Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Συμφωνώ!αν θες να σπασεις τα νευρα σου
ειναι μια αξιοπιστη λυση:cool_4:
Καλωσήλθες στη μουρλοπαρέα μας! :happy_4:Για την ώρα ξεκινάω αναζήτηση για τηλεχειριζόμενο διακόπτη φώτων με dimmer για να αντικαταστήσω το dimmer χειρός.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του !
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και καλώς σας ξαναβρήκα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.Καλωσήλθες στη μουρλοπαρέα μας! :happy_4:
Πριν 2 χρόνια έψαχνα το ίδιο. Στην Ελλάδα βρήκα κάτι Hi-end Lutron με 250€. Τελικά από ebay πήρα έναν Varilight.
Αφής, τηλεχειριζόμενος (και μάλιστα μπορεί να "μάθει" κάποιο κουμπί από οποιοδήποτε remote) χωρίς προβλήματα και με κόστος, μαζί με μεταφορικά και το remote (που αποδείχθηκε άχρηστο, μιας και προγραμμάτισα ένα άλλο από το remote της τηλεόρασης που δεν χρησιμοποιείται) του 30€ μόνο.
Μόνο πρόβλημα η τοποθέτηση, μιας και οι αγγλικά κουτιά του τοίχου είναι διαφορετικά από τα ελληνικά, αλλά με λίγη... κόλλα το πρόβλημα λύθηκε!
Εμένα έσπασαν τα νεύρα μου γιατί δεν είχε κουμπιά. Τα αφής δεν με βολεύουν γιατί πρέπει να αποσπάσω την προσοχή μου από ότι παρακολουθώ και να ασχοληθώ με το τηλεκοντρόλ.Εχω το Pronto εδω και 3 χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα.
Του εxω περασει TV, DVD, AV receiver, DVB, Projector και 2η TV και ολα λειτουργουν αψογα!!
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να σπασουν τα νευρα με τον χειρισμο....