TO KERNELL OR NOT TO KERNELL (ΜΕ FOOBAR)

Z

Zdimis

Guest
Θελοντας ναχω την ησυχια μου ειχα απλά κατσει το foobar και μεσω του m2tech εδινα στο dac μου κι ολα καλά.
Μετα κάποιος μου σφυριξε οτι χωρίς το kernell απλά ειμαι σαχλός .

Λοιπον με το kernell καθισμένο στο foobar (απλή διαδικασια ,κατεβαζεις ζιπαρισμένο το kernell streaming) ,anoigeiw to φοοβαρ ---file-----preferences ----ανοιγει ενα παραθυρο με διαφορα ,τσιμπας το zipαρισμένο kernell το πετας μεσα στο παράθυρο ,επιλέγεις apply κανει restart το foobar και voila!!!
Tρισδιαστατος μαλακοτερος φυσικοτερος ηχος ,διπλο soundstage ,πριμα αιθερια ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΜΠΑΣΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΣΟ ΑΤΟΝΟ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΟΟΟ??????Και δωστου δεξι κλικ πανω sto kernell για remove και apply ξανα για χωρις δαυτο και ξαναπέτα το μεσα απο τις λήψεις και apply ξανα κ ξανα κ ξανά κ ξανά....Ειλικρινα δεν εχω καταλήξει με τετοιο drawback στο μπασο με το kernell οτι προτιμω να ακουω με αυτο τον διαφανο πιουριστικο τροπο καθως το μπασσοοο......παιζει πιο πολυ σαν πνευστο.

Z

Zdimis

Guest
...και η αλήθεια ειναι οτι θα ειχε ενδιαφερον μια τοποθετησης σας επι του θεματος αν το kernell σας εχει απασχολήσει.....

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Γιατί να μας απασχολήσει βρε Zdimis;

whatyear.jpeg

2016 δεν έχουμε;

To KS αναπτύχθηκε κατά την «πρωτογενή» εποχή του computer audio. Όταν μεσουρανούσαν τα Windows XP. Το αναφέρει και στη σελίδα απ'όπου το κατεβάζεις ότι ειναι κάτι το πειραματικό τότε, πόσο μάλλον τώρα.

Επίσης, στην ίδια σελίδα δες πότε κυκλοφόρησε το KS για το foobar. What year is it! Το 2006! Προτού βγουν τα Windows Vista (ούτε καν τα 7!). Εφόσον έχεις ένα μοντέρνο λειτουργικό, ειναι προτιμότερο να διαλέγεις WASAPI -- αν δεν υπάρχει ΑSIO driver, που γενικά προτιμάται.

Aν είσαι οπτικοακουστικός τύπος, χαμήλωσε την ένταση και δες εδώ για ένα επιστημονικό presenation της τρέχουσας κατάστασης του Kernel Streaming.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η λειτουργία του foobar που φορτώνει τα κομμάτια στη μνήμη αντί να τα διαβάζει από το δίσκο, όπως κάνει το -μυστηριωδώς- ηχητικά διαφορετικό JRiver.

Z

Zdimis

Guest
ειμαι ....ρετρο τυπος και τεμπελης .....:) (αλλα ισως οχι τοσο σαχλος οσο μου προσαψαν που αγνοω το kernell :)

Z

Zdimis

Guest
WASAPI ΛΟΠΟΝ ειναι μακραν καλυτερο στο συστημα μου.Ε υχαριστω το φιλο που μουβαλε χερι που δεν kernellαρω και μεσα απο αυτο προεκυψε η αποφυγηντου μεικτη με Wasapi απο τον mufasa :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.630
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7