Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Θα θέσω ένα θέμα που με έχει απασχολήσει αρκετές φορές .
Μου την σπάει οταν απαντάω σε "φαντάσματα"
Υπάρχει η δυνατότητα να σερφάρεις σαν "αόρατος χρήστης" στο site.
Κατανοητό και σε μερικές περιπτώσεις επιβεβλημένο .
Κάποια "Χρώματα" το κάνουν μονίμως για να αποφύγουν την βροχή των πμ η για να επιτηρούν διακριτικά τα θέματα .
Κάποια μέλη γιατί δεν αρέσκονται σε αντιδικίες και προτιμούν να ενημερώνονται σιωπηρά.
Υπάρχουν όμως και οι κατ'επάγγελμα κρυφοί που περιμένουν να "κτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή.
Βρίσκεσαι λοιπόν στην περίεργη θέση να απαντάς στον αέρα η να σού'ρχεται απάντηση από το πουθενά .
Τι εξυπηρετεί αυτή η δυνατότητα του site ;
Ποιόν προστατεύει ; Τον κρυφό ;Τι φοβάται ; Ντρέπεται που είναι μέσα ;Ποστάρει με ενοχές ;
Θεωρώ πως όσο είναι δικαίωμά τους να το κάνουν αλλό τόσο είναι δικό μου να τους κράζω .
Ακόμα κι αν μου στοιχίσει infraction or ban .
Μου την σπάει οταν απαντάω σε "φαντάσματα"
Υπάρχει η δυνατότητα να σερφάρεις σαν "αόρατος χρήστης" στο site.
Κατανοητό και σε μερικές περιπτώσεις επιβεβλημένο .
Κάποια "Χρώματα" το κάνουν μονίμως για να αποφύγουν την βροχή των πμ η για να επιτηρούν διακριτικά τα θέματα .
Κάποια μέλη γιατί δεν αρέσκονται σε αντιδικίες και προτιμούν να ενημερώνονται σιωπηρά.
Υπάρχουν όμως και οι κατ'επάγγελμα κρυφοί που περιμένουν να "κτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή.
Βρίσκεσαι λοιπόν στην περίεργη θέση να απαντάς στον αέρα η να σού'ρχεται απάντηση από το πουθενά .
Τι εξυπηρετεί αυτή η δυνατότητα του site ;
Ποιόν προστατεύει ; Τον κρυφό ;Τι φοβάται ; Ντρέπεται που είναι μέσα ;Ποστάρει με ενοχές ;
Θεωρώ πως όσο είναι δικαίωμά τους να το κάνουν αλλό τόσο είναι δικό μου να τους κράζω .
Ακόμα κι αν μου στοιχίσει infraction or ban .