαφανισε οτι σου θυμιζει το τσιγαρο , τασακια , τσιγαρα, μυρωδιες απο χωρους και ρουχα τουλαχιστον αυτη τη περιοδο... προσεχε τις κακες παρεες επισης για τη πρωτη δυσκολη περιοδο ! Ο Μανος το ντουμανιαζει?

οποτε σου ερχεται να καπνισεις κανε κατι αλλο,με προγραμμα, πιες ενα ποτηρι νερο, κανε μια βολτα στο μπαλκονι να παρεις αερα και να χαζεψεις, πηγαινε βολτα το σκυλο, αν εχεις, πηγαινε για χαλαρο μπανηστηρι! χωρις αγχος ομως ε! χαχαχα

αν κανεις ενα θα ξανακυλησεις! μην το κανεις! ουτε τζουρα!

κρατα γερα!

ενας πρωην εξαρτημενος... της νικοτινης ???

Reaction score
2.557
Μπράβο και πάλι μπράβο σου!

Εγω το έκοψα το 1986. Κάπνιζα 2+ πακέτα.

Ο καφές δεν έχει σχέση με το τσιγάρο και μη σε ανησυχεί. Όταν ηρεμήσεις πάντως περιόρισε λίγο και τον καφε.
Θα σου πάρει μήνες, αλλά ο πρώτος είναι και ο πιό ζόρικος.
Μη βάλεις περιορισμούς σε τιποτε άλλο. Για το φαϊ απλά τρώγε μικρές ποσότητες όταν πεινάς και περίμενε μισή ώρα μέχρι την επόμενη επιδρομή στο ψυγείο. Α ναι και πίνε πολύ νερό - κάνει καλό και κόβει και την όρεξη.
Εγώ όποτε μου ερχότανε η επιθυμια (το ζόρι ήταν μετά το φαϊ) το έριχνα στον υπνο. Κάνει και καλό!

Καλό κουράγιο και μην κάνεις καμιά μ@λ@κία και το ξαναρχίσεις!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Το έκοψα πριν 25 χρόνια! πήρα τα σχετικά κιλάκια μου, και έλεγα μέσα μου, (και έξω μου), συνέχεια στον εαυτό μου, ''το έχω κόψει, το έχω κόψει, το έχω κόψει'' είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο! έκανα 4 πακέτα την ημέρα! εννοώ ημέρα και νύχτα!
Τα πήρα, όταν είδα στο τασάκι, δύο τσιγάρα αναμμένα, και κρατούσα και στο χέρι! και ενώ ήμουν μόνος μου ο ηλίθιος!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Δεν καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου.Το έχω κόψει ...δεκάδες φορές.
τωρα μου εδωσες τρελλα κουραγια λεμεεεεεεεεε:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ξεκίνα το Audirvana + 2.0.2... ξέρς πόση δουλειά θέλει για να οργανώσεις αξιοπρεπώς την library????

ΥΓ. Μπράβο πάντως ρε Βλάς'... μακάρι ν' ακουλουθήσουμε.
στειλλε μου με πιεμι το τηλ.σου τωρααααααααα

Reaction score
638
Για το τσιγαρο ο λογος μιας και κανω αγωνα εδω και 21 μερες να το κοψω το ρημαδιασμενο...........δεν εχω παρει ουτε τζουρα μεχρι τωρα.........αληθεια σας λεω....

Μετα απο 25 χρονια τσιγαρου α ποφασισα με τσαμπουκα να το κοψω για να μην με κοψει ....που με εχει κοψει εννοειται με τοση νικοτινη και πισσα μεσα στα πνευμονια μου!!!!!

Εδω και δυο μερες εχω αρχισει να αισθανομαι ειλικρινα καλλιτερα και να το αποζητω πολυ λιγοτερο σε σχεση με τις πρωτες μερες που το εκοψα........

Βεβαια εχουν αρχισει να με πολιορκουν διαφορα μυστηρια συμπτωματα που κατι φορες με τρομαζουν αλλα οπως λεω...η επομενη μερα ειναι αλλη μερα...

Ετσι λοιπον για την κουβεντα σχετικα με τα μυστηρια συμπτωματα που με κοπανανε αυτες τις μερες ειναι .......εχω μεγαλυτερη αναγκη απο καφεινη ,δηλαδη 3 καφεδες φρεντους καπουτσινους τους εχω για πλακα και ειλικρινα αποζητω την καφεινη πολλες ωρες την ημερα.

Πειναω σαν λουγκρα ......ειδικα μετα το φαγητο....:D:D....ναι ρε σεις καλα ακουσατε....τρωω και μετα απο λιγο ξανα πειναω ρε γαμωτο μου και προσπαθω να προσεχω τι τρωω για να μην γινω σαν μοσχος σιτευτος!

Κατι στιγμες αισθανομαι εντονα ανακατεμα στο στομαχι μου το οποιο ειναι αρκετα ενοχλητικο και το οποιο δεν το ειχα πριν κοψω το τσιγαρακιον........

Το κυριοτερο που μου συμβαινει ειναι η νυστα....μαλιστα καλα ακουσατε ....εγω ο καραξενυχτης με χρονια τωρα αυπνιας και ξενυχτιου αυτες τις μερες νυσταζω απο τις 11,κοιμαμαι πολυ ποιο αργα βεβαια ----ΑΛΛΑ---ξυπναω απο της 7 μιας και δεν με χωραει το κρεβατι λεμεεεε............

Δεν λεω.....εχει αρχισει ελαφρως και μου ψιλοπαιρναει η τρελλη καψα για φουμο οπως ηταν στην αρχη που σκοτωνα ανθρωπο για να κανω τσιγαρο ειδικα μετα το φαγητο η με τον πρωινο καφε μου .........εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα ειναι θεμ,α μυαλου και εσωτερικου τσαμπουκα ρε παιδια......δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο το γ@μημενο........ωραιο δεν λεω αλλα και δηλητηριο μεσα μας ρε γαμωτο!!!!!!

Για να εξηγηθω.....μου λειπει και πολυ μαλιστα,το ζηταω ακομα με τρελλα και λαχταρα αλλα αρχισα να βλεπω οτι μπορω και χωρις αυτο.......

Το ξερω ειναι ακομα αρχη μετα απο 25 χρονια συνηθειας και καθημερινοτητας αλλα πρεπει να κοπει ,πρεπει να το τελειωσω γιατι θελω να ζησω,θελω να χαρω τα παιδια μου και την οικογενεια μου....δεν θελω να με παρει ο διαολος με εμφραγματα και τοσες μαλακιες.....:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:

Ευτυχως ομως απο οτι μου λεει και η γυναικα δεν εχω ιδιαιτερα νευρα και ειμαι αντιμετωπισιμος στο σπιτι μετα το κοψιμο του τσιγαρου........βγαινει και η γυναικα στο μπαλκονι για να καπνισει και να μην την βλεπω οποτε εχω και απο εκει μια μικρη βοηθεια και ελπιζω οτι δεν θα το ξανα αρχισω το ρημαδι......

Εσεις ρε λεβεντες ?
Εσεις που το εχετε κοψει τι λετε για το θεμα?

Κατι που θα βοηθησει ειδικα τις πρωτες μερες αυτους που το κοβουν ?

Για πειτε βρε.......για βοηθατε βρε........
Μπραβο σου που το αποφασισες ειναι αμαρτια να ζεις εξαρτημενος
Πηγαινε στο φαρμακειο και ζητα να σου δωσουν τσαμπιξ .
Εγω ετσι το εκοψα χωρις να ζοριστω καθολου .
Ειναι το φαρμακο που συστηνουν οι ιατροι σε οσους θελουν να το κοψουν χωρις στερητικα και δεν θα ξανακυλισεις ποτε .
Μονος σου θα γινεις απεξαρτοποιημενος καπνιστης και κινδυνευεις να ξανακυλισεις με το φαρμακο θα γινεις μη καπνιστης κανει την ιδια δουλεια που κανει ο βελονισμος
Ξεκινα γυμναστηριο , πινε πολυ νερο και και μασα τσιχλα στο χερι κομπολοι ή μπαλακι χαλαρωτικο .

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Vlasis :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Το εντυπωσιακο ειναι οτι η βιολογικη εξαρτηση και τα πραγματικα συμπτωματα στερησης διαρκουν λιγοτερο απο εβδομαδα!
Μετα κυριως επιδρουν ψυχολογικοι παραγοντες..
Εχεις περασει τις πιο δυσκολες μερες ,και πολυ συντομα θα αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να καπνιζες !!

Το εχω κοψει 3,5 χρονια και εδω και εναμιση μηνα και η γυναικα μου,και ειμαι καταχαρουμενος.
Τωρα τελευταια κανω και λιγο διαιτα (+15 kg :o)

Ps βασικα ο βελονισμος δεν κανει τιποτα;)

Reaction score
638
Δυστυχως φιλε μου εαν δεν το κοψει και η γυναικα σου θα εχεις τον πειρασμο μονιμα στο σπιτι σου .
Τσαμπιξ και στην γυναικα εαν δεν θελει ριχνε το στον καφε .....
Βοηθαει πολυ να διαβαζεις καθημερινα τι προβληματα δημιουργει το τσιγαρο σε πισμωνει και συνεχιζεις καθε μερα ψαχνε και κατι καινουργιο να διαβασεις για να καταλαβεις τον εχθρο .
Ποσες ουσιες εχει ? πως δημιουργει εξαρτηση κλπ .
Ξεκινα γυμναστηριο θα βοηθησει με το φαγητο αλλα και την ψυχολογια σου καθως θα νιωθεις πιο δυνατος

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Ευτυχως οτι γυμναζομαι χρονια και με βοηθαει αρκετα θα ελεγα αυτες τις μερες..........ειδικα τωρα παω και 2 φορες την ημερα για προπονηση για να ξεχνιεμαι!!!!!!
Παντως αισθανομαι καλλιτερα σε σχεση με τις πρωτες μερες οπου ηταν πραγματικα ζορικα τα πραγματα με δαυτο ......πραγματι το νερο ,οι τσιχλες και ο πηδουλας βοηθανε τις πρωτες μερες.....:laugh::laugh:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Vlasis :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Το εντυπωσιακο ειναι οτι η βιολογικη εξαρτηση και τα πραγματικα συμπτωματα στερησης διαρκουν λιγοτερο απο εβδομαδα!
Μετα κυριως επιδρουν ψυχολογικοι παραγοντες..
Εχεις περασει τις πιο δυσκολες μερες ,και πολυ συντομα θα αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον να καπνιζες !!

Το εχω κοψει 3,5 χρονια και εδω και εναμιση μηνα και η γυναικα μου,και ειμαι καταχαρουμενος.
Τωρα τελευταια κανω και λιγο διαιτα (+15 kg :o)

Ps βασικα ο βελονισμος δεν κανει τιποτα;)
και τον ειχα σκεφθει τον βελονισμο.....εσυ τον δοκιμασες?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis