Toshiba 37' X3030DG(full HD) + HD DVD HD E1+ 6 hd dvd titles =1300 euros

Reaction score
1
Εχτες πήγα στα media markt και "ψώνισα" τελικά για το σαλόνι μου την προσφορά που είχαν για τα Χριστούγεννα και περιλαμβάνει όλα τα παρακάτω
Δηλαδή :
1) ΤΟSHIBA REGZA 37X3030DG LCD TV
2) TOSHIBA HD-DVD PLAYER HD E1
3) 6 ταινίες HD DVD (συγκεκριμένοι τίτλοι)

Δέν ξέρω με σιγουριά να πω το πόσο "προσφορά" ήταν αλλά να πώ την αλήθεια δεν άντεχα άλλο
να το "ψάχνω" και τηλεόραση στο σαλόνι να μην έχω.
Μου έπεσαν λίγο μεγάλες οι 37 ίντσες μιας και πολύ-πολύ δεν τις χρειαζόμουν. Οταν θέλω να δω ταινία, την βλέπω στον πρβολέα στις 90'.
Βασικά την ήθελα για τηλεοπτικό σήμα αλλά με έτρωγε ο κ@λος να είναι full HD+DVB-T+++... εεεεε αφου θα έδινα που θα έδινα κανα 800άρι ευρώ για μια hd ready είπα "άϊ στο λύκο" θα δώσω κάτι ακόμα να κάνω την καψούρα μου!
Χρεαζόμουν και το ΗD-Ε1 player και σαν απλό DVD και σαν HD DVD γιατί αφ'ενός το παλιό player (snazio 1350) το έδωσα και αφ'εταίρου ήθελα ένα ΗD player και για την τηλεόραση και για τον προβολέα.
Έτσι λοιπόν το "χτύπησα" το "πακέτο" του media markt στα 1300 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις και ...... με τις υγείες μου!!!!

Λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να την συνδέσω πλήρως με όλα τα υπόλοιπα "τσαρμασίδια" μου (ενισχυτές dvd projector...sat).
Έβαλα μόνο μια κεραία και ρύθμισα τα κανάλια.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου σαν χρήστης, είναι οτι παίζει αρκετά καλά σε τηλεοπτικο πρόγραμμα αν και δεν πολυασχολήθηκα να την ρυθμίσω (θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία με το DVE ).
Εχει αρκετά βαθύ μαυρο και λίγο αυξημένες τονικότητες στα χρώματα (για τα δικά μου γούστα).
Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι οι πραγματικά πολλές ρυθμίσεις όσον αφορά την εικόνα.
Σου δίνουν την δυνατότητα άν έχεις μεράκι και υπομονή να την "φέρεις" στα μέτρα σου.
Κάτι άλλο που ξεχώρισα είναι η "απαλότητα" που έχει η εικόνα σε σχέση με τις αντίστοιχες Samsung-Lg .Με τον όρο "απαλότητα" προσπαθω να περιγράψω τον τρόπο που απεικονίζει τις αμυχές των αντικειμένων των εικόνων με ένα "σβήσιμο" παρόμοιο των CRT. Σε αντίθεση με όσες samsung και lg είδα οι οποίες είχαν υπερβολικό "γρέζι" στην εικόνα παρόλες τις "μηχανές εξομάλυνσης" που αναφέρουν οτι έχουν.

Μάλλον το σ/κ θα ασχοληθώ να την συνδέσω και να δω πως παίζει HD και να γράψω τις όποιες εντυπώσεις.

Reaction score
0
Κάτι άλλο που ξεχώρισα είναι η "απαλότητα" που έχει η εικόνα σε σχέση με τις αντίστοιχες Samsung-Lg .Με τον όρο "απαλότητα" προσπαθω να περιγράψω τον τρόπο που απεικονίζει τις αμυχές των αντικειμένων των εικόνων με ένα "σβήσιμο" παρόμοιο των CRT. Σε αντίθεση με όσες samsung και lg είδα οι οποίες είχαν υπερβολικό "γρέζι" στην εικόνα παρόλες τις "μηχανές εξομάλυνσης" που αναφέρουν οτι έχουν.
Θα συμφωνήσω μαζί σου (ώς κάτοχος Toshiba και εγώ), μάλον γι'αυτο είναι υπευθυνο το IPS panel μαζί με την επεξεργασια Activision της Toshiba.
http://www.toshiba.de/consumer/content/defaultid1_1_id2_2_id3_170_id4_5.aspx
Αν και χάνει λίγο σε μαυρο και γωνίες απο τις Sony-Samsung. (Οι LG φοράν και αυτές IPS).

Εξαίρετη επιλογη για τις κρύες νύχτες του χειμωνα !
ΚΑΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ !

Reaction score
14
απο το Mediamarkt εμαθα οτι οι τιτλοι είναι οι εξής:

300
basic instinct
terminator 2
total recall
rambo 1
bourne supremacy
ran (japan)
germany 2006 (goals etc)

διαλέγεις 6 απο τις 8 επιλογές

επίσης μου σφύριξαν οτι το φυλλάδιο που θα βγεί στις 19 Δεκεμβρίου με ισχύ απο την επόμενη 20 Δεκεμβρίου θα κρύβει πολλά καλούδια!

Reaction score
0
απο το Mediamarkt εμαθα οτι οι τιτλοι είναι οι εξής:

300
basic instinct
terminator 2
total recall
rambo 1
bourne supremacy
ran (japan)
germany 2006 (goals etc)

διαλέγεις 6 απο τις 8 επιλογές

επίσης μου σφύριξαν οτι το φυλλάδιο που θα βγεί στις 19 Δεκεμβρίου με ισχύ απο την επόμενη 20 Δεκεμβρίου θα κρύβει πολλά καλούδια!

Kάτι άκουσα και εγώ και όχι μόνο για το MM
Ta πακετάκια TV+BR ή ΤV+HD-DVD θα οργιάσουν ......

Reaction score
1
Πράγματι αυτές είναι οι ταινίες
Συγνώμη που δεν μπορώ να σας πω άν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους αλλά ακόμα λόγω εργασίας δεν έχω αξιωθεί να τα συνδέσω όλα.
Βασικά δεν πιστεύω να έχουν αλλά η "ελπίδα πεθαίνει τελευταία".

Υπ'όψιν οτι το HD-E1 (to hd dvd player δηλαδή) δεν είναι 1080p αλλά 1080i.
Εμένα προσωπικά δεν με "χαλάει" απλώς το λέω μην την "πατήσει" κανείς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale