Toshiba Mt700 Και Sony Vaio

Reaction score
0
Προσπάθησα να συνδέσω τον καινούργιο μου projector TOSHIBA MT700 ο οποίος διαθέτει είσοδο RGBHV με το laptop μου ένα SONY VAIO VGN-S2XP το οποίο διαθέτει έξοδο VGA monitor και δυστυχώς ΔΕΝ τα καταφέρνω.
Όταν bootάρει το laptop εμφανίζεται το λογότυπο των Windows XP σε κοκκινωπή απόχρωση (δηλ. όχι σωστό χρώμα) και μετά όταν πρέπει να μπεί και να μου δείξει το Desktop των Windows μου βγάζει ασπρη οθόνη με την ένδειξη RGBHV no signal.
Τί δεν κάνω καλά ?
(Το καλώδιο σύνδεσης είναι ένα VGA d-sub15 σε 5πλο BNC (HVRBG) και η ανάλυση του laptop στα 800χ600).

Reaction score
3
Το manual του MT700 γράφει: "Many laptops do not turn on their external video ports when connected to a projector. Usually a key combo such as FN + F3 or CRT/LCD key turns the external display on/off. Locate a function key labeled
CRT/LCD or a function key with a monitor symbol on the laptop. Press FN and the labeled function key simultaneously. Refer to your laptop’s documentation to learn your laptop’s key combination." Δεν έχω laptop και δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, μπορεί να φταίει η ανάλυση του Η/Υ, βάλε μεγαλύτερη ανάλυση. Δοκίμασε αναλογία ανάλυσης σε 16:9, π.χ. 1280 Χ 720. Κοίταξε και τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών._

Reaction score
0
Αυτά που αναφέρεις Κωνσταντίνε τα έχω δεί και γώ και τα έχω κάνει .
Όσο για την ανάλυση μήπως πρέπει να κατέβω πολύ χαμηλά ? (640Χ480)

GTX

Reaction score
39
Αυτά που αναφέρεις Κωνσταντίνε τα έχω δεί και γώ και τα έχω κάνει .
Όσο για την ανάλυση μήπως πρέπει να κατέβω πολύ χαμηλά ? (640Χ480)
O MT700 έχει native ανάλυση 1280x720 μήπως να την ανέβαζες?

Reaction score
0
Τελικά το πρόβλημα ήτανε στο καλώδιο !!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Το άλλαξα και όλα δούλεψαν πολύ καλά.
Η καλύτερη ανάλυση ήτανε η 1024Χ768 γιατί στην 1280Χ800 που είναι η ανώτερη του laptop , η απεικόνιση ήτανε πολύ μακρόστενη και παραμορφωτική του Desktop.
Τέλος καλό....όλα καλάαααααααα. :lol:
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια..... :wink:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Η καλύτερη ανάλυση ήτανε η 1024Χ768 γιατί στην 1280Χ800 που είναι η ανώτερη του laptop , η απεικόνιση ήτανε πολύ μακρόστενη και παραμορφωτική του Desktop.
Την καλύτερη εικόνα θα την πάρεις όταν καταφέρεις να δώσεις στον προβολέα την native ανάλυση δηλ. 1280x720. Αν δεν μπορείς να δώσεις αυτή την ανάλυση από τους drivers τις κάρτας γραφικών (με την προϋπόθεση ότι είναι οι τελευταίοι) τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο πρόγραμμα π.χ. powerstrip.

Reaction score
0
Την καλύτερη εικόνα θα την πάρεις όταν καταφέρεις να δώσεις στον προβολέα την native ανάλυση δηλ. 1280x720. Αν δεν μπορείς να δώσεις αυτή την ανάλυση από τους drivers τις κάρτας γραφικών (με την προϋπόθεση ότι είναι οι τελευταίοι) τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις με άλλο πρόγραμμα π.χ. powerstrip.
Ευχαριστω πολύ για την υπόδειξη .
Θα ψάξω να βρω το powerstrip και τα ξαναλέμε

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.556
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος