To μυστικο...

Reaction score
13
Οπότε βλέπω τα Χριστόυγεννα να είναι μια θερμή περίοδος πάνω στους HDTV προβολείς :)

Reaction score
1
Και για να φτιάξω λίγο την διάθεση (όλων μας), φαντάζεστε μια παρουσιάση αυτών των
2 1080άρηδων μαζί;
Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο (να λέμε ΑΝ ή ΟΤΑΝ Αντρέα;;; 8)) count me in too :D

Βέβαια χωρίς να θέλω να κάνω το "δικηγόρο του διαβόλου" :twisted: , αν παρακολουθεί κανείς την αγορά, το τί τεχνολογία υιοθετεί ο κάθε κατασκευαστής, το πότε έβγαλε για τελευταία φορά "επίκαιρο" - αναβαθμισμένο μοντέλο, και ίσως σκεφτεί και λίγο ανάποδα παρακολουθώντας κάποια δρώμενα στο site (χωρίς καθόλου αυτό να εκληφθεί σαν αφορμή για να μειώνονται ή υποβαθμίζονται οι προσπάθειες των διαχειριστών και των συνεργατών-αντιπροσώπων ή φίλων του avsite) ίσως να κατέληγε στο συμπέρασμα περί BenQ. :wink:

Αλλά τί να λέμε, "μετά Χριστόν προφήτες" , δεν υπάρχουν (σωστός ο NikosR) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αντρέα 8) μην ξεχνιέσαι, περιμένουμε σύντομα νέα.........

Reaction score
1
σας παρακαλω να σκεφτειτε μια συγκριση μεταξυ dlp & lcd στα 1080p
η high -end κατηγορια θα μοιαζει με κατηχητικο :D :D :D

η χαρα του κουκουρα θα ειναι :D :D

επειδη το βρηκα μηπως κερδιζω καποιον απο τους 2???
`η κερδισα το τριτο ......???? :D :D

Reaction score
14
κέρδισες Νικολό τον τρίτο που είναι DLPCD (DenLeeiPollaColoDevice)!!!

Ανδρέα πότε θα εχουμε παραπάνω στοιχεία για τους νέους ΒEΝQ?

Ακούγεται όντως συγκλονιστικό!!

Φαντάσου εξωτερικά να είναι και ίδιοι!!!!

Reaction score
14
ο βλάκας.... συγνώμη δηλαδή θα είναι LCD με χρωματικό τροχό?????????

ΥΓ (η ερώτηση είναι χιουμοριστική... !!!)

Reaction score
2
Eγώ θέλω να είμαι μπροστά όταν θα βλέπουμε τον LCD να μα!@#$ει τον DLP και να δω τι θα λέει ο θείος τότε!!!

Reaction score
0
Η Panasonic αλλαξε τελειως στρατοπεδο? Ειδα εναν επερχομενο 1080 DLP. Δεν θα εχει και LCD? Ειναι δυνατο?

Η Mitsibishi θα βγαλει εναν LCD 1080 στα 4000 δολαρια. DLP 1080 δεν θα εχει? Αυτη συνηθως αλλα και η Infocus ειχανε και απο τις δυο τεχνολογιες.

Αλλα με τι επιχειρηματα η ιδια εταιρεια θα πουλαει δυο 1080 προβολεις με τοση διαφορα τιμης? Απ`οτι φαινεται τα DLP θα μεινουν αρκετα ψηλα για καιρο. Μεγαλη πλακα ειχε και η ΤΙ με το τσιπ που θα εχει 960 οριζοντια πιξελ αλλα με καποιο τροπο το ανθρωπινο ματι θα το βλεπει διπλασια. Στο τελος θα βγαλουνε κανενα τσιπ με 3-4 πιξελ που θα αλλαζουνε θεση τοσο γρηγορα που ο εγκεφαλος μας θα τα βλεπει για δεκα εκατομμυρια. Τωρα αν κανει εκρηξη και κανενα κεφαλι στο τελος μες στο προγραμμα ειναι και οι απωλειες :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάει κανείς την ζαχαρένια του.
Και για να φτιάξω λίγο την διάθεση (όλων μας), φαντάζεστε μια παρουσιάση αυτών των
2 1080άρηδων μαζί;
Και ταυτόχρονα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους τα 2 μέλη μας (κ.κ. Χρ. Ακρατόπουλος και Παν. Βογιατζάκης) εκθέτοντας τις απόψεις τους; Κλείνω από τώρα θέση :D :D :D
Eκεί θα είμαστε...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.597
H μεγαλυτερη αναλυση δεν θα αλλαξει τα χαρακτηριστικα της καθε τεχνολογιας.

Και κατα την γνωμη μου ουτε η διαφορα στην εικονα απο 720 σε 1080 θα ειναι
τετοια που να προκαλει εντυπωση.

Συντομα βεβαια θα τους δουμε με τα ιδια μας τα ματια..... :shock:

Reaction score
164
spylab said:
H μεγαλυτερη αναλυση δεν θα αλλαξει τα χαρακτηριστικα της καθε τεχνολογιας.

Και κατα την γνωμη μου ουτε η διαφορα στην εικονα απο 720 σε 1080 θα ειναι
τετοια που να προκαλει εντυπωση.

Συντομα βεβαια θα τους δουμε με τα ιδια μας τα ματια..... :shock:
Συμφωνώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...
Νομίζω ότι επισημάνθηκε και στην παρουσίαση του BR. Αν βαθμολογούσα την εντύπωση που δίνει η αλλαγή στην ανάλυση, αν η μετάβαση από SD σε 720 παίρνει 10, η μετάβαση από 720 σε 1080 δεν παίρνει ούτε 5... Εν ολίγοις, γνώρισα τα 1080 και αγάπησα τα 720 :)

Reaction score
164
smooth criminal said:
Τοτε γιατι κοπτομαστε ολοι για truehd?
Γιατί υπάρχει... :p
Γιατί είναι μια βελτίωση πάνω σε μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά από SD σε 720.
Αν δεις εικόνα από έναν 1080 προβολέα με κόστος πχ 6000€, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τα μηχανήματα των 2000€. Προσωπικά, μόλις πρωτοείδα 1080 ηρέμησα, γιατί κατάλαβα ότι η όχι και τόσο φοβερή διαφορά σε σχέση με το 1080 δεν αξίζει το οικονομικό κραχ, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.

Reaction score
8
unforgiven said:
smooth criminal said:
Τοτε γιατι κοπτομαστε ολοι για truehd?
Γιατί υπάρχει... :p
Γιατί είναι μια βελτίωση πάνω σε μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά από SD σε 720.
Αν δεις εικόνα από έναν 1080 προβολέα με κόστος πχ 6000€, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τα μηχανήματα των 2000€. Προσωπικά, μόλις πρωτοείδα 1080 ηρέμησα, γιατί κατάλαβα ότι η όχι και τόσο φοβερή διαφορά σε σχέση με το 1080 δεν αξίζει το οικονομικό κραχ, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.
Σωστο αυτο που λες Βασιλη , στην παρουσα φαση δεν μας χρειαζεται το 1080 γιατι δεν υπαρχουν τανιες που να εχουν γυριστει σε πραγματικο 1080 ολες ειναι προσρμοσμενες στο 720 και 1080i , φαντασου μονο τι προκειτε να δουμε με τις ταινιες που θα γυριστουν στο μελλον με πραγματικες ΗD καμερες και θα μπορουν να δωσουν το 1080p χωρις το upscaling που γινεται τωρα στις ταινιες που υπαρχουν .Κανω λαθος ? Απο οτι εχω διαβασει μονο το star wars3 εχει γυριστει με HD καμερα.

Reaction score
164
Οι καλές παραγωγές, ιδίως οι πιο νέες, σηκώνουν telecine, όχι μόνο 1080, αλλά πολλαπλάσιο. Άλλωστε τα εφέ και η ψηφιακή επεξεργασία γίνονται συνήθως σε 4Κ αναλύσεις (δηλαδή 4096pixels οριζόντια ανάλυση, τουλάχιστον 4πλάσια πληροφορία από το 1080).
Αυτό που είχαμε δει με το BluRay ήταν demo γυρισμένο σε HD (ή ανάλογο telecine) πολύ προσεκτικά επιλεγμένο για να αναδείξει τα προτερήματα του 1080. Ταινία δεν είδαμε, αλλά προσωπικά και σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι, δεν ζήλεψα καθόλου. Αν έπιανα το τζόκερ, δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier