- Reaction score
- 453
BENQ μιας και το βρηκε ο φίλος και
sanyo
sanyo
Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο (να λέμε ΑΝ ή ΟΤΑΝ Αντρέα;;; 8)) count me in tooΚαι για να φτιάξω λίγο την διάθεση (όλων μας), φαντάζεστε μια παρουσιάση αυτών των
2 1080άρηδων μαζί;

Eκεί θα είμαστε...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:Δεν αξίζει τον κόπο να χαλάει κανείς την ζαχαρένια του.
Και για να φτιάξω λίγο την διάθεση (όλων μας), φαντάζεστε μια παρουσιάση αυτών των
2 1080άρηδων μαζί;
Και ταυτόχρονα να μας τιμήσουν με την παρουσία τους τα 2 μέλη μας (κ.κ. Χρ. Ακρατόπουλος και Παν. Βογιατζάκης) εκθέτοντας τις απόψεις τους; Κλείνω από τώρα θέση![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...spylab said:H μεγαλυτερη αναλυση δεν θα αλλαξει τα χαρακτηριστικα της καθε τεχνολογιας.
Και κατα την γνωμη μου ουτε η διαφορα στην εικονα απο 720 σε 1080 θα ειναι
τετοια που να προκαλει εντυπωση.
Συντομα βεβαια θα τους δουμε με τα ιδια μας τα ματια..... :shock:
Μεγαλη κουβεντα(το ειχα ξαναδιαβασει τοτε). Τοτε γιατι κοπτομαστε ολοι για truehd?Εν ολίγοις, γνώρισα τα 1080 και αγάπησα τα 720
Γιατί υπάρχει...smooth criminal said:Τοτε γιατι κοπτομαστε ολοι για truehd?
Σωστο αυτο που λες Βασιλη , στην παρουσα φαση δεν μας χρειαζεται το 1080 γιατι δεν υπαρχουν τανιες που να εχουν γυριστει σε πραγματικο 1080 ολες ειναι προσρμοσμενες στο 720 και 1080i , φαντασου μονο τι προκειτε να δουμε με τις ταινιες που θα γυριστουν στο μελλον με πραγματικες ΗD καμερες και θα μπορουν να δωσουν το 1080p χωρις το upscaling που γινεται τωρα στις ταινιες που υπαρχουν .Κανω λαθος ? Απο οτι εχω διαβασει μονο το star wars3 εχει γυριστει με HD καμερα.unforgiven said:Γιατί υπάρχει...smooth criminal said:Τοτε γιατι κοπτομαστε ολοι για truehd?
Γιατί είναι μια βελτίωση πάνω σε μια πάρα πολύ μεγάλη διαφορά από SD σε 720.
Αν δεις εικόνα από έναν 1080 προβολέα με κόστος πχ 6000€, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο τα μηχανήματα των 2000€. Προσωπικά, μόλις πρωτοείδα 1080 ηρέμησα, γιατί κατάλαβα ότι η όχι και τόσο φοβερή διαφορά σε σχέση με το 1080 δεν αξίζει το οικονομικό κραχ, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.