To Home Cinema του Pano M.

Reaction score
6
Στην παρουσίαση του 40αρι στην Θεσσαλονίκη ο Παναγιώτης ειχε εύκολο εργο στο να επιλέξει τον βιντεοπροβολεα που θα τον συντροφέψει τα επόμενα χρονια.
Στην πραγματικότητα χρειάστηκε μολις είκοσι λεπτα για να καταλήξει
- Εγω αυτό που ηταν να δω το ειδα, είπε αποχωρώντας από την παρουσίαση και από εκει και ύστερα η μονη του έννοια ηταν τα συνοδευτικά που θα πλαισίωναν ένα πλήρες Home Cinema ( Οθόνη , Ενισχυτής , Ηχεία, HTPC ) .και φυσικα η τοποθέτηση τους.

Ειχα την τύχη μαζι με το Μάριο να είμαστε οι αυτουργοί αυτης της διαδικασίας - δηλαδή του στησίματος ενός ακόμα Home Cinema - που όπως θα δειτε παρακάτω συνδυάστηκε με την επίπλωση ώστε να είναι οσο το δυνατόν ποιο διακριτικά κάποια πράγματα μεσα στο χώρο.. ( παρακάτω εξηγώ)

Ιδού ο μεγαλοπρεπείς Sony 40 τοποθετημένος σε απόσταση τεσσάρων περίπου μέτρων από την 92 ιντσών ηλεκτρική οθόνη της Dalite και στηριζόμενος από βαρια βάση ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να προκαλέσουν πονοκέφαλο τα 11 κιλα που ζυγίσει
Και φυσικά αριστερά δεξιά τα περιφερειακά μικρά διαμαντάκια της B&W MT30

Απέναντι η επιπλο-κατασκευή που κρύβει την ηλεκτρική οθονη , η 32αρα lcd για τα τηλεοπτικά κανάλια και φυσικα η υπόλοιπη παρεα των ηχείων της B&W.

Αριστερά , όπως θα δειτε καλύτερα στην παρακάτω φωτο η καρδια του συστήματος που αποτελείται από το Marantz SR-8002 ( με τρέλανε το Audyssey) και φυσικά το HTPC υπεύθυνο να ταΐζει με υψηλή ανάλυση τον προβολεα.

Όπως βλέπετε από την αγαπη μας τα γεμίσαμε με δακτυλιες​

Attachments

• 35 KB Προβολές: 811
  • 13,4 KB Προβολές: 801
  • 23,3 KB Προβολές: 795
  • 40,8 KB Προβολές: 798
  • 32,3 KB Προβολές: 804

Reaction score
6
Απάντηση: To Home Cinema του Pano M.

Και ξάφνου εκει που αναρωτιέσαι που στο διάκο είναι η οθονη ,αυτή ξεπροβάλει διακριτικά από την επιπλο-κατασκευή που κατασκεύασε ο Μάριος ( καθότι γνώστης του επαγγέλματος) και που φυσικά δεν γλιτώνει ευκολα από μενα , αφου μαζι με κάποια ακομα πραγματάκια που σκεφτικά , θα προσθέσει παρομοια πατέντα και στο δικο μου Home Cinema :144:.

Attachments

• 44 KB Προβολές: 806
  • 30,9 KB Προβολές: 793
  • 32,6 KB Προβολές: 796
  • 34,6 KB Προβολές: 785
  • 31,3 KB Προβολές: 796

Reaction score
6

Τελος η μπαλα που βλέπετε είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Το γουφεράκι του σετ είναι αξιοζήλευτο και εκτός της διακριτικής του εμφάνισης εντυπωσιάζει και με την εξαιρετική του απόδοση.
Από οσο γνωρίζω πωλείται και χώρια αλλα είναι πολλα τα λεφτά Αρη.:144:

Αυτό ηταν λοιπον το Home Cinema του Παναγιώτη..
Φιλαράκι να σαι καλα να το χαίρεσαι και καλες θεάσεις με την οικογένεια σου στο καινούργιο σου σπιτικό.​

Attachments

• 31 KB Προβολές: 786
  • 27,6 KB Προβολές: 775
  • 22,8 KB Προβολές: 781
  • 52,9 KB Προβολές: 780

NIX

Reaction score
0

Μπραβο σας παιδια! Κανατε εξαιρετικη δουλεια. :444:
Τυχερος αυτος που εχει ενα τετοιο αξιοζηλευτο HomeCinema.

Παναγιωτη σου ευχομαι να το χαιρεστε με την οικογενεια.
Καλες κινηματογραφικες βραδυες. :403:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Υπέροχο σύστημα, να είσαι γερός Παναγιώτη να το χαίρεσαι.
Η σφαίρα της B&W δε, είναι πραγματικά εξαιρετική. :126:

...

Reaction score
59
Kαι καλογουστο και λειτουργικο και πανεμορφο !!

Να το χαιρεσαι και καλες HD θεασεις !!!!

Reaction score
0
Σας ευχαριστω για τις ευχες φιλοι και φιλες του site.
Οπως γνωριζετε η εγκατασταση ενος πληρους και αξιολογου home cinema,
δεν ειναι ευκολη υποθεση.Χρειαζεται χρονος και μερακι για να στηθει σωστα.
Εμενα μου πηρε τρεις ολοκληρους μηνες αυτο το αποτελεσμα που βλεπουμε
σημερα.Το οποιο χωρις την βοηθεια των Ανδρεα και Μαριο δεν θα υπηρχε.
Σας ευχαριστω ολοψυχα παιδια για την εξαιρετικη δουλεια που κανατε και
που ανεχτηκατε τις γκρινιες μου κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Συγχαρητηρια και απο εμενα στους εγκαταστατες, αλλα και τον τυχερο
ιδιοκτητη:607:

Reaction score
5
Πανέμορφο πραγματικα! Και εντός του σαλονιού και δεν γινεται αντιαισθητικό! Καλά το κόλπο με το πανί ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Να το χαίρεσαι Πάνο!

Reaction score
0
φίλε μου κατι αντίστοιχο σκεφτομαι να κάνω και εγω σαν κατασκευή για να κρύψω το πάνί .Το κουτι που το κρύβεις τι διαστάσεις είναι ? Σκέφτομαι να πάρω μηχανικό πανί και αυτες τις μερες κάνω ανακαινιση και είχα υπόψην μια τέτοια κατασκευή .δυστυχώς δεν μπορώ να αγορασω τώρα το πανί αλλά τι διαστασεις πιστεύεις οτι πρέπει να κανω την κατασκευη για να μην εχω πρόβλημα στο μέλλον ? η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 5 μετρα .

Reaction score
6

Νομίζω πως οι διαστάσεις της οθονης αναγράφονται στα site που τα πωλούν..
Αν παλι όχι ,μπορεις να επισκεφτείς καποιο υποκαταστήματα του Πλαισίου η Media Markt οπου εχουν στημένες οθονες και με ένα μετρο να βρεις την διάσταση…
Παντως για την απόσταση θέασης που εχεις πας για οθονη 100 ιντσες

Reaction score
0
Παραθέτω και την δικιά μου λύση που ίσως σου φανεί χρήσιμη οι διαστάσεις του πανιού είναι 106'' και έχω φτιάξει γυψοσανίδα με διαστάσεις εσωτερικές 262 cm x 12,5 cm . Έχει έρθει κουτί.

Attachments

Reaction score
0
ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά το 12,5 μου φαινεται πολύ μεγάλο. Ειχα την εντύπωση οτι αν αφήσω "αερα" 6*6 εκατοστα ,ανεξαρτήτως του μήκους του πανιού για να μπεί ο μηχανισμός, δεν θα ειχα πρόβλημα .Όσο αφορα το μήκος σκεφτόμουν για να μην εχω πρόβλημα ,τα 3 μετρα .Υπάρχει είδη ενα τσιμεντένιο ραφι κατα μήκος όλου του τοίχου το οποίο θα ντυθεί με ξύλο .Είναι βέβαια λίγο ψηλά (γύρω στα 3μετρα) αλλά δεν εχω άλλη επιλογή

Reaction score
0
τωρα που ειδα στο μέτρο οτι 6 εκατοστα ειναι πολύ λίγα ,εχεις δίκιο, 12.5 αερα πρέπει να ειναι ενταξει για επενδυθει το ραφι με ξύλο .Πήγα και σε γνωστο μαγαζι για να σιγουρευτώ για τις διαστασεις αλλά το ειχαν κρεμασμένο ψηλά και δεν ειχαν διαθεση να ανέβουν για να με βοηθήσουν ....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ηχητικες εντυπωσεις απο τα ηχεια; ετσι οπως τα πισω ειναι ψηλα ικανοποιουν; ρωταω γιατι και τα δικα μου Μ1 ετσι τα εχω και καπου χανουν

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
gperdik