To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Ακουστε φωνη ο Οπλοποιος...
Αηδονι!:137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάνοοοοοοοοοο σαν τον Ρουβά ακούγεσαι ρε. :114:
Ωραία τα λες όμως!

...

Reaction score
1.213

Aλλα της παραγωγος ο Τζιμακος !!

:602::602::604:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δωσατε ρεστα ρε σεις!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

... η πρώτη εκπομπή μεταδόθηκε... :109:

Δεν ξέρω τι εντυπώσεις άφησε , αλλά νομίζω ότι ηταν μια καλή προσπάθεια απο τους συντελεστές της.

Την Παρασκευή θα ακολουθήσει η 2η εκπομπή και το Σ/Κ το βράδυ οι αναμεταδόσεις. Την μεθεπόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι εκπομπές ολων των μελών του AVSite... οπότε προετοιμαστείτε "ψυχολογικά" για όσοι απο εσάς θέλετε να συμμετέχετε με το δικό σας θεματικό δεκάλεπτο.
Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Ενα μεγάλο ευχαριστω στα παιδιά που συμμετείχαν είτε ώς συγγραφείς κειμένων , είτε ως παρουσιαστές.
Ξέχασα να αναφέρω ότι τα θέματα των games τα είχε ο DimitrisK, θα αναφερθεί στην εκπομπή της Παρασκευής.. :126:
Επίσης η Ναντια (Fedra) είχε την παραγωγή (κείμενα - οργάνωση), την εκφώνηση την έκανε η φίλη μου Εφη.

Παίδες πείτε τις απόψεις σας "σεμνά και ταπεινά"... :109:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ωσπου να ολοκληρωθεί το site για το ραδιόφωνο, θα σας δώσω μια διευθυνση απο rapidshare για να το κατεβάσετε, μόλις το ανεβάσω. Είναι γύρω στα 90 MB...

Reaction score
8
Περίμενα αρκετές ώρες ώστε να γράψουν όλοι όσοι άκουσαν την εκπομπή τις εντυπώσεις τους.

Δείτε πόσοι την άκουσαν , διαβάστε εντυπώσεις και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα .

Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας ότι δεν είναι αυτό το ραδιόφωνο που ζητήσαμε.

Φυσικά και ως συνήθως οι συντονιστές και προϊστάμενοι του site έδωσαν την γνώμη τους γραπτά.

Έτυχε να ακούσω την εκπομπή κατά το τέλος της.

Τα σχόλια που θα πω δεν είναι τα αναμενόμενα.

Η εκπομπή, εκτός ελαχίστων λεπτομερειών (για τα δικά μου κριτήρια τα όποια είναι πολύ αυστηρά σε ότι έχει να κάνει με τέτοιου είδους θέματα), ήταν υπέρ του δέοντος καλή. Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες.

Στις λεπτομέρειες τις οποίες αναφέρω δεν θα επεκταθώ διότι σαν γνήσιοι Έλληνες δεν έχουμε μάθει ακόμα να ακούμε την αλήθεια. Μας αρέσει πολύ να μας χαϊδεύουν τα αυτιά, κάτι που μου είναι αδύνατον να ο κάνω.

Καλή συνέχεια. Ήταν καλό.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Σε ευχαριστούμε Noizmaker για τα καλά σου λόγια και ειδικά όταν προέρχονται απο εναν γνώστη του ηχου, περιμένουμε πλέον και τις δικές σου προτάσεις αλλά και όλων των υπολοίπων παιδιών.

Δεν είμαστε επαγγελματίες του είδους, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο νομίζω.

Μια κοινότητα είμαστε και μπορούμε να βγάλουμε κάτι καλό πρός τα εξω και να κανουμε το κέφι μας.

Εχουμε το δρόμο, έχουμε το αυτοκίνητο που είναι και καλό, γιατι να μην πάμε όλοι μαζί ενα ωραίο "ταξίδι", ανετο και ευχάριστο ?

Πάντως όλες οι προτάσεις σας μπορούν να κατατεθούν εδώ, όπως και οι σκέψεις για τις θεματικές εκπομπές, είμαστε ανοικτοί σε όλα...:109:

Reaction score
3

Απίστευτο...
Μπήκα να δω αν υπήρχε η διεύθυνση του rapidshare για να ακούσω τη σημερινή εκπομπή και ω του θαύματος ...

... σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες :126:

noiz ... καλώς ήρθες πάλι στην ενεργό δράση του avsite ...

Ναι ... τα σχόλιά σου δεν ήταν τα ''αναμενόμενα'' :205: και αυτό μάλλον είναι γενικά ευχάριστο

Την σημερινή εκπομπή δεν κατάφερα να την ακούσω, καθώς η 15.15 ώρα είναι η ώρα της μετακίνησης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς...
Ειδικά σήμερα που έριχνε και καρέκλες άντε να έχεις την ομπρέλα στο ένα χέρι, στο άλλο την τσάντα με τα χαρτιά της δουλειάς, στον ώμο την προσωπική τσάντα ... ε, το τραντζιστοράκι ή τα ακουστικά στα αυτιά, μάλλον θεωρείται πολυτέλεια :121:

Πιστεύω ότι η ώρα είναι λίγο άβολη τελικά για καθημερινή και εργάσιμη ημέρα. Αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Την Κυριακή άκουσα την εκπομπή κανονικά στην ώρα μετάδοσής της.

Γι' αυτό θα περιμένω να την ακούσω από την ... συχνότητα του avsite για να κάνω και γω τα σχόλιά μου.

Καλή συνέχεια, παιδιά!!!:615:

Reaction score
8
Re: Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Απίστευτο...
Μπήκα να δω αν υπήρχε η διεύθυνση του rapidshare για να ακούσω τη σημερινή εκπομπή και ω του θαύματος ...

... σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες :126:

noiz ... καλώς ήρθες πάλι στην ενεργό δράση του avsite ...
Wanda μου, ευχαριστω για το καλοσωρισμα αν και λοιπαμε που θα σε στενοχωρισω.

Δεν επεστρεψα στην ενεργο δραση του site. Επειδη ομως ειχα αναφερει καποια πραγματα σε αλλο thread, θεωρησα ηθικη υποχρεωση μου, εφ'οσον τα πραγματα οπως αποδειχτηκε πηγαν καλα), να συγχαρω τους παραγοντες.

Αυτο δεν σημαινει τιποτα παραπανω, ουτε οι θεσεις μου εχουν αλλαξει οσον αφορα το AvSite radio.

Και πανω απ'ολα δεν ξεχνω τις προσβολες.

Αυτο βεβαια δεν εχει καμια σημασια.

Να ειναι καλα τα παιδια και να συνεχισουν αυτο που αρχισαν.

Reaction score
2
Άντε αγόρι μου και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο!Έχω μπλέξει με τη δουλειά μου και δεν προλαβαίνω ούτε να φάω!Χαίρομαι που έκανες το come back!!!

Καλή αρχή!

Reaction score
8
Άντε αγόρι μου και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο!Έχω μπλέξει με τη δουλειά μου και δεν προλαβαίνω ούτε να φάω!Χαίρομαι που έκανες το come back!!!

Καλή αρχή!
Γιωργο, δεν διαβαζεις;;;;

Παρε τηλεφωνο οταν θελησεις και οταν μπορεσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll