Toshiba HD-EP35 Firmware 1.3

Reaction score
62
Εδώ κι ένα μήνα το περιμένω το....τιμημένο:)happy_9: ) απο Γερμανία, και μαθαίνω ότι βγαίνουν καινούρια firmware γι' αυτό!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!!!:happy_9:

Reaction score
62
Σιγα σιγα το ep35 εμφανιζεται και εδω:
http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27520&prid=28235

Η απορια μου ειναι εαν προκειται για την επισημη εισαγωγη απο intersys.
H εισαγωγή είναι απο την Intersys. Μου έστειλαν το εξής mail:

Αγαπητέ κύριε Κάτσιε,
αναμένουμε παραλαβή από την Intersys και με το που θα παραλάβουμε θα προωθήσουμε τις παραγγελίες μας. Ευελπιστούμε πως η παραλαβή θα είναι μέσα στην εβδομάδα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας
Φιλικά
Shop21

Reaction score
62
....το παράγγειλα απο Ελλάδα, γιατί οι Γερμανοί, όταν τους ρώτησα τι γίνεται με την παραγγελεία μου (που την έκανα πρίν απο 1,5 μήνα), μου απάντησαν ότι το ποϊόν είναι διαθέσιμο και αν το παραγγείλετε τώρα, θα σας αποσταλεί σε μια βδομάδα!!!wall_1 wall_1

Reaction score
73
....το παράγγειλα απο Ελλάδα, γιατί οι Γερμανοί, όταν τους ρώτησα τι γίνεται με την παραγγελία μου (που την έκανα πρίν απο 1,5 μήνα), μου απάντησαν ότι το ποϊόν είναι διαθέσιμο και αν το παραγγείλετε τώρα, θα σας αποσταλεί σε μια βδομάδα!!!wall_1 wall_1
Τελικά δεν ειμαστε μονο στην Ελλαδα... για τα μπαζα... αλλα και στη Γερμανια... υπαρχουν τετοια λουλουδια...:mad_2:

Ετσι για να πεφτουν κατι προσωπεια... οτι οι "εξω" ειναι επαγγελματιες και οι "εδω" .... μπακαληδες...:mad_2:

Reaction score
62
Τελικά δεν ειμαστε μονο στην Ελλαδα... για τα μπαζα... αλλα και στη Γερμανια... υπαρχουν τετοια λουλουδια...:mad_2:

Ετσι για να πεφτουν κατι προσωπεια... οτι οι "εξω" ειναι επαγγελματιες και οι "εδω" .... μπακαληδες...:mad_2:
Πές το ψέμματα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Toshiba HD-EP35 Firmware 1.3

Αυτό να λέγεται........παρόλα αυτά το φαινόμενο είναι πιο συχνό στη Μπανανία.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Toshiba HD-EP35 Firmware 1.3

Αυτό να λέγεται........παρόλα αυτά το φαινόμενο είναι πιο συχνό στη Μπανανία.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Sory για την παρέμβαση-διόρθωση, όχι Μπανανία φίλε μου: Γιουνανιστάν....
(Έτσι μας λέν οι ...φίλοι και σύμμαχοι και γείτονες και (χα)κουμπάροι Τούρκοι!!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.512
Νεότερο μέλος
Squat