To σαλόνι του SurfDrifter

Reaction score
30.235
Το ντουλάπι με τα μηχανήματα βλέπει βεράντα κατ"ευθείαν? Ή μέσω τζαμαρίας ή κάτι τέτοιο?
Η πόρτα του ντουλαπιού είναι κάποιο είδος mdf ή κάτι τέτοιο. Εχεις προβλέψει για ξεχωριστά infra red receivers?
Γιατί τα ir τηλεχειριστήρια ώς γνωστόν δεν περνάνε ξύλινες επιφάνειες.

Reaction score
2.482
Το ντουλάπι με τα μηχανήματα βλέπει βεράντα κατ"ευθείαν? Ή μέσω τζαμαρίας ή κάτι τέτοιο?
Η πόρτα του ντουλαπιού είναι κάποιο είδος mdf ή κάτι τέτοιο. Εχεις προβλέψει για ξεχωριστά infra red receivers?
Γιατί τα ir τηλεχειριστήρια ώς γνωστόν δεν περνάνε ξύλινες επιφάνειες.
Το ντουλάπι του ρακ όντως βλέπει το μπαλκόνι. Ουσιαστικά θα έχει το ρακ πρόσβαση ΚΑΙ από πίσω. Για τηλεχειρισμό, έχω το Harmony Elite, όπου θα βάλλω το Hub ΜΕΣΑ στο ρακ. Θα υπάρχει/υπάρξει στο μέλλον και ένας συνδυασμός IR/triggers για να ανοίγω και τα ρολά/οθόνη αυτόματα, ενώ τώρα είναι manual.

IMG_6851.JPG

Και μια στηλη για pole dancing..με αυτο τον φωτισμο αν ειναι και ανυπαντρος τρελα παρτυ.
Ναι, suuuure. Για δες λίγο το avatar μου!!! Αλλά δεν παραπονιέμαι! Μια χαρά είμαι!

Reaction score
2.482
Σήμερα έχει και ξανά unboxing
Άρη, θα ασφαλίζεται με κάποιο τρόπο το ρακ στο μπαλκόνι;
Έχει σύρτη απο εξω, πολύ ψηλα (να μην φτάνουν τα παιδιά) και σκεφτομαι μήπως βάλω λουκέτο, αλλά μου φαντάζει περιττό. Είμαι σε 2ο όροφο πολυκατοικίας και δεν είναι ΕΥΚΟΛΟ το σκαρφάλωμα. Πάντως να μπουν απο εκεί κλέφτες είναι δύσκολο, μιας και το ρακ θα είναι βιδωμένο στο πάτωμα, οπως και να κλέψουν από εκει συσκευες ΑΚΟΜΑ πιο δύσκολο, γιατι αντε κατέβασε τον Emotiva από τον 2ο όροφο μπαλκονιου! Αν μπουνε τώρα μεσα στο σπίτι, τότε είναι αδιάφορο αν μπήκαν από το rack ή απο τα παραθυρόφυλλα!

Reaction score
2.366
Πολύ ωραίος χωρος, μπραβο σου! Το μονο που με προβληματιζει ειναι μη τυχον εχεις προβληματα με υγρασια, ειναι το ρακ καλα μονωμένο, μηπως ειναι πολυ εκτεθειμενα τα μηχανηματα απο την μερια του μπαλκονιού?

Reaction score
2.482
Υγρασία δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα με τόσα μηχανήματα να δουλεύουν. Ειναι τσιμεντοσανίδα, με πετροβάμβακα μέσα, περίπου 6-7 εκατοστά πάχος. Πιο πολυ το καλοκαίρι με ανησυχεί με τις ζέστες.

• Like
Reactions: PPG

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.311
Πιο πολυ το καλοκαίρι με ανησυχεί με τις ζέστες.
Κι εμένα με ανησυχεί! :unsure:

Έχεις υπολογίσει κάτι γι αυτό;

Ίσως με δύο ανεμιστήρες, ένα πάνω κι ένα κάτω γίνει δουλειά.

125278_28e5816fcf9b06a3e16e3a341e809302.JPG

• Like
Reactions: PPG

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.628
Κι εμένα με ανησυχεί! :unsure:

Έχεις υπολογίσει κάτι γι αυτό;

Ίσως με δύο ανεμιστήρες, ένα πάνω κι ένα κάτω γίνει δουλειά.

View attachment 68700
Σιγά μη βάλει και απορροφητήρα:p:D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.628
Γιατί 2; ;)
Μάλλον ο Super εννοεί ένας να παίρνει(ο αποπάνω) και ένας να δίνει(ο αποκάτω)
[DOUBLEPOST=1484588217][/DOUBLEPOST]
Μάλλον ο Super εννοεί ένας να παίρνει(ο αποπάνω) και ένας να δίνει(ο αποκάτω)
για να πιάνει συμπίεση :roflmao::roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.888
Members
38.627
Νεότερο μέλος
Athanasios1962