To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: To avsite.gr τώρα... και στο ραδιόφωνο!!!

Δεν ακουω ομως μαστιγιο απο μεσα...:121:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Θα φανουν τα χρονια μας βρε συ:141:

Reaction score
1.213

Τι sexy φωνουλα ειναι αυτη τωρα !!! :404:

Reaction score
14

Τι sexy φωνουλα ειναι αυτη τωρα !!! :404:
βρε 2 χρονών και σου αρέσει η ΤΖΑΖ.... χικ!!!:119:

Reaction score
1.213

Ακουστε πως λεει για τις τρομπετες και τα πνευστα....:404:

Δηλαδη και να μην εισαι φιλος της jazz...γινεσαι στο λεπτο !! :144:

Reaction score
40

Πάνο ανέβασέ την και στο site:128:

Reaction score
17.446
Πολυ καλοι ολοι σας!:107:

Το μικροφωνο στον Κ.Κ. παρακαλω!:201:

Reaction score
3

Και ήρθε η ώρα της κρίσης…
Εμμμ … η ώρα της κρητικής επιτροπής…
Ούτε…
Η ώρα της κριτικής
(ουφ, μας έσκασες)
διότι ως γνωστόν : wanda χωρίς άποψη = μπιφτέκι χωρίς κιμά :126:

Άκουσα 2 φορές την πρώτη εκπομπή και 3 φορές την δεύτερη.
(Α … να θυμηθώ να το κοιτάξω αυτό) και έχω να παραθέσω τις ακόλουθες βαρυσήμαντες δηλώσεις, οι οποίες δεσμεύουν τη γράφουσα και μόνον:

1. Δεν ξέρω αν η φωνή του κ. Οπλοποιού ''ορίζεται'' ως ραδιοφωνική, κινηματογραφική, whatever ... είναι όμως μια ζεστή, ενδιαφέρουσα και διόλου αδιάφορη φωνή, η οποία όμως από καιρού εις καιρόν ''επισκιάζεται'' από την μπιτάτη μουσική που συνοδεύει τα κείμενα.

2. Η συγκεκριμένη μπιτάτη μουσική όχι μόνο με δυσκόλευε στο να ακούσω τον λόγο αλλά και αποσυντόνιζε την προσοχή μου από το θέμα.

3. … ώσπου με ''τσίτα τα γκάζια''… αίφνης πρόβαλε μια ήρεμη, γλυκιά φωνή και όταν ακούστηκε αυτό το ''στο μικρόφωνο ο Κώστας Κόγιας'' , τολμώ να πω ότι ενδοψύχως (!) αναφώνησα: Απίστευτο!!!! :121:.
Η γραπτή πληθωρική και απρόβλεπτη γραφή του ουδόλως συμβαδίζει με τον ήπιο, στρωτό λόγο του.
Όταν δε άκουσα το ''ασύλληπτο'': Συγχωρείστε το όποιο τρακ
Ε… εκεί είπα: Ο Κόγιας είναι ο άνθρωπος - ημίθεος της διπλανής πόρτας!!!
Και ενώ ουδέποτε θα με ενδιέφερε να μάθω για τα ηχεία και την ''συμπεριφορά'' τους στο χώρο … άκουγα με μεγάλη προσοχή.

Η μουσική ευτυχώς μπήκε σε καλό δρόμο….

4. Για την αναφορά στην Τζαζ … έχω να πω μόνο ότι και στις δύο εκπομπές, με την δύναμη του λόγου, έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στους μυστικούς δρόμους της μουσικής, που ενώ πιστεύεις ότι έχεις βαδίσει σε όλα τα σοκάκια, ανακαλύπτεις ότι πατάς σε νέα μαγικά μονοπάτια… που σε οδηγούν από το καθιστικό σου στα ''εξωτικά'' τζαζ κλάμπς της Ν. Ορλεάνης. Fedra πολλά μπράβο!!!

5. Για τα video games ... δεν έχω να πω πολλά καθώς δεν ήταν ποτέ το … φόρτε μου. Άκουσα όμως με προσοχή τις ιστορικές αναφορές και το πολύ καλό κείμενο (Dimitris K) … κυρίως για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

6. Για τις ταινίες σε επιμέλεια του καλού μας jd cine gear, έχω μόνο να πω: Αθάνατη Μεγαλόνησος!!! :615:

7. Για το τέλος, άφησα την αναφορά στην ιστορία της τηλεόρασης (Dream GR). Θα μπορούσα να την ακούω ξανά και ξανά, μαζί με την αναφορά στην Τζαζ!!!
Πολύ δομημένη προσέγγιση. Με γύρισε πολλά χρόνια πίσω όταν όλες οι μαθήτριες κόβαμε φλέβες για τον θρυλικό Μαγκάρετ της Χαβάη 5-0!!!
Καθώς άκουγα την μουσική επένδυση των δημοφιλέστερων εκπομπών, σκεφτόμουν αν θα είχε συμπεριληφθεί και εκείνη του Γούντι του Τρυποκάρυδου και η αναμονή με δικαίωσε πανηγυρικά καθώς ήταν από τις αγαπημένες μου παιδικές σειρές!!!
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να επισημάνω ότι από τις πιο αγαπημένες μου σειρές (αλλά δεν άκουσα την αντίστοιχη μουσική επένδυση) ήταν η ''όλα για το πτυχίο'' που παρακολουθούσα μετά μανίας καθώς ήμουν και εγώ φοιτήτρια εκείνο το διάστημα και συνέπασχα με εκείνο το δόλιο φοιτητή της Νομικής που προσπαθούσε να κερδίσει την συμπάθεια του καθηγητή του Κίνσφιλντ.

Πολύ καλή προσπάθεια!!!!
Μπράβο σε όλους!!!
Καλή συνέχεια!!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, πάντα αποδεκτές.

Οσον αφορά την μουσική, θα διορθωθεί στην τρίτη εκπομπή που είναι αυριο Τετάρτη...:109:

Απλώς πιστευω ότι οι ειδήσεις τεχνολογίας πρέπει να "συνοδεύονται" απο κάτι γρήγορο.

Η προσπάθεια που γίνεται είναι μεγάλη, μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και προσπαθουμε να τα διορθωσουμε...
Ολα μπαίνουν σε ενα κανάλι. Αυτες οι πρώτες "πιλοτικές" εκπομπές μας δείχνουν τον δρόμο.

Πάντως η ωρα της συμμετοχής των μελών πλησιάζει...:109:

Σε επόμενο θέμα θα ανακοινωθεί ο τρόπος συμμετοχής των μελών στις εκπομπές...:126:

Reaction score
1.213

1. Δεν ξέρω αν η φωνή του κ. Οπλοποιού ''ορίζεται'' ως ραδιοφωνική, κινηματογραφική, whatever ... είναι όμως μια ζεστή, ενδιαφέρουσα και διόλου αδιάφορη φωνή, η οποία όμως από καιρού εις καιρόν ''επισκιάζεται'' από την μπιτάτη μουσική που συνοδεύει τα κείμενα.
Θα συμφωνησω με το τελευταιο για την μουσικη..

Αν και εχω ακουσει μεχρι στιγμης πολυυυ λιγα λεπτα αποσμασματικα (τις εχω κατεβασει ομως :137: ) παρολα αυτα η μουσικη υποκρουση στην αρχη που μιλαει ο Πανος χαλαει το γλυκο...
Μπιτατο ναι δεν εχουμε αντιρρηση αλλα να μην επισκιαζει τη φωνη..η να γινονται καποια διαλλειματακια μεταξυ των ειδησεων και εκει να ''φουλαρει'' η μιουσικα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Δεν συμφωνω για την μουσικη.
Αν και απεχθανομαι το συγκεκριμενο ειδος(μαλιστα την ωρα που μπηκε
ο Κογιας με τις δικες του επιλογες αναφωνησα "οαση στα αυτια μου":142:)
θεωρω πως ειναι ακρως ραδιοφωνικη...

Reaction score
1.844

... Απλώς πιστευω ότι οι ειδήσεις τεχνολογίας πρέπει να "συνοδεύονται" απο κάτι γρήγορο ...
Συμφωνώ. Θέλω όμως να πω (και νομίζω πως κάτι παρόμοιο εννοεί η wanda) πως ακούγεται κάπως δυνατά. Το "χαλί" δεν πρέπει να δυσκολεύει την ακρόαση του λόγου. Να μπορείς δηλαδή να ακούς της εκφώνηση χωρίς να πρέπει να είσαι εντελώς αφοσιωμένος.

Έχω πρόταση για τις συμμετοχές μελών. Αλλά καλύτερα να περιμένω τις "εξαγγελίες" της υπεύθυνης ομάδας, μπορεί να την έχουν συμπεριλάβει. :403:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster