To έκοψα το ρημάδι. Και τώρα;

Reaction score
50
Μπράβο!! καλά ξεκίνησες μην τα παρατήσεις!
προσπάθησε να βάλεις κάποιου είδους άσκηση στην ζωή σου (αν δεν είσαι ήδη κάποιου αθλήματος)
Το πιο απλό? ξεκίνα να περπατάς
θα βοηθήσει και στα συμπτώματα που ανέφερες (φαγητό, νύστα)

Τώρα πια που δεν καπνίζω χαίρομαι που δεν κουβαλάω ένα μάτσο μαραφέτια μαζί μου - αναπτήρα, χαρτάκια, φίλτρα κλπ :)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Να πούμε μερικές αλήθειες .
Η νικοτίνη είναι ναρκωτική ουσία .
Δεν ξεφτιλίζεσαι όπως το πρεζόνι η ο αλκοολικός αλλά δρα υπόγεια και κάποια στιγμή πάς ταμείο (επέιγοντα-εμφραγμα-εγκεφαλικό)
Η ψυχολογική εξάρτηση είναι πολύ πιό ισχυρή από την χημική
Σε3-4εβδομάδες έχεις καθαρίσει από χημικής απόψεως ενώ ψυχολογικά ίσως μείνεις πάντα καπνιστής .
Όπως λένε το χούϊ ( λαϊκά η συνήθεια )πεθαίνει τελευταίο .Αν γνωριστείς με το τσιγάρο μικρός (>90% ) χτίζεις γύρω του όλη σου την ζωή .
Γλέντι -τσιγάρο
Θάνατος ,σεκλέτια -τσιγάρο
φαγητό -τσιγάρο
πήδημα -τσιγάρο
μοναξιά -τσιγάρο
AVsite post-τσιγάρο
και πάει λέγοντας .Σαν γραμμένος κώδικας DNA ,πλήρης ταύτιση συναισθήματος και ουσίας .
Το χειρότερο τσιγάρο της ημέρας είναι το πρώτο
Μετά από ώρες ύπνο ,δηλ.στέρηση νικοτίνης χωρίς παρενέργειες ,'ερχεσαι σε επαφή με την ουσία ξανά .Και ξεκινάει ο κύκλος της ημερήσιας χρήσης .Απορροφάται ακαριαία (έκανα μια τζούρα και έφτασε μέχρι τα κ...βάρδουλα ),δρα χαλαρωτικά και δυστυχώς έχει ελάχιστο χρόνο ζώης (υποδιπλασιασμού ) οπότε ζητάει επίμονα το δεύτερο....το τρίτο κοκ .
Δεν είμαι καπνιστής και όχι το έχω κόψει 25 χρόνια .
Ίσως η παραπάνω φράση κρύβει όλη την αλήθεια .
Εχεις κερδίσει τον πόλεμο όταν δεν χρειάζεται πλέον να δίνεις την μάχη .:bigboss:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Γιαυτο σου λεω Μανο μου αγαπημενε........κοφτο και συ το γαμ@μενο να τρεχουμε για αναβασεις σε καμπους και ραχουλες !!!!!!!:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Τα πήρα, όταν είδα στο τασάκι, δύο τσιγάρα αναμμένα, και κρατούσα και στο χέρι! και ενώ ήμουν μόνος μου ο ηλίθιος!!!
Ώρα να κόψεις και τον CRT .Και αυτός 3 προβόλια έχει :D

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
αγαπητε Μανο και λοιποι... δυο λογια περι marketing...

καμια δεκαετια παλαιοτερα εργαζομουν σε πολυεθνικη consumer electronics ( αυτη που εβγαλε τα κα-sony-α του Vlassis...)

το marketing της (οπως και αντιστοιχων) ειναι να μην αφηνει καμια στιγμη τον καταναλωτη χαλαρο, δεν πρεπει να εχει κενο χρονο για μπανηστηρι βρε παιδι μου!!! (το λεω γιατι θα τσιμπησει ο Βλασσουκος) Eιτε θα πρεπει να βλεπει tv, ειτε να παιζει ps3, ειτε να κουβαλαει το κινητο μαζι του, το Ps vita θητα κλπ κλπ

ελευθερος χρονος = χαμενες πωλησεις...

χρησιμοποιοντας τα ιδια marketing tricks μας εχουν βομβαρδισει οτι το τσιγαρο παει με ολα , ολες τις στιγμες... ε οχι δεν παει !

Reaction score
620
Το έκοψα πριν 10 μήνες μετά από 30 χρόνια. Βέβαια πάντα έλεγα ότι δεν είμαι εθισμένος, ότι απλώς το γουστάρω και όταν διαπιστώσω ότι με χαλάει θα το κόψω. Έτσι και έγινε.Με χάλασε ένα πρωί και το σταμάτησα μαχαίρι. Το Old Holborn πακετάκι το έχω ακόμα και το βλέπω.;)

Η γυναίκα μου συνεχίζει να καπνίζει αλλά δεν μου καίγεται καρφάκι. Γιατί?

Διότι φέτος το καλοκαίρι σε αυτή την παραλία....

επέστρεψα ανεβαίνοντας μονοκοπανιά τα σκαλοπάτια χωρίς να λαχανιάσω. Είχα χρόνια να το ζήσω.

Το κακό της υπόθεσης? Παίρνεις κιλά....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Βεβαιότατα μπορείς να ζήσεις ολόκληρη ζωή χωρίς να καπνίσεις και με καλύτερη ποιότητα .
Ισχύει όμως για τους μη καπνιστές
Δεν είμαι καπνιστής και όχι το έχω κόψει 25 χρόνια .
Ίσως η παραπάνω φράση κρύβει όλη την αλήθεια .

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το κακό της υπόθεσης? Παίρνεις κιλά....
Για 2 λόγους συγκεκριμμένους
1ος Ο μεταβολισμός πέφτει περίπου 20%
2ος Όσο δεν βάζεις τσιγάρο στο στόμα όλο και κάτι τσιμπολογάς

Reaction score
1.988
Το έκοψες....τέλος....δεν καπνίζεις....τέλος....
Βάλε και την γυναίκα σου να το κόψει και αυτή...καλό θα της κάνεις και δεν θα έχεις και την παπα ρια μέσα στο σπίτι συνέχεια.
Θα πάρεις κιλά...καλύτερα λίγα κιλα παρά να καπνίζεις. πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις.
Αφού αθλήσε όπως λές είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Πολύ απλά ο οργανισμός σου θα ανακάμψει πιο γρήγορα και έτσι δεν θα αναπολείς το τσιγάρο με τις αρνητικές του συνέπειες. Και καλύτερα τα παιδιά σου να μυρίζουν τον ιδρώτα σου παρά την τσιγαρίλα πάνω και παντού γύρω τους.

Βάζε κάθε μέρα τα χρήματα ενός πακέτου τσιγάρα στην άκρη....κάθε μέρα....μην το αμελείς...σε σημείο εμφανές και άστα να μαζεύονται. Είναι το αντίμετρο (ειδικά στις μέρες μας) για να ανακάμπτείς ψυχολογικά....να δείς τί έχανες σε χρήμα πριν....δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός...είναι θέμα πολέμου ενάντια στην ψυχολογική εξάρτηση....όταν μαζευτεί ένα σοβαρό ποσό κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Αν δεν το έχει κόψει η γυναίκα σου το δώρο να είναι μόνο για πάρτη σου...να δεί τι χάνει....αν το έχει κόψει και αυτή κάνε ένα δώρο που θα το ευχαριστηθείτε και οι 2 σας....να γουστάρετε....!!!

Δεν καπνίζεις φίλε....τέλος....άξιος!!!

(κάπνιζα κάποτε...δεν καπνίζω εδώ και χρόνια...δεν τα μετράω...δεν είμαι καπνιστής...τέλος!)

I

iason

Guest
Αγαπητέ Vlasis πολύ ωραία και καλά έκανες και το έκοψες ομως η μαγγιά του παίχτη είναι να το κρατήσεις κομένο.
Οπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι μετά το μήνα είναι συνήθεια του χεριού και τού μυαλού.Οσο για τα κιλά εγώ δεν πήρα.Παλιός καπνιστής κάπνιζα 2 πακέτα πετερ στάβενσαντ τα κόκινα παρακαλώ την ημέρα.Τελευταίο τσιγάρο 20 Δεκεμβρίου του 1995.
Είμαι λάτρης του καφέ πινω 2 την ημέρα και σε πληροφορώ ο καφες χωρίς τσιγάρο έχει καλύτερη γεύση οπως και ολα τα φαγητά!!!!
Μια μικρή συμβουλή δεν γνωρίζω τα οικονομικά σου και δεν με ενδιαφέρει άλλωστε όμως τώρα στην αρχή μία φορά το μήνα με τα χρήματα πού ξόδευες για το τσιγάρο και δεν είναι και λίγα θα κάνεις ένα ωραίο δώρο στον ευατό σου .!
Θά λές για το Βλάση σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις,και καλά είναι να βάλεις και τη γυναίκα σου στο τρυπάκι.Κάνει τη διαφορά δυο μαζί καλύτερα από ένα.
Αυτά σού εύχομαι καλή δύναμη και να θυμάσαι οτι εάν εγώ μπόρεσα να το κόψω τότε μπορείς και εσυ ,τόσο απλό είναι.8-)
Φιλικά Ιάσων.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους σας βρε για τις απαντησεις σας και φυσικα το ενδιαφερον σας βρε παλιοπαιδα.......με συγκινησατε βρε ζαγαρια.........χαιρομαι παντως που πολλοι απο εσας το κοψατε το ρημαδι και το βγαλλατε απο την ζωη σας ...ειλικρινα....ειναι κατι ευχαριστο τελικα να το ακους και απο τους αλλους οτι και αυτοι προσπαθησαν να το κοψουν και στο τελος τα καταφεραν!!!!!!!

Συνεχιστε βρε.....αν μπορω και εγω που το θεωρουσα αδιανοητο τοτε ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι απο εσας αν την παλεψουν στο τελος θα το κοψουν και θα συνεχιζει και αυτο το thread με μελη που το εκοψαν......εεεεεεεε?????τι λετε???????:gamer::drinks::drinks::drinks::drinks::taunt::taunt:

Reaction score
1.147
Καλη αρχη ! Ειμαι στο δεκατο μηνα της προσπαθειας, ολα καλα .
Τριαντα χρονια καπνιστης δεν ειναι η πρωτη μου αποπειρα αλλα ειναι ισως διαφορετικη γιατι οπως ειπαν και αλλοι φιλοι , το μυστικο ειναι να πιστευεις πως δεν εισαι καπνιστης. Εκτος πεντε κιλα που δεν λενε να με αποχωριστουν , ολα τα θετικα που εντοπισαν παραπανω ειναι προφανη στη ζωη μου. Αξιζει , κρατα γερα ...

Reaction score
281
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα κάπνισα συνειδητά το τελευταιο μου στριφτο.
Καπνιζα απο το 1990.
Δεν εχω κανει ουτε τζουρα. Δεν μου λειπει καθόλου. Πηρα λιγα κιλακια, τα εχασα. Μηδεν αθληση.

Vlasis, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ λογο να ξανακ***σεις.

Ο καπνιστης δεν "κοβει" ποτε το καπνισμα. Απλως το σταματα. Δεν ξερω αν μετα απο παυση πολλλλων ετων θεωρειται οτι το εχει κοψει

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
λοιποοοονν....αρχικα ενα μεγαλο μπραβο για την μεγαλη αποφαση! :thumbsup:

Γιατρος-πνευμονολογος μου ειπε οτι τα πνευμονια ειναι το μοναδικο ζωτικο οργανο του ανθρωπου το οποιο ναι μεν καθαριζει αλλα δεχεται μονο φθορα. Δηλαδη οτι εκανες εκανες. Δε θα γινουν ποτε ξανα στο 100%. Δεν ειναι σαν το δερμα που κοβεσαι και ξαναφτιαχνει, σαν τα νεφρα που τα καθαριζεις εστω και με επεμβαση...Δεν αναπλαθονται.Θα περασουν αρκετα χρονια....καμια 10αρια γεματα για να καθαρισουν αλλα η διαφορα θα γινει αντιληπτη στο χρονο. :wink:

Κοιτα μη τολμησεις και το ξαναβαλεις στο στομα σου θα οργανωθει ολη η ομαδα του avsite και θα σε κυνηγαει!!!!! :smg:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.184
Μπραβο ρε Βλασση , μπραβο ρε φιλε, σωστος ωραιος, ετσι!!!

Αρχηγος, ειδες οτι μπορεις τελικα να κανεις οτι γουσταρεις??

(δε πιστευω να...εκοψες ,,,,κι αλλα πραγματα???)//

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis