- Reaction score
- 14
Επειδή έχω μπερδευτεί... Ποιές οι διαφορές του XE1 από το EP-35 ?????
Αν βάλεις το XE-1 σε hdmi output : auto, πάλι το ίδιο έχεις :happy_9:Πέρα απο το πιό όμορφο σασί του XE1, το EP35, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα + ότι βγάζει bitstream ήχο!!
Κι εσύ που το ξέρεις???:happy_8::happy_8:Αν βάλεις το XE-1 σε hdmi output : auto, πάλι το ίδιο έχεις :happy_9:
Αν τα συνδέσεις με τις αναλογικές εξόδους, ναι!!!Thanks !!!
Δηλαδή εάν εξαιρέσουμε το σασί έχουν την ΙΔΙΑ εικόνα και τις ΙΔΙΕΣ επιλογές στον ήχο?
Εγώ με προπολεμικό ενισχυτή χωρίς hdmi μπορώ να ακούσω true-hd και dts hd master ΟΠΟΙΟ μοντέλο από τα δύο και αν επιλέξω?
Τί λές βρε?..................έξοδο bitstream έχουν όχι ενσωματωμένους αποκωδικοποιητές..........:mad_1:Αν τα συνδέσεις με τις αναλογικές εξόδους, ναι!!!
:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:Αφήστε το.. θα περάσω αργότερα.. :cool_11:
Αυτό ξερω κι εγώ....τα logos που κουβαλάει το κάθε μηχάνημα στις προσόψεις του, δηλώνουν το τι μπορεί να αποκωδικοποιήσει!!Με τις αναλογικες εξόδους ακους TRUE HD. Εχούν ενσωματομένους αποκωδικοποιητες.Εγω πως ακουσα;;
Σωστά!!:cool_4:Σωστοί και οι δύο.......όσον αφορά τα φορμά της Dolby.......όμως για το DTS HD Master Audio τα πράγματα είναι μπερδεμένα........όταν γράφει πάνω στο μηχάνημα DTS HD Advanched Digital out σημαίνει ότι μπορεί απλά να το μεταφέρει(έτσι δεν γράφει το EP35 και το BD-P1400 Δημήτρη?).........όταν γράφει DTS HD Master Audio σημαίνει ότι έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και μπορεί να εξάγει τον ήχο από τις αναλογικές εξόδες........αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα τέτοιο player........rof:
Γαμώτο......έχω ένα πινακάκι με όλα τα διαφορετικά λογότυπα του DTS HD(4 συνολικά: DTS HD Master Audio, DTS HD Advanched Digital out, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Digital out) αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.......θα λύσει πολλές απορίες αν μου πεί κάποιος πως να το βάλω.....:sad:Σωστά!!:cool_4:
Το DTS μου είχε διαφύγει!!
Ρώτα τον Regunus!!! Έχει γίνει εξπέρ στους πίνακες!!!:happy_9::happy_9:Γαμώτο......έχω ένα πινακάκι με όλα τα διαφορετικά λογότυπα του DTS HD(4 συνολικά: DTS HD Master Audio, DTS HD Advanched Digital out, DTS HD High Resolution Audio, DTS HD Digital out) αλλά δεν ξέρω πως να το βάλω.......θα λύσει πολλές απορίες αν μου πεί κάποιος πως να το βάλω.....:sad:
Ναι.....μπας και κάνει κάτι γιατί όλο κάθεται.......φρέσκος φρέσκος......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:Ρώτα τον Regunus!!! Έχει γίνει εξπέρ στους πίνακες!!!:happy_9::happy_9: