TOSHIBA XD-E500

Reaction score
164
Δεν απορώ καθόλου! Απλά, επειδή είχαμε μπλέξει στη συζήτηση και άλλα players ρώτησα! :126:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: TOSHIBA XD-E500

Η τιμη του εξω ειναι απο 129-154 δολλαρια - αρα περιπου 110ευρω. Γιατι ομως ζητανε 160€; Να φταιει το...χρηματιστηριο;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.460
Συμφωνώ ότι το ps3 δεν κάνει το καλύτερο δυνατό upscale στα dvd. Προσωπικά η εικόνα που παράγει το pioneer 696 που έχω με ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα στο ερώτημα γιατί να δώσει κάποιος 150 € για ένα dvd player,η απάντηση μπορεί να είναι γιατί να ξαναδώσει απο την αρχή 100άδες ευρώ για να ξαναφτιάξει τη συλλογή που είχε σε dvd σε blue ray.

Reaction score
0
Συμφωνώ ότι το ps3 δεν κάνει το καλύτερο δυνατό upscale στα dvd. Προσωπικά η εικόνα που παράγει το pioneer 696 που έχω με ικανοποιεί περισσότερο. Τώρα στο ερώτημα γιατί να δώσει κάποιος 150 € για ένα dvd player,η απάντηση μπορεί να είναι γιατί να ξαναδώσει απο την αρχή 100άδες ευρώ για να ξαναφτιάξει τη συλλογή που είχε σε dvd σε blue ray.
Ναι αλλά ότι και να λέει η Toshiba η εικόνα του δεν έχει σύγκριση με Blu-ray/HD-DVD.
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναφτιάξει κανείς τη συλλογή του από την αρχή. Εγώ θα ξαναπάρω λίγες και διαλεγμένες ταινίες και απλά θα αγοράζω τις νέες κυκλοφορίες που με ενδιαφέρουν σε BD.

Reaction score
0
Γιατί να μην έχει και μια USB θυρα για τα Divx? Το θεωρώ σημαντική έλλειψη απο πλευράς ευκολιών.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.460
Ναι αλλά ότι και να λέει η Toshiba η εικόνα του δεν έχει σύγκριση με Blu-ray/HD-DVD.
Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξαναφτιάξει κανείς τη συλλογή του από την αρχή. Εγώ θα ξαναπάρω λίγες και διαλεγμένες ταινίες και απλά θα αγοράζω τις νέες κυκλοφορίες που με ενδιαφέρουν σε BD.
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά όταν οι προβολές γινόνται σε πολλές ίντσες, πόσο μπορεί να το συμμαζέψει το πράγμα; Μπορεί όμως να το βελτιώσει αισθητά. Τώρα, πόσο σε σχέση με ένα ps3 ή ένα dvd player (που κάνει upscale) θα δείξει.

Reaction score
83
Απάντηση: Re: TOSHIBA XD-E500

Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά όταν οι προβολές γινόνται σε πολλές ίντσες, πόσο μπορεί να το συμμαζέψει το πράγμα; Μπορεί όμως να το βελτιώσει αισθητά. Τώρα, πόσο σε σχέση με ένα ps3 ή ένα dvd player (που κάνει upscale) θα δείξει.
Φίλε μου μόλις προχθές το έθεσα σε λειτουργεία και με μια γρήγορη ματιά σε κάποια αποσπάσματα ταινιών είδα ότι έχει ένα ελαφρώς καλύτερο upscaling από το ps3 και αυτό λόγω του XDE πο ρυθμίζει την ευκρίνεια, το χρώμα, και την αντίθεση(Αποτελούν προρυθμίσεις από το control).

Reaction score
0
Πιστεύω πως είναι μία τίμια λύση για τα λεφτά του και ότι επιτέλους δεν με βάζει σε ένα νεό αγώνα συλλογής ταινιών σε νέο φορμα! Εμπιστεύομαι και την εταιρία σε τεχνολογία εικόνας και το DVD είναι στο δρόμο για το ράφι μου!

Reaction score
83

Πιστεύω πως είναι μία τίμια λύση για τα λεφτά του και ότι επιτέλους δεν με βάζει σε ένα νεό αγώνα συλλογής ταινιών σε νέο φορμα! Εμπιστεύομαι και την εταιρία σε τεχνολογία εικόνας και το DVD είναι στο δρόμο για το ράφι μου!
Φίλε μου δεν θα το μετανιώσεις. Χτές είδα το license to kill 007 από τα dvd σε βαλίτσα που είχε βγάλει η sony και που πέσανε τα σαγόνια από την ευκρίνεια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ολο το ζουμι ειναι εδω (και μαλιστα μας το κερναει ο Oppoστολος:116:
"My reference DVD player is the Oppo DV-983H, which costs $250 more than the XD-E500, but it also offers much more in terms of features and performance. Not only is it a fantastic DVD player, it also plays SACD and DVD-Audio discs, and it has a USB port for music, pictures, and firmware updates. Even without the added features, it's a better upscaling player with its Anchor Bay VRS processor. Its picture quality is superior to the Toshiba's with both test patterns and real-world material, which is worth every extra dollar. It delivers a sharper, more accurate picture without the ringing. That's not to say the XD-E500 is a bad upscaling player, but it's far from ideal. First, Toshiba's promise of a near-HD experience with its enhanced picture modes doesn't deliver because they do more harm than good. Also, its inability to pass above-white and below-black and its stretching of 4:3 material are inexcusable at any price.
If $150 is the max you can spend on a DVD player, you may want to audition the Toshiba as well as other players in this price range. If you can stretch your budget above $150, there are better products that bring more to the screen.
Highs
Decent DVD upscaling
Fast navigation of discs
Minimal layer-change delay
Lows
Picture enhancements don't work as advertised
Cheap build quality
Poor remote
Doesn’t pass above-white or below-black"

Αποστολε ποσο παει εν Ελλαδι το 983 ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mαλλον θα εχει τους περιορισμους που εχουν ολα -αλλα πρεπει να υπαρχουν σπαστηρια:138:

Reaction score
0
Νομιζω οτι ειναι εκ του πονηρου να συγκρινει καποιος ενα προιον των 149 ευρω με καποιο των 400...
Σαν συγκριτικο Yaris vs Lexus ,και να λεμε οτι μαλλον ειναι καλυτερο αυτοκινητο το 2ρο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Νομιζω οτι ειναι εκ του πονηρου να συγκρινει καποιος ενα προιον των 149 ευρω με καποιο των 400...
Σαν συγκριτικο Yaris vs Lexus ,και να λεμε οτι μαλλον ειναι καλυτερο αυτοκινητο το 2ρο...
Δεν το διαβασες φαινεται:"If $150 is the max you can spend on a DVD player, you may want to audition the Toshiba as well as other players in this price range. If you can stretch your budget above $150, there are better products that bring more to the screen."
Συνεπως δεν συγκρινει ανομοια χρηματικα, αλλα ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.307
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris