To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Reaction score
4
Το δικο μου ps3 δεν το εχω κοντα μου αλλα επειδη το γραψατε για θορυβο πηγα κοντα εχτες ετσι ωστε να ακουσω αμα κανει θορυβο.
Την πρωτη μερα που το πηρα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση ποσο αθορυβο ηταν.
Εχτες που πηγα εκανε θορυβο οχι ενοχλητικο αλλα σε καμια περιπτωση στα επιπεδα της πρωτης μερας.
Το εψαξα για αυτον τον λογο και τελικα αποδειχτηκε οτι οσοι εχουμε το 1.6 θα εχουμε θορυβο.
Υπομονη.
Ενα φτιαχνουν δυο χαλανε μου φαινεται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Ήταν τόσο καλή η backwards compatibility που μας έδωσε το 1.6 που χαλάλι.... :happy_8: :crazy_1:
Έχω ακούσει και εγώ τον ανεμιστήρα μερικές φορές αλλά δεν μου φτάνει ποτέ σε ενοχλητικό επίπεδο.
Εγώ δεν έχω γνήσια παιχνίδια του PS2 και έτσι δεν με πειράζει................:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.902
Εγώ δεν είχα ενοχληθεί από τον θόρυβο μέχρι τώρα. Από τότε που διάβασα για το πρόβλημα με το τελευταίο firmware, όλο πάω από πάνω και "ψάχνομαι" για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι κάνει θόρυβο... :crazy_1:

Reaction score
1
Απάντηση: To PS3 σας κάνει θόρυβο;

Καλα δεν παιζεστε με τιποτα. Ποιον θορυβο και πρασινα αλογα, απολαυστε τις ταινιες και τα παιχνιδια σας και μην κανετε την τριχα-τριχια! Και ποτε μην το εχετε ανοιχτο με mute στην ενταση, γιατι αλλωστε? Εστω και με πολυ λιγη ενταση δεν ακουγετε τιποτα.

Ασε που κανει και πολλες δουλειες, δηλαδη τι λιγοτερο εχει απο ενα αεροθερμο οπως πολυ σωστα διαβασα αλλου!!! Και με λιγοτερο θορυβο ετσι? Εγω το δινω στην μανα μου να στεγνωνει και τα ρουχα!!!:happy_5:

Reaction score
1

Και αν παρολα αυτα εξακολουθειτε να εκνευριζεστε απ΄τον θορυβο, να σκατε απ'την ζεστη που βγαζει κ.α. μια ειναι η λυση που εχω ξαναπροτεινει: το βαφεις μπλε και το ριχνεις στη θαλασσα!!!

Reaction score
0
το αφησα να κανει folding 3 ωρες για να τσεκαρω τον θορυβο.στο folding μεσα οντως ο θορυβος μεγαλωσε αλλα μολις βγηκα απο εκει οι στοφες του ανεμιστηρα πεσανε στο κανονικο και εχω το 1.6 firmware.:smoking:

Reaction score
4
το αφησα να κανει folding 3 ωρες για να τσεκαρω τον θορυβο.στο folding μεσα οντως ο θορυβος μεγαλωσε αλλα μολις βγηκα απο εκει οι στοφες του ανεμιστηρα πεσανε στο κανονικο και εχω το 1.6 firmware.:smoking:
Τοτε σιγουρα το δικο σου εχει καποιο προβλημα. :happy_5:

Reaction score
0

Με την ευκαιρία μια που το έφερε η συζήτηση...........θα έλεγα σε όσους δεν έχουν εγκαταστήσει το firmware 1.6 να μην το εγκαταστήσουν........και οι αμερικάνοι(blu-ray.com) το ίδιο πρόβλημα έχουν........και ψάχνουν να βρούν το παλιό firmware 1.5 για να κάνουν downgrade(αν γίνεται)..................εγώ όπως είπα και παραπάνω δεν πρόκειται να αναβαθμίσω το firmware μέχρι να έρθει τον Αύγουστο αυτό που θα φτιάχνει το upscaling των απλών dvd.........................

Reaction score
4
Παιδες δεν μιλαμε για προβλημα και αδικα το ψαχνετε.
Οποιος δεν το εχει συγκρινει αμεσα με ενα αλλο εντελως αθορυβο δεν θα καταλαβει την διαφορα.
Το ιδιο ισχυει και σε οσους το μηχανημα δεν ειναι κοντα τους .
Ολη ιστορια ειναι οτι το ps3 εχει μια νεκρικη σιγη οταν δουλευει πραγμα που με το 1.6 και το folding που βαλανε να μην ισχυει πια.
Απλα τωρα το ακους που δουλευει ενω οσοι θυμαστε πριν την αναβαθμιση το καταλαβαινες μονο απο τα φωτακια και αμα κολλαγες το αυτι κοντα του.
Οι διαφορες στον ηχο δεν ειναι τεραστιες αλλα μικρες.
Η εντυπωση που μου ειχε κανει απο την απολυτη ησυχια της αρχης εχει μετατραπει σε ενα φυσιολογικο ηχο λειτουργιας.
Αυτο ειναι ολο.
Εμενα μου αρεσε η νεκρικη σιγη αλλα μπορω να ζησω και με αυτον τον φυσιολογικο θορυβο ανετα.
Ελπιζω ομως στο μελλον να το επαναφερουν.
Εχουμε ολοι πολλες συσκευες και καλο ειναι να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβες ειδικα οσοι βλεπουμε τανιες.

Reaction score
7
Παιδιά κατ'αρχήν να ζητήσω ένα συγνώμη που σας αναστάτωσα όλους και ψάχνεστε για το αν το δικό σας PS3 κάνει θόρυβο...Είμαι υπερβολικός με το θόρυβο και επίσης έκατσε το σημείο που το έχω τοποθετήσει να ενισχύει τον ήχο. Επίσης επηρεάστηκα και από κάποια ξένα φόρουμ που κάποιοι υποστήριξαν ότι το PS3 είναι αθόρυβο σαν το Wii (αδύνατον, έχω και εγώ wii και αυτό δεν παίζει σε καμία περίπτωση) Αυτά όλα τα ανακάλυψα ύστερα από διεξοδικές δοκιμές με το PS3 κολητού μου που νόμιζα ότι ήταν εντελώς αθόρυβο. Στο σπίτι του όντως δεν κάνει θόρυβο όπως το δικό μου. Έτσι πήγα το δικό μου σπίτι του και τα συνδέσαμε και τα 2 μαζί στο ίδιο σημείο και τα βάλαμε να κάνουν folding. Ε λοιπόν εκεί ο θόρυβος ήταν αρκετά μειωμένος και επίσης με το αυτί κολημένο στην δεξιά γρίλια εξαερισμού, διαπίστωσα ότι και τα 2 κάνουν τον ίδιο θόρυβο. Στο έπιπλο που το έχω σπίτι μου, ναι μεν δεν είναι στριμωγμένο αλλά είναι γωνία με τον τοίχο και σαν το δι@ολο τυχαίνει στο σημείο εκείνο να ενισχύεται ο θόρυβος και να ακούγεται πολύ έντονα ο θόρυβος στον καναπέ που κάθομαι (φανταστείτε ότι δεν είναι και μεγάλος ο χώρος). Βαζοντάς το λοιπόν σε άλλο σημείο ο θόρυβος μειώνεται αισθητά. Αλλά μην περιμένετε το απόλυτα αθόρυβο μηχάνημα...εξάλου είναι αδύνατον αυτό αν σκεφτούμε το hardware του ps3 και τις απαιτήσεις ψύξης που έχει. Όσο για το firmware δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά αφού μετά από 2 ώρες λειτουργίας το αναβάθμισα σε 1.6. Οπότε δεν μπορώ να θυμάμαι το θόρυβο με το παλιότερο firmware. Ενδεικτικά πάντως θα σας αναφέρω ότι και με τα δυο ps3 αναμένα για 2 ώρες σε κατάσταση idle ο θόρυβος είναι μικρότερος από ένα xbox 360 που επίσης ήταν idle(χωρίς δισκάκι μέσα) και αναμένο για 20 λεπτά. Φυσικά δεν το λέω για να ανοίξω θέμα ps3 vs. xbox 360 και στηρίζομαι σε αυτό που άκουσα μαζί με τον φίλο μου με το δικό μου ps3, το δικό του ps3 kai το xbox 360 του. Φυσικά για όσους δύσπιστους πατρινούς μπορούμε να ξανακάνουμε το test και να τον προσκαλέσουμε για ακρόαση (θυμίζει hi-end δοκιμή αυτο το τελευταιο... :) ) Πάντως έχω πειραματιστεί πολύ σε τοποθετήσεις ηχείων σε συγκεκριμένο σημείο για αποφυγή ανισχύσεων σε ορισμένες συχνότητες, αλλά ποιός θα μου το έλεγε ότι θα πειραματιζόμουν και με τοποθέτηση PS3 για αποφυγή του θορύβου...

Reaction score
1
και να συμπληρωσω οτι οταν βαλαμε δισκο στο 360 δεν μπορουσαμε να διακρινουμε γενικα κανενα ηχο στη γειτονια...:)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll