TOUCH SCREEN REMOTE CONTROLS

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν θες να σπασεις τα νευρα σου
ειναι μια αξιοπιστη λυση:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: TOUCH SCREEN REMOTE CONTROLS

vasika me endiaferei na matho an mporo na xeiristo kai alles siskeves ektos apo audio video kai an mporo na valo dika moy ikonidia sto panel

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
με το pronto εζησα 3 μερες πριν σχεδον 3 χρονια
δεν επιανε μια λειτουργια και ειχε σπαστικη αισθηση συν για να το ρυθμισω
εβγαλα καπνους ,και δεν εβαλα μακροεντολες
τοσο απλα
με το logi επαιξα πριν λιγες μερες
συμπερασμα πρεπει να εχω και τα 2 χερια στο κοντρολ κατα τα αλλα εντυπωσιακο αλλα θες να φας πολυ χρονο για να το φερεις εκει που πρεπει
:cool_4: και 2 χερια all time unftlywall_1

Reaction score
384
Εχω δυο TSU 9600, και δεν εχω προβληματα.
Τα εχω προγραμματισει με αρκετη λεπτομερεια, ωστε να χειριζομαι τα φωτα με RS232, kαθως και να βλεπω τα εξωφυλλα του Music Server στο πανελ.
Σαν χειρηστηριαο ομως ειναι ακριβο, εαν σκοπευεις να ανοιγοκλεινεις την τηλεοραση και να αλλαζεις καναλια μονο.

Οπως σωστα ειπες , μπορεις να βαλεις ο,τι θελεις στο baground.
To παλιοτερο Pronto ειχε οντως μερικα προβληματα στο να μαθαινει μερικες συχνοτητες, οπως λεει ο argi.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
χαρα στο κουραγιο σου
εχω χτυπησα ενα χαμελεοντα και καθαρισα
με 1 κατοσταρικακι

Attachments

Reaction score
5
Εχω το Pronto εδω και 3 χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα.

Του εxω περασει TV, DVD, AV receiver, DVB, Projector και 2η TV και ολα λειτουργουν αψογα!!

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να σπασουν τα νευρα με τον χειρισμο....

Reaction score
0
καλημέρα,

σε αναζήτησή μου για την αγορά πολυτηλεχειριστηρίου με οθόνη αφής
διαπίστωσα ότι το Logitech Harmony 1000 μόλις έσπασε το φράγμα των 300euro στην Ελληνική αγορά και θεωρώ ότι είναι μια αγορά σε καλή σχέση απόδοσης τιμής. Έτσι χτές προχώρησα σε παραγγελία και το αναμένω. Το touch screen τηλεφωνάκι μου θα αποκτήσει πλέον παρέα στο τραπεζάκι του σαλονιού και τα παλιομοδίτικα 10άδες τηλεχειριστήρια που το έχουν περικυκλώσει θα πάμε στο συρτάρι. :)

Με την πρώτη ευκαιρία θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
Για την ώρα ξεκινάω αναζήτηση για τηλεχειριζόμενο διακόπτη φώτων με dimmer για να αντικαταστήσω το dimmer χειρός.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του !

Reaction score
164
Για την ώρα ξεκινάω αναζήτηση για τηλεχειριζόμενο διακόπτη φώτων με dimmer για να αντικαταστήσω το dimmer χειρός.
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα του !
Καλωσήλθες στη μουρλοπαρέα μας! :happy_4:

Πριν 2 χρόνια έψαχνα το ίδιο. Στην Ελλάδα βρήκα κάτι Hi-end Lutron με 250€. Τελικά από ebay πήρα έναν Varilight

Αφής, τηλεχειριζόμενος (και μάλιστα μπορεί να "μάθει" κάποιο κουμπί από οποιοδήποτε remote) χωρίς προβλήματα και με κόστος, μαζί με μεταφορικά και το remote (που αποδείχθηκε άχρηστο, μιας και προγραμμάτισα ένα άλλο από το remote της τηλεόρασης που δεν χρησιμοποιείται) του 30€ μόνο.
Μόνο πρόβλημα η τοποθέτηση, μιας και οι αγγλικά κουτιά του τοίχου είναι διαφορετικά από τα ελληνικά, αλλά με λίγη... κόλλα το πρόβλημα λύθηκε!

Reaction score
0
Καλωσήλθες στη μουρλοπαρέα μας! :happy_4:

Πριν 2 χρόνια έψαχνα το ίδιο. Στην Ελλάδα βρήκα κάτι Hi-end Lutron με 250€. Τελικά από ebay πήρα έναν Varilight.

Αφής, τηλεχειριζόμενος (και μάλιστα μπορεί να "μάθει" κάποιο κουμπί από οποιοδήποτε remote) χωρίς προβλήματα και με κόστος, μαζί με μεταφορικά και το remote (που αποδείχθηκε άχρηστο, μιας και προγραμμάτισα ένα άλλο από το remote της τηλεόρασης που δεν χρησιμοποιείται) του 30€ μόνο.
Μόνο πρόβλημα η τοποθέτηση, μιας και οι αγγλικά κουτιά του τοίχου είναι διαφορετικά από τα ελληνικά, αλλά με λίγη... κόλλα το πρόβλημα λύθηκε!
ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και καλώς σας ξαναβρήκα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

διάβασα την αντίστοιχη καταχώρησή σου και είμαι σε αναζήτηση
του varilight για αγορά μέσω paypal από ευρώπη.

thnkzzz

Reaction score
62
Απάντηση: Re: TOUCH SCREEN REMOTE CONTROLS

Εχω το Pronto εδω και 3 χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απολυτως προβλημα.

Του εxω περασει TV, DVD, AV receiver, DVB, Projector και 2η TV και ολα λειτουργουν αψογα!!

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να σπασουν τα νευρα με τον χειρισμο....
Εμένα έσπασαν τα νεύρα μου γιατί δεν είχε κουμπιά. Τα αφής δεν με βολεύουν γιατί πρέπει να αποσπάσω την προσοχή μου από ότι παρακολουθώ και να ασχοληθώ με το τηλεκοντρόλ.
Γιαυτό πήρα ενα Logitech 525 που δέχεται μακροεντολές έχει πληκτρα για τις κυριότερες λειτουργίες και δέχεται και οποιαδήποτε συσκευή infrared

Reaction score
0
παραγγελθηκαν και οι διακοπτες ( 4 στο συνολο ) από την varilight και την σελίδα http://www.theinternetswitchstore.co.uk και κόστισαν 59 GBR ήτοι 86 περίπου eura στο σύνολο ( 21,5€ έκαστος ) μαζί με VAT και μεταφορικά και πληρωμή paypal.

Τώρα δεν μένει παρά να περιμένω το τηλεχειριστήριο και τα διακοπτικά και να στρωθώ στην δουλεια, προγραμματισμό και τοποθέτηση τους ώστε ...

να αράξω στον καναπέ μου και να πατήσω ένα μόνο κουμπί ( τσοοουπ χοντρή δεν έχει ) για να ανοίξει ο av ενισχυτής, να γυρίσει σε θέση DVD, να ανοίξει το dvd player, να ανοίξει ο βιντεοπροβολέας, να χαμηλώσουν τα φώτα και χμμμ ... γμτ

γυναίκαααααα

πιάσε μια μπύρα και τα πατατάκια και όπως έρχεσαι πάτα τα δυό τελικά να ανάψουν γ@μW την τεχνολογία μου μέσαα :))

thnks όλους για τις τόσο σημαντικές πληροφορίες που αποκόμισα

Reaction score
0
και μόλις μου ζητήθηκε να πληρώσω επιπλέον μέσω paypal το ποσό των 4 λιρών ήτοι 5,70 eura για "As per terms and conditions, international signed for fee to Greece" ή αλλιώς "International P&P fee to Greece".

Και το κόστος των διακοπτών ανέρχεται στα 23 eura έκαστος.

Άντε φτάνει μας μαδήσατε μεσημεριάτικα :p

στείλεεεεεεεεεε

ενδ οφ out topic

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads