Toshiba wi fi

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Άλλα μου έταζες όταν μου έμαθες το Site! :happy_5: Ακόμα περιμένω εκείνο το σχεδιάγραμα για την εγκατάσταση βόμβας στα κτίρια του δημόσιου τομέα...
κι εγώ νόμιζα οτι σου έταξε ενα ΧΒΟΧ :happy_5::happy_5:

το κουράσαμε...

Reaction score
3
Απάντηση: Toshiba wi fi

Βλέπεις Λάμπρο;
Από δω και στο εξής όποτε μου αρέσει κάποιο μηχάνημα θα πανηγυρίζω.
Α, και θα θελα να δω με τι μούτρα θα ζητήσετε να πάτε σε παρουσίαση του Toshiba 1080p;

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

κι εγώ νόμιζα οτι σου έταξε ενα ΧΒΟΧ :happy_5::happy_5:

το κουράσαμε...
Τον παρακαλάω αλλά δεν μου το δίνει...:happy_5: Λέει πως πέτυχε κομμάτι που δε χαλάει ποτε :happy_9:

Reaction score
14

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Και όποιος έχει κότσια, ας μου κάνει παρατήρηση.:happy_2: :happy_2:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Δεν κατάλαβα, τον ανηψιό μου που τον είδες να αρπάζεται;
Εσύ δεν μας είπες ότι ο ανηψιός σου έχει θυμώσει με όσα γράφουμε εδώ;
Αν ο τρόπος με τον οποίο γράφεις εσύ και ορισμένοι άλλοι δεν είναι προσβολή, τι είναι;
Πότε σε προσέβαλα;
το ΓΙΟΥΠΙ και το ΟΛΕ;
Το ουάοου είναι και πολλών άλλων μελών, αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα για τα άλλα μέλη ! !
Όπως;
Άμα πράγματι έτρεχε έστω και μια, να είσαι σίγουρος ότι θα έιχατε πάρει δρόμο ορισμένοι από δω μέσα και μέσα σε αυτούς είσαι σίγουρα εσύ.
Όσο για τους κανόνες ευπρέπειας μάλλον δεν τους γνωρίζεις καλά, γιατι αν τους γνωριζες δεν θα απαντούσες έτσι σε πολλά ποστ.
Θα σου πω κάτι και θα στο πω ευθέως:
Δεν ξέρω τι έχω πει και τι έχω κάνει, αν κάποιοι με παρεξηγούν ή με καταλαβαίνουν...
Αλλά ο όποιοσδήποτε έχει το κατώτατο όριο αυτοεκτίμησης και ντροπής, αν έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την κοινωνία και τους κανόνες της, άγραφους ή μη, θα είχε αυτο-διαγραφεί από το site αν είχε προσβάλει βάναυσα άλλο μέλος, όπως εσύ έχεις κάνει.

Τέλος πάντων, σε αφήνω στον μικρόκοσμό σου....

Sub, πρώτης γενιάς 360 που δεν έχει χαλάσει ακόμα και θα στο δώσω;;; No way! :happy_5: Μου το έχουν ζητήσει από τη Microsoft! :happy_5:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Βλέπεις Λάμπρο;
Από δω και στο εξής όποτε μου αρέσει κάποιο μηχάνημα θα πανηγυρίζω.
Α, και θα θελα να δω με τι μούτρα θα ζητήσετε να πάτε σε παρουσίαση του Toshiba 1080p;
Toshiba = Φασον BenQ. BenQ δεν δινει πια φασον μηχανακια σε αλλους. Hence, Toshiba + 1080p = NO GO. Εκτος αν βγαλουν τιποτα δικο τους... Κανω λαθος κυριε ιγδυτη?

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Ούτε παρουσιάσεις κάνω, ούτε σε meeting πάω και δεν κάνω δεύτερη δουλειά ώστε να μου χρειάζεται ένας τέτοιος προβολέας, αν αυτό εννοείς.
Μάλιστα. Αλλά στην ερώτηση δεν απάντησες:
Γιατί 'ευχαριστήθηκες πάρα πολύ' που βγήκε ένας επιτραπέζιος προβολέας για παρουσιάσεις από την Toshiba?

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Εσύ δεν μας είπες ότι ο ανηψιός σου έχει θυμώσει με όσα γράφουμε εδώ;

Πότε σε προσέβαλα;

Όπως;

Θα σου πω κάτι και θα στο πω ευθέως:
Δεν ξέρω τι έχω πει και τι έχω κάνει, αν κάποιοι με παρεξηγούν ή με καταλαβαίνουν...
Αλλά ο όποιοσδήποτε έχει το κατώτατο όριο αυτοεκτίμησης και ντροπής, αν έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την κοινωνία και τους κανόνες της, άγραφους ή μη, θα είχε αυτο-διαγραφεί από το site αν είχε προσβάλει βάναυσα άλλο μέλος, όπως εσύ έχεις κάνει.

Τέλος πάντων, σε αφήνω στον μικρόκοσμό σου....

Sub, πρώτης γενιάς 360 που δεν έχει χαλάσει ακόμα και θα στο δώσω;;; No way! :happy_5: Μου το έχουν ζητήσει από τη Microsoft! :happy_5:
Ο ανηψιός μου ούτως ή άλλως σπάνια μπαίνει, ειδικά άμα διαβάζει κάτι ποστ σα τα δικά σου ή μερικών άλλων.....
Όσο για το πότε με προσέβαλες, ψάξε να τη βρεις στο τρόπο με τον οποίο απαντάς και γραφεις και θα καταλάβεις, αν καταλάβεις.
Όσο για τα επιφωνήματα, τόσα πολλά έχουν γράψει άλλοι (κάτι μπουχάααααα, κ. α) αλλά δεν σε πείραξαν.
Και χωρίς να υπολογίσω διάφορες χαζομάρες που κατά καιρούς γράφονται, αλλά περιέργως δεν σε πειράζουν.

Και τέλος για αυτό εδώ που γράφεις:
"Αλλά ο όποιοσδήποτε έχει το κατώτατο όριο αυτοεκτίμησης και ντροπής, αν έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την κοινωνία και τους κανόνες της, άγραφους ή μη, θα είχε αυτο-διαγραφεί από το site αν είχε προσβάλει βάναυσα άλλο μέλος, όπως εσύ έχεις κάνει.

Τέλος πάντων, σε αφήνω στον μικρόκοσμό σου...."

Αν είχες λίγο τσίπα απάνω σου, θα είχες αυτοκτονήσει πριν καν γράψεις αυτό που έγραψες.
Αλλά μπορείς και τώρα ακόμα, προλαβαίνεις.
Μόνο πριν, να μας πεις ποιόν προσέβαλα και βάναυσα;
Για να σε βοηθήσω, μήπως εννοείς το ντρημ που με ανέφερε ως παράδειγμα μισογυνισμού απευθυνόμενος στον Αντρέα, ενώ είχα δηλώσει ότι δεν θα ξαναέγραφα στη ΔΟΘ;
Γιατί αυτό που έκανε ο ντρημ ήταν βάναυση προσβολή, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, (έστω κι αν δεν το έκανε σκόπιμα ή δεν φαντάστηκε ότι θα με πείραζε εμένα τόσο), και όχι η δικιά μου αντιμετώπιση που ήρθε ως αποτέλεσμα της δικιάς του παρομοίωσης.
Έτσι για να βάζουμε στη θέση τους τα πράγματα.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.........

Reaction score
3

ak1s, το είπα και δεν το κατάλαβες, μου αρέσει αυτή η εταιρεία από τότε απο είχα βίντεο σε beta.
Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχεις εσύ που ρωτάς και μάλιστα επιμένεις.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Ο ανηψιός μου ούτως ή άλλως σπάνια μπαίνει, ειδικά άμα διαβάζει κάτι ποστ σα τα δικά σου ή μερικών άλλων.....
Όσο για το πότε με προσέβαλες, ψάξε να τη βρεις στο τρόπο με τον οποίο απαντάς και γραφεις και θα καταλάβεις, αν καταλάβεις.
Όσο για τα επιφωνήματα, τόσα πολλά έχουν γράψει άλλοι (κάτι μπουχάααααα, κ. α) αλλά δεν σε πείραξαν.
Και χωρίς να υπολογίσω διάφορες χαζομάρες που κατά καιρούς γράφονται, αλλά περιέργως δεν σε πειράζουν.
Μπα; Έχασες την μνήμη σου για την οποία τόσο περηφανεύεσαι; Δεν θα ψάξω εγώ. Εσύ πρέπει να ψάξεις.

Και τέλος για αυτό εδώ που γράφεις:
"Αλλά ο όποιοσδήποτε έχει το κατώτατο όριο αυτοεκτίμησης και ντροπής, αν έχει έστω και την ελάχιστη επαφή με την κοινωνία και τους κανόνες της, άγραφους ή μη, θα είχε αυτο-διαγραφεί από το site αν είχε προσβάλει βάναυσα άλλο μέλος, όπως εσύ έχεις κάνει.

Τέλος πάντων, σε αφήνω στον μικρόκοσμό σου...."

Αν είχες λίγο τσίπα απάνω σου, θα είχες αυτοκτονήσει πριν καν γράψεις αυτό που έγραψες.
Αλλά μπορείς και τώρα ακόμα, προλαβαίνεις.
Μόνο πριν, να μας πεις ποιόν προσέβαλα και βάναυσα;
Για να σε βοηθήσω, μήπως εννοείς το ντρημ που με ανέφερε ως παράδειγμα μισογυνισμού απευθυνόμενος στον Αντρέα, ενώ είχα δηλώσει ότι δεν θα ξαναέγραφα στη ΔΟΘ;
Δεν θέλω βοήθεια. Θυμάμαι πολύ καλά ποιόν είπες εμμέσως πλήν σαφώς προικοθήρα. Σε ποιανού το σπίτι μπήκες φιλοξενούμενος και έκανες απογραφή. Θυμάμαι πολύ καλά ποιανού προσέβαλες την οικογένεια (πράγμα ιερό για οποιονδήποτε. Σχεδόν...). Δεν το συνεχίζω, γιατί ο ίδιος σου έδωσε άφεση αμαρτιών. Μεγαλόψυχα.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.........
Αυτό σηκώνει απάντηση από την Δ.Ο. Αυτοί μπορούν να σου πουν τι πλάτες έχω.

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, όσο και αν αυτός είναι λόγος ύπαρξής σου. Άλλωστε είμαι πολύ λίγος για να πω το ο,τιδήποτε. Έχουν μιλήσει πριν από μένα άλλοι. Τα έγραψε ο Bloch, σκηνοθέτησε ο Alfred, έπαιξε ο Anthony.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Toshiba wi fi

Μπα; Έχασες την μνήμη σου για την οποία τόσο περηφανεύεσαι; Δεν θα ψάξω εγώ. Εσύ πρέπει να ψάξεις.

Δεν θέλω βοήθεια. Θυμάμαι πολύ καλά ποιόν είπες εμμέσως πλήν σαφώς προικοθήρα. Σε ποιανού το σπίτι μπήκες φιλοξενούμενος και έκανες απογραφή. Θυμάμαι πολύ καλά ποιανού προσέβαλες την οικογένεια (πράγμα ιερό για οποιονδήποτε. Σχεδόν...). Δεν το συνεχίζω, γιατί ο ίδιος σου έδωσε άφεση αμαρτιών. Μεγαλόψυχα.

Αυτό σηκώνει απάντηση από την Δ.Ο. Αυτοί μπορούν να σου πουν τι πλάτες έχω.

Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο μαζί σου, όσο και αν αυτός είναι λόγος ύπαρξής σου. Άλλωστε είμαι πολύ λίγος για να πω το ο,τιδήποτε. Έχουν μιλήσει πριν από μένα άλλοι. Τα έγραψε ο Bloch, σκηνοθέτησε ο Alfred, έπαιξε ο Anthony.
Την μνήμη μου δεν τη χάνω ποτε, αλλά όταν δεν σε συμφέρει......
Στο σπίτι του ντρημ που μπήκα: (για να πούμε και κάποια πράγματα που δεν τα ξέρετε όλοι)
1. Κατ' αρχήν, δεν ήξερα ότι θα πήγαινα, δεν μου το είχε πει στο τηλέφωνο το μεσημέρι, μου το είπε στο αυτοκίνητο που με περίμενε, και μάλιστα του είπα ότι αν το ήξερα θα έπαιρνα και κάτι (όπως κάνω όταν πάω για πρώτη φορά στο σπίτι κάποιου) και θα έφερνα κι ένα vcd να του δείξω (που επειδή ήταν προσωπικό βίντεο δεν μπορούσα να του το δώσω).
2. Πήγαμε σε ένα χώρο που είχε τα μηχανήματά του, ούτε με σύστησε σε κανέναν δικό του, ούτε και είδα κανέναν άλλο, ούτε ακόμα και το γάτο του.
Ο γάτος σηκώθηκε από το καναπέ κάποια στιγμή και τότε τον πήρα χαμπάρι.
3. Βασικός κανόνας, όταν πας στο σπίτι κάποιου να σου προσφέρει κάτι ή έστω να σε ρωτήσει να θες κάτι. Αυτό δεν έγινε, όχι βέβαια σκόπιμα, αλλά γιατί είχαμε πεσει με τα μούτρα στα βίντεο χωρίς να παρουμε ούτε ανάσα.
4. Όταν του είπα να φύγω με τα πόδια, μου είπε όχι γιατί δεν ξέρω πως θα πάω, άλλωστε ήθελε να πάρει και κάτι.
5. Όταν κάποιος παντρεύεται πάντα υπάρχει κάτι κι από τη πλευρά της συζύγου και νομίζω ότι το εξήγησα αυτό. Δε θα επανέλθω.
6. Πότε έκανα εγώ απογραφή στο σπίτι του Γιάννη;
7. Που προσέβαλλα την οικογένειά του, εννοείς για το αν θα του έδιναν ένα ποτήρι νερό οι κορες του και του είπα να πάρει ψύκτη;
Κατά 99% και θα με θυμηθείς, πρέπει να καπαρώσει έναν από τώρα :happy_5:

Θες να πάμε και σε νεώτερα;
- Στη γιορτή του Αγ. Κωνσταντίνου δεν μπήκε να πει χρόνια πολλά στο αντίστοιχο θέμα, ούτε εκ των υστέρων όταν του το είπα.......
-
- Όταν μου είπε αν θέλω να φτιάξω το βίντεο από το Tango, με πήρε και τηλέφωνο και το έγραψε ότι θα περνούσε από το σπίτι μου την Παρασκευή.
- Ούτε ήρθε, ούτε με πήρε τηλέφωνο ότι δεν θα έρθει.......
Έδωσε τα δισκάκια στο Λάμπρο και πήγα από Φιλαδέλφεια και τα πήρα.
- Έγραψε ο ντρημ σε ποστ ότι θα βρεθούμε και μάλιστα είπε να έρθει και ο Λάμπρος, όταν γυρίσει από διακοπές.
Ακόμα περιμένω.
Αυτά δεν σε πειράζουν κύριε ασυγχώρητε;

ΥΓ. Με τα παραπάνω δεν θέλω να θίξω κανέναν, αλλά κάποτε πρέπει να γράφουμε και πράγματα που δεν τα ξέρουν ορισμένοι.
Για να μην πάμε και στο Τσαρουχά...., αλήθεια εκείνο το θέμα το πρόσφατο που έβριζες του δημοσιογράφους, περιμένω μια απάντηση.......

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έφτασε το θέμα αυτό έως εδώ...

Παρακαλώ πάρα πολύ να σταματήσετε όλοι και αν θέλετε να ασχοληθείτε με τον προβολέα ΜΟΝΟ!!!

Ευχαριστώ πολύ

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

Reaction score
14
Κωνσταντίνε λυπάμαι αλλά είσαι Αρρωστος.... θές βοήθεια... και είσαι και πολύ κακοήθης ανθρωπος...

ευχομαι να βρείς βοήθεια απο κάπου κάποτε...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Toshiba wi fi

Κωνσταντίνε λυπάμαι αλλά είσαι Αρρωστος.... θές βοήθεια... και είσαι και πολύ κακοήθης ανθρωπος...

ευχομαι να βρείς βοήθεια απο κάπου κάποτε...
Μάλλον απευθύνεσαι στο Unforgiven κι έκανες λάθος το όνομα! ! !
Και μια και τα παραπάνω που έγραψα είναι αλήθεια, σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό!

Κι όταν κάποτε γεράσεις σαν τη μάνα μου, αν φτάσεις βέβαια τα 91, θα παρακαλάς να είχες ένα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ γιο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.706